Συνδεση hd-dvd με projector 720p

Reaction score
0
Παιδια προκειται να αποκτησω το toshiba hd ep-30 που ειναι σε καλη τιμη αυτες τις μερες. Εχω τον panasonic ax100. Στο εγχειριδιο του ειδα οτι δεχεται και σημα 1080/24p . Η απορία μου είναι η εξής: Αφου το panel του προβολεα ειναι 1280χ720 τι ακριβώς σήμα θα βλέπω; Θα ήταν καλύτερα να έδινα από το Hd-dvd κατευθείαν 720p; Θα είχε καποια διαφορά;
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
5
Οτι κι αν του δώσεις, 720 θα δεις. οπότε, κατα την ταπεινη μου άποψη, δώσε κατευθείαν 720 να είσαι οκ :)

Reaction score
0
Οποτε η αγορα καλωδιου HDMI v 1.3 είναι περιττή νομίζω (έχω ένα που υποστηριζει μεχρι 1080i) αφού και ο ενισχυτής μου δεν το υποστηρίζει.

GTX

Reaction score
39
Παιδια προκειται να αποκτησω το toshiba hd ep-30 που ειναι σε καλη τιμη αυτες τις μερες. Εχω τον panasonic ax100. Στο εγχειριδιο του ειδα οτι δεχεται και σημα 1080/24p . Η απορία μου είναι η εξής: Αφου το panel του προβολεα ειναι 1280χ720 τι ακριβώς σήμα θα βλέπω; Θα ήταν καλύτερα να έδινα από το Hd-dvd κατευθείαν 720p; Θα είχε καποια διαφορά;
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γενικά πάντως είσαι ενήμερος ότι σταμάτησε η παραγωγή HD-DVD players και ταινιών έτσι??? και γι'αυτό το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή?

Just Checking :126::126:

Reaction score
4
Για ταινιες να δωσεις 1080/24 στον προβολεα , που κλειδωνει μια χαρα και εκει θα εχεις και την καλυτερη κινηση.
Απο ποιοτητα στην εικονα εγω προσωπικα δεν βλεπω διαφορες μεταξυ 1080p και 720p στον ax100 αλλα οταν δεν τιθεται θεμα (24) προτιμω 720p.
Στα 1080i ομως εμφανιζει γραμμες και καλυτερα να την αποφυγεις αυτην την αναλυση.

Reaction score
0
Βεβαια, εχω ενημερωθεί για τις εξελιξεις. Απλα το παίρνω για το καλό upscaling που κάνει oπως λένε μιας και χρησιμοποιεί επεξεργαστές της anchor bay που είναι πολύ καλύτεροι από της faroudja.(150e + 6 ταινιες δωρο νομιζω αξιζει τα λεφτά του, καθώς υπαρχουν ακομα καμμια 500 τιτλοι που θα φτηνήνουν λόγω επικράτησης του blue-ray).Oπότε του χρόνου που θα πεσουν οι τιμες και θα εχουμε περισσότερα μοντέλα κάνω και μια αγορα blue ray.

Reaction score
6
Απάντηση: Συνδεση hd-dvd με projector 720p

Αν θελεις να δεις ταινιες HDDVD που είναι γραμμένες σε 1080 / 24 τοτε καλύτερα να επιλέξεις αυτην την αναλυση από το player σου για να μην εχεις προβλήματα στην ομαλή κίνηση της εικονας.
<o:p> </o:p>
Επειδή όμως το πιθανότερο είναι να βλεπεις dvd που είναι γραμμένα στα 25 τοτε καλυτερα να επιλέξεις την ανάλυση του προβολέα σου ( 1280Χ720) στα 50.<o:p></o:p>

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Συνδεση hd-dvd με projector 720p

Αν θελεις να δεις ταινιες HDDVD που είναι γραμμένες σε 1080 / 24 τοτε καλύτερα να επιλέξεις αυτην την αναλυση από το player σου για να μην εχεις προβλήματα στην ομαλή κίνηση της εικονας.
<o:p> </o:p>
Επειδή όμως το πιθανότερο είναι να βλεπεις dvd που είναι γραμμένα στα 25 τοτε καλυτερα να επιλέξεις την ανάλυση του προβολέα σου ( 1280Χ720) στα 50.<o:p></o:p>
Ακριβως :615:

Reaction score
0
Αυτή είναι η τιμή που δίνει η αντιπροσωπεία για χονδρική. Ενάς συγγενής μου έχει κατάστημα και θα το πάρω από κει σε χονδρική τιμή.

Reaction score
0
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΧ100 ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...Ομως πρόσφατα αγόρασα το Toshiba EP10 HD DVD player και παρατήρησα κατα την διάρκεια της προβολής μιας ταινίας 3-4 πράσινες φλασιές στο σύνολο της εικόνας (καρέ)...και αυτο μόνο οταν βλέπω HD DVD ?!!?!?!:108:
Βλέποντας το ΕΠΟΣ :107: ΤΗΕ LAST STARFIGHTER!!!!

H σύνδεση είναι HDMI και παίζει 1080 / 24

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.469
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO