Honda CRF300L

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.127
Με πήραν σήμερα τηλ. από Σαρακάκη, το καινούριο μου μοτόρι είναι εκεί και με περιμένει, θα μπορούσα να παραλάβω σήμερα αλλά δεν πήγα, πρώτα θα βγάλω ασφάλεια και αύριο θα μπορώ να το φέρω οδικός σπίτι.
Όλες τις προηγούμενες φορές που συνέβη το ίδιο, με το που με έπαιρναν τηλ. ότι και να έκανα έφευγα σφαίρα να παραλάβω, χωρίς ασφάλεια φυσικά.
Αυτή τη φορά θα γίνουν όλα όπως πρέπει, νόμιμα, όμορφα, συνειδητά και συνειδητοποιημένα!! :biggrin:

Reaction score
868
Με πήραν σήμερα τηλ. από Σαρακάκη, το καινούριο μου μοτόρι είναι εκεί και με περιμένει, θα μπορούσα να παραλάβω σήμερα αλλά δεν πήγα, πρώτα θα βγάλω ασφάλεια και αύριο θα μπορώ να το φέρω οδικός σπίτι.
Όλες τις προηγούμενες φορές που συνέβη το ίδιο, με το που με έπαιρναν τηλ. ότι και να έκανα έφευγα σφαίρα να παραλάβω, χωρίς ασφάλεια φυσικά.
Αυτή τη φορά θα γίνουν όλα όπως πρέπει, νόμιμα, όμορφα, συνειδητά και συνειδητοποιημένα!! :biggrin:
Λίγο η βροχή…..λίγο ο φόβος …..άντε και λίγο η ηλικία σε κράτησαν πίσω .
Νομίζω δλδ.

Reaction score
922
Έχουν απλοποιηθεί τόσο αυτές οι διαδικασίες, που θα μπορούσες να πας και, λίγο πριν καβαλήσεις, να βγάλεις ασφάλεια με το κινητό.
Καλά όμως έκανες και δεν πήγες (όπως κι εγώ που βρίσκομαι σε αντίστοιχη με εσένα κατάσταση), καθώς ο καιρός δεν ευνοούσε.
Με το καλό...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.127
Πχιά βροχή και πχιός φόβος, δεν έβρισκα τον ασφαλιστή, όταν τελικά μιλήσαμε ήταν περασμένη η ώρα.
Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι πονά ο κώλος μου, γλίστρησα το βοΐδι, έπεσα στο μπάνιο και σακατέυτηκα, χτύπησα στη λεκάνη και έσπασα δγιό πλευρά...
Βέβαια εψές έτρεξα σε ένα ποδηλατικό αγώνα, αυτό είναι άλλη ιστορία, στο μηχανάκι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, δεν μπορώ να κάτσω, ειδικά σε αυτή τη σκληρή και στενή σέλα. Αύριο όμως θα πάω να παραλάβω, βγήκε και η ασφάλεια πλέον.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.127
Άχρηστες τεχνολογίες που προσπαθούν να γίνουν απαραίτητες.
Έχει ξεφύγει το πράμα αδέρφια μου αλήτες πουλιά...

Reaction score
801
Άχρηστες τεχνολογίες που προσπαθούν να γίνουν απαραίτητες.
Έχει ξεφύγει το πράμα αδέρφια μου αλήτες πουλιά...

Ε, ναι. Γιατί χωρίς 1.400cc, 180 άλογα και ανιχνευτή κλανιάς δε φτουράς ρε φίλε

Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα τζιτζιμπλίκια που φορτώνουν τα μηχανάκια είναι άκρως επικίνδυνα.

Να είσαι σε 2 ρόδες, εκτεθειμένος, και να έχεις μπροστά σου ένα κόκπιτ με 1002 μαλακίες άχρηστες και 80 διακόπτες, μενού και παπαριές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.470
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO