Συνδεση 2 sub wooffer.ειναι εφικτο?

Reaction score
0
Απάντηση: Συνδεση 2 sub wooffer.ειναι εφικτο?

daisy chain με εγγυημενη επιτυχια μονο σε ενισχυτες σαμπ σφραγισμενους κατα ΤΗΧ , ωστε να μην εχουμε εξτρα χρονοκαθυστερηση (αν μπορω να το πω ετσι) .Και αν προβλεπεται κατασκευαστικα απο αυτους (σιγουρα jamo-klipsch) Μιας και το προβλεπουν,
+1:444:

Reaction score
9

παλικαρια καταλαβα.απλα ηθελα τη γνωμη σας αν αξιζει το ολο θεμα για να μην παρω τσαμπα 2ο sub.θα την κανω την αποπειρα και με τον εναν και με τον αλλον τροπο θα παρω και για βοηθεια ενα παλικαρι να μετακεινει τα sub μεχρι να δω κατα τις ακουστικες μου προτιμησεις πως και που αποδιδει καλυτερα.σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.

Reaction score
0

οπος και να 'χει 2 sub ειναι παντα καλιτερα απο 1

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνδεση 2 sub wooffer.ειναι εφικτο?

Γιατί δυο sub ειναι καλύτερα από ένα?
γιατι ενα σαμπ για να γεμισει το χορο θελει να εχει εξερετικα ψηλο SPL και οταν ο χορος σου δεν ειναι ο καταλληλος (σχημα - μεγεθος) πεδευεσε να βρεις το καταλληλο σημειο που θα μπει.
2 σαμπ "μιραζωντε" τον φορτο εργασιασ του 1 και γεμιζουν καλιτερα τον χορο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.433

2 σαμπ "μιραζωντε" τον φορτο εργασιασ του 1
Πως γίνεται αυτό;

Reaction score
9

αυτο ποτε δεν το καταλαβα που λετε.δεν ειναι ο χωρος καταλληλος και τετοια.τον διαμορφωνεις εσυ οπως θελεις.το δωματιο μου ειναι 12 με 14 τετραγωνικα μετρα.στον ενα τοιχο εχω παραθυρο ηχομονομενο με αλουμινιο και διπλο τζαμι.πριν ετριζε.τωρα τιποτα.απεναντι απο το παραθυρο εχω ντουλαπα εντιχυσμενη μειωνεκτημα αυτο αλλα δεν βαριεσαι.το σχημα δωματιου ειναι ορθογωνιο.ολο το πατωμα το εχω στρωσει με μοκετα ουτε ενα σημειο ακαλυπτο.το μυστικο για εναν χωρο ειναι να τον γεμισεις οσο πιο πολυ μπορεις με επιπλα κουρτινες κ.α.αργοτερα σκεφτομαι να βαλω στους τοιχους γυρω γυρω acoustical panels.το εχω δει σε εναν φιλο και πραγματικα κανουν δουλεια αλλα κοστιζουν.τωρα οποιος εχει παραδακι πεταγεται μεχρι το practiker και περνει οσα μετρα μονωτικο υλικο και φτιαχνει τον χωρο του.για να πεις οτι θα κανεις σωστη δουλεια θα πρεπει να γινει μεγαλη μελετη στον χωρο σου να μπουν πετροβαμβακες μεσα στον τοιχο κτλ.ολοι πλησιαζουμε το οικανοποιητικο κανεις δεν εφτιαξε το τελειο home cinema και παντα μιλαω για φυσιολογικες συνθηκες και οχι extreme καταστασεις.αυτο που ειπε ο μιχαλης οτι 2 sub ειναι καλλυτερα απο 1 εχει μια λογικη χωρις να ειμαι ομως 100% σιγουρος γιατι δεν το εχω πειραματιστει.σκεφτομαι αρχικα να τα μοιρασω κατω απο το κεντρικο και αν δεν με ικανοποιησει αυτο να κανω αποπειρα να περασω το ενα πισω απο το καθιστικο μου και το αλλο κατω απο το κεντρικο στη μεση.THX(look)πιστευω με μια σωστη ισοσταθμηση θα γινει φοβερο.αλλα προς το παρων θα μεινω στο θα θα θα.υπομονη λιγο καιρο και θα σας πω εντυπωσεις.

Reaction score
9

το σχημα παιζει ρολο δεν μπορεις να αλλαξεις κατι με κανενα θεο.το μεγεθος ομως διορθωνεται!τωρα το διαβασα αυτο γι αυτο το εγραψα χωρια.

Reaction score
0

αυτο ποτε δεν το καταλαβα που λετε.δεν ειναι ο χωρος καταλληλος και τετοια.τον διαμορφωνεις εσυ οπως θελεις.το δωματιο μου ειναι 12 με 14 τετραγωνικα μετρα.στον ενα τοιχο εχω παραθυρο ηχομονομενο με αλουμινιο και διπλο τζαμι.πριν ετριζε.τωρα τιποτα.απεναντι απο το παραθυρο εχω ντουλαπα εντιχυσμενη μειωνεκτημα αυτο αλλα δεν βαριεσαι.το σχημα δωματιου ειναι ορθογωνιο.ολο το πατωμα το εχω στρωσει με μοκετα ουτε ενα σημειο ακαλυπτο.το μυστικο για εναν χωρο ειναι να τον γεμισεις οσο πιο πολυ μπορεις με επιπλα κουρτινες κ.α.αργοτερα σκεφτομαι να βαλω στους τοιχους γυρω γυρω acoustical panels.το εχω δει σε εναν φιλο και πραγματικα κανουν δουλεια αλλα κοστιζουν.τωρα οποιος εχει παραδακι πεταγεται μεχρι το practiker και περνει οσα μετρα μονωτικο υλικο και φτιαχνει τον χωρο του.για να πεις οτι θα κανεις σωστη δουλεια θα πρεπει να γινει μεγαλη μελετη στον χωρο σου να μπουν πετροβαμβακες μεσα στον τοιχο κτλ.ολοι πλησιαζουμε το οικανοποιητικο κανεις δεν εφτιαξε το τελειο home cinema και παντα μιλαω για φυσιολογικες συνθηκες και οχι extreme καταστασεις.αυτο που ειπε ο μιχαλης οτι 2 sub ειναι καλλυτερα απο 1 εχει μια λογικη χωρις να ειμαι ομως 100% σιγουρος γιατι δεν το εχω πειραματιστει.σκεφτομαι αρχικα να τα μοιρασω κατω απο το κεντρικο και αν δεν με ικανοποιησει αυτο να κανω αποπειρα να περασω το ενα πισω απο το καθιστικο μου και το αλλο κατω απο το κεντρικο στη μεση.THX(look)πιστευω με μια σωστη ισοσταθμηση θα γινει φοβερο.αλλα προς το παρων θα μεινω στο θα θα θα.υπομονη λιγο καιρο και θα σας πω εντυπωσεις.
ελα να δοκιμασοθμε στο δικο μου να δεις τι παει να πει ακαταλληλος χωρος.
1. σαλωνι + τραπεζαρια + κουζινα σε ανιαιο χορο σε σχημα Γ:108:
2. τολμα να βαλεις οποια δηποτε μοκετα, πανελ, κουρτινα στο χωρο και θα δεις σμηνος παντοφλες και τακουνια να κατευθινωντε πανω σου με στιλ kamikaze.:111:
3. Το ξυλινο επιπλο της τηλεορασης το διαλεξε και αυτο η συζυγος αξιας καπου στα 450-500 ευροπυλακια και δεν υπαρχει περιπτωση να μπει οτι δηποτε στη μεση, ακομα περισσοτερο ενα ογγοδες σαμπ. παλι καλα που εχει κε χορο για amp + player.:122:
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:110:

Τορα ελα εσυ και πεσ μου πως να κανω το χορο μου καταλληλο με οσο χρημα και αν διαθετω.

Και για να μην ξεχνιωμαστε εχω και μια 2χρωνη κορουλα ninja με οικανοτητες χιμπαντζη και ενεργεια κουνελακι duracell που εχει καταναλωσει 2-3 redbull.
Οτι και να κανεις στο χορο σου, θα σ'το ξεκανει.

Reaction score
9

εχεις απολυτο δικαιο και να σου ζησει η κορουλα σου.εδω εγω σηζω με μια κοπελα και εχω φτιαξει ενα μινι σινεμα με projector.το τι τραβηξα για να την πισω για 2 καρφακια να βαλω πισω για τα περιφεριακα.οσο για το sub δεν ειχα παραπονο.το βαζει τερμα γωνια του βαζει ενα σεμε και απο πανω εναν ναργιλε το στολισε μια χαρα.στο σπιτι μου βεβαια ειναι διαφορετικα.οπως ειπα παραπανω.οσον αφορα τον χωρο σου ναι ειναι θεμα το home cinema στο σαλονι και ειδικα με συζυγο.απο καλωδια πως τα βολεψες?τι ηχεια εχεις και τι ενισχυτη?αυτο που ηθελα να πω παραπανω ειναι το εξης.οτι το καλυτερο ειναι να δημιουργησεις εναν χωρο μεσα στο σπιτι αν σου το επιτρεπουν βεβαια οι χωροι γι αυτον το σκοπο και μονο.δεν χρειαζεται να ειναι και 30 τμ προς θεου.εχω δει σε μικρους χωρους να γινονται θαυματα.γιατι οπως μου ειπες για τον χωρο σου ειναι πακετακι δυσκολο και απο ανακλασεις στους τοιχους φανταζομαι οτι να ναι.επειδη λοιπον σε κανενα 2 χρονακια θα ερθω στη θεση σου ηδη ανακαινοιζω ενα σπιτι στη νικαια που προκειται να παω να μεινω,θα δυσκολευτω.ειναι περιπου σαν το δικο σου.γι αυτο εθεσα το ερωτημα αν γινεται συνδεση 2 sub.αρχιζω και τα οργανωνω στο μυαλο μου απο τωρα.χωρος αλλος μηδεν για να φτιαξω οπως το πολυαγαπημενο μου δωματιο που εχω απο 15 χρονων.αλλα θα ειμαι σε καλυτερη μοιρα απο σενα.πρωτα θα φτιαξω το χωρο μου οπως θελω και μετα θα παντρευτω.και οτι θελει ας πει.ετσι με γνωρισε με αυτο το hobby.θα το παλεψω οσο γινεται μεχρι και να γκρεμισω παιζει και τρεις σειρες καναπεδες να βαλω και οτι χρειαστει.οσο για τα πανελς δεν ειναι και τοσο ασχημα στον χωρο.τα ντυνεις με υφασμα της αρεσκειας σου και ειναι πανεμορφα.

Reaction score
0

το θεμα ειναι οτι και στην συζυγο αρεσουν οι ταινιες με εφε cinema κτλ. αλλα ειναι σε πιο minimal κατασταση.
Μεχρι πριν λιγο καιρο επεζα με ενα ολοκληρομενο Samsung HT-TQ22 το οποιο ηταν αψογο απο ηχο και εικονα και αρεσε και πολυ (εμφανισιακα στον χορο) και στην συζυγο.
Ηταν το τριτο μου σηστημα που ειχα απο τα 16 μου και με 80rms /καναλι 2way +100rms sub με εξηπηρετουσε 100%.

Πριν μερικους μηνες αποφασισα να το αλλαξω σε κατι πιο hi end αφου ενας φιλος μου εδωσε εναν παλιο yamaha RX-V620 που ειχε για €50:107: ο οποιος ειναι σαν καινουργιος λειτουργικα και εμφανισιακα, βρηκα και απο ενα αλλο φιλο ενα ζευγος B&W DM640 (τα ερωτευτικα μολισ τα ακουσα) παλι σε αψωγη κατασταση για €260 και ενα Samsung BD-C5500 2 μηνων για €120:105:

Τωρα περιμενω ενα ζευγος mission m7ds για rear μαζι με το κεντρικο τους, αλλα ο τυπος προς το παρον ειναι αναποφασιστος αν θα τα δωσει η οχι.
Απο μπασο τα 2+2 8ιντζα των DM640 υπεργεμιζουν οχι μονο το σαλωνι αλλα ολο το διαμερισμα, οταν ομος φτιαξουν τα οικονομικα λιγο θα παω για κατι active 12"-15".

Απο οθονη τωρα την παλευω με μια Toshiba Regza 42" και οταν με το καλο πουλιθει το διαμερισμα και παρω το σπιτακι μου θα μπει κε ενα προβολακι της προκοπης.

Ξερω οτι το ολο σηστημα μου ειναι "καπος":105: παλιο αλλα το μπατζετ το περιοριζει πολυ η μπεμπα (χαλαλι της) και εξαλου με περιπου €1000-1300 θα τελιωσω σηστημα, που για να στησω καινουριο της ιδιας κλασης θα ακουμπαγα €10000

Reaction score
9

oλα απο οτι βλεπω μεταχειρισμενα.μια χαρα εξηγηθηκες.μηπως ομως να επερνες ενα κεντρικο b&w αν οχι της ιδιας σειρας κατι που να ταιριαξει με την βασικη σου τριαδα.στο λεω γιατι ειμαι παθων crystal audio kentriko kai roister emphasis 22 ta front.στα ιδια επιπεδα με εσενα ειμαι κι εγω με εναν yamaha rx-v650 παιζω ακομα δεν τον αποχωριζομαι ευκολα.οτι και ηχειο να εχεις ομως 8'' 10'' 18'' το sub να το βαλεις.home cinema χωρις sub χανει το 80% της αξια του.η τηλεοραση μια χαρα ειναι αν εχεις βαλει πλωρη για προβολεα.δες αυτο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...Projectors/Sony-VPL-BW7-Projector-VPL-BW7.htm ειχα παει για μελανια στο πλαισιο κι εφυγα με αυτον.σε πληροφορω για τα λεφτα του δεν υπαρχει κατι καλυτερο μην τον υποτημισεις λογο τιμης.το σκεφτηκα διαφορετικα.τελειωσαν οι ωρες.οκ πεταμα και παμε για αλλον.αυτη τη στιγμη προβαλλω σε 3.4 m 100++++ ιντζες απλα στην κινηση αποδιδει σαν μια 50herts lcd λεπτομερεις παρα πολυ εισικα σε hd υλικο.λεπτομεριες θα τις διαβασεις.ηταν η πρωτη μου επαφη με μεγαλη εικονα και δεν την χορταινω, αφου ειχα περιοριστει στην samsung f86 46'' που εχω ακομη δηλαδη.ηταν εκτος σχεδιου ο projector.τωρα αφου εσυ το εχεις βαλει στα σχεδια σου κακως σε ζαλισα θα θες λογικα κανενα πιο σοβαρο μηχανημα.να χαιρεσαι το συστηματακι σου για απειρες ταινιες και ακροασεις ειναι τελειο και οταν με το καλο τελειωσει βαζω τα ποπ κορν και εσυ την ταινια.

Reaction score
0

oλα απο οτι βλεπω μεταχειρισμενα.μια χαρα εξηγηθηκες.μηπως ομως να επερνες ενα κεντρικο b&w αν οχι της ιδιας σειρας κατι που να ταιριαξει με την βασικη σου τριαδα.στο λεω γιατι ειμαι παθων crystal audio kentriko kai roister emphasis 22 ta front.
Το γνοριζω το προβλημα αν και κομματακι δυσκολο να βρω rear/center της ιδιας σειρας ειχα βρει πριν ενα μηνα ευκερια στο ebay ενα ζευγος DM610 για πισω αλλα τελευτεα στιγμη δεν προλαβα και τα πηρε αλλος για €40, αφου η κυρα μας την εκανε παλι την "λαδια" αφου δεν σηκονωτανε απο την φαρμα της στο "φατσοβιβλιο" :141:
τζαμπα ηταν γ@μ*τ0:413:

Φυσικα και τα mission θα τα παρω αφου τα δωκιμασω στο δικο μου σηστημα για 2-3 μερουλες να δω πως συνδιαζωνται και ακομα ψαχνομε στο ebay για ευκεριες

να χαιρεσαι το συστηματακι σου για απειρες ταινιες και ακροασεις ειναι τελειο και οταν με το καλο τελειωσει βαζω τα ποπ κορν και εσυ την ταινια.
κι'αυτο λιγο δυσκολο ειναι αλλα δεν εχω προβλημα αν δεν σε πιραζει να παρεις μια πτηση για Κυπρο και να 'ρθεις να τα πουμε στη Λεμεσο:116:

Reaction score
9

το διαβασα στο προφιλ σου οτι μενεις κυπρο.τπτ δεν ειναι δυσκολο ορεξη να υπαρχει.θα παρω τη γυναικα και ευκαιρια να δουμε και την κυπρο.εκδρομουλα δεν μασαμε.εδω εχω παει απο αθηνα θεσσαλονικη για καφεδακι.

Reaction score
0

το διαβασα στο προφιλ σου οτι μενεις κυπρο.τπτ δεν ειναι δυσκολο ορεξη να υπαρχει.θα παρω τη γυναικα και ευκαιρια να δουμε και την κυπρο.εκδρομουλα δεν μασαμε.εδω εχω παει απο αθηνα θεσσαλονικη για καφεδακι.
:444:

Reaction score
4

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος του Pioneer sc-lx85 ο οποίος έχει έξοδο για 2sub,η ερώτηση μου είναι:αξίζει τον κόπο να προσθέσω στο ήδη υπάρχον παρακάτω setup(klipsch62ii-rc62-rb51ii-sds12sunfire)το pv1B&W?Πιστεύετε οτι θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα?Θέλω να αποφύγω την άσκοπη δοκιμή γιατί θα πρέπει να κάνω αρκετά μεγάλες αλλαγές σε 2δύο διαφορετικά setup.Στο μέλλον βέβαια σκοπεύω να πάρω ένα 2οsds12sunfire,ευχαριστώ.

Reaction score
5.615
Re: Απάντηση: Συνδεση 2 sub wooffer.ειναι εφικτο?

Στο μέλλον βέβαια σκοπεύω να πάρω ένα 2οsds12sunfire,ευχαριστώ.
Αφού την ξέρεις και ο ίδιος την απάντηση, πάρε ένα δεύτερο ίδιο να έχει νόημα η αναβάθμιση. Καλό-χρυσό το PV1, αλλά λίγο.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

Αφού την ξέρεις και ο ίδιος την απάντηση, πάρε ένα δεύτερο ίδιο να έχει νόημα η αναβάθμιση. Καλό-χρυσό το PV1, αλλά λίγο.
γιαννη ηθελα να δω τι θα απαντησεις στην ερωτηση αν συνδεονται 2 woofer.:140:
για 7 ξερω γιατι τα εχεις συνδεμενα ηδη, για δυο δεν ξερω.

Reaction score
5.615

γιαννη ηθελα να δω τι θα απαντησεις στην ερωτηση αν συνδεονται 2 woofer.:140:
για 7 ξερω γιατι τα εχεις συνδεμενα ηδη, για δυο δεν ξερω.
Με πληγώνεις με το 7, ακόμη περιμένω το όγδοο, άργησε.

Ζυγοί αριθμοί πάντα είναι καλοί στα σαμπ! :105:

Reaction score
4

Ειχα την υποψια αλλα ηθελα και μια 2η γνωμη, ευχαριστω πολυ για την απαντηση...γειτονα!:123:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON