Συνδεσμολογία σε Τελικό ενισχυτή

Reaction score
11
Καλημέρα σας θα ήθελα μια βοήθεια για τον τελικό ενισχυτή μου που θέλω να συνδέσω με προενισχυτη
Πως μπορω να συνδέσω τον προενισχυτη ;
Στην κάτω σύνδεση που μπορώ να βάλω βύσματα jack θα πρέπει να συνδέσω ένα ή δύο βύσματα jack στην κάθε είσοδο ;
ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Οι επαγγελματικοί τελικοί ενισχυτές συνηθίζεται να έχουν και βύσματα εξόδου, ώστε να μπορούν να συνδεθούν παράλληλα περισσότεροι ενισχυτές.
Στην φωτογραφία που ανέβασες οι είσοδοι XLR είναι στα δύο άκρα, ενώ στο εσωτερικό είναι οι έξοδοι, προς άλλους ενισχυτές.
Στα βύσματα jack 6,35 δεν υπάρχει διαφοροποίηση στη μορφή τους, είτε μιλάμε για είσοδο είτε για έξοδο. Οπότε το εξωτερικό είναι για είσοδο και το διπλανό έχει απλά γεφυρωμένα καλώδια με το πρώτο.

Reaction score
11
Οι επαγγελματικοί τελικοί ενισχυτές συνηθίζεται να έχουν και βύσματα εξόδου, ώστε να μπορούν να συνδεθούν παράλληλα περισσότεροι ενισχυτές.
Στην φωτογραφία που ανέβασες οι είσοδοι XLR είναι στα δύο άκρα, ενώ στο εσωτερικό είναι οι έξοδοι, προς άλλους ενισχυτές.
Στα βύσματα jack 6,35 δεν υπάρχει διαφοροποίηση στη μορφή τους, είτε μιλάμε για είσοδο είτε για έξοδο. Οπότε το εξωτερικό είναι για είσοδο και το διπλανό έχει απλά γεφυρωμένα καλώδια με το πρώτο.
Σας ευχαριστώ πολύ
Οπότε στα δύο εξωτερικά βάζω τα jack και είμαι οκ

Attachments

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006