Συνδεσμολογια transmitter με πολυκαναλο ενισχυτη

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα.Μολις εστησα τον καινουργιο προβολεα (Epson 6100w) κι εχω ενα θεματακι.
Δεν ξερω πως ακριβως πρεπει να συνδεσω τα καλωδια ή τι ακριβως επιλογες πρεπει να κανω ωστε να ακουω ηχο απο τον ενισχυτη (7.1) και να χω εικονα απο το ασυρματο transmitter απο τον προβολεα.Αν δεν βαλω το ασυρματο και συνδεσω κατευθειαν με hdmi τον ενισχυτη με τον προβολεα ολα καλα και εικονα και ηχο.Αν μεσολαβησει ομως ο transmitter τι συνδεεις με τι?
Εχω καταφερει να παρω εικονα απο τον αναμεταδοτη και ηχο απο τα ηχεια του προβολεα,αλλα δεν μπορω να παρω ηχο απο τα ηχεια του ενισχυτη,Βοηθειαααα!Ευχαριστω!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Συνδέετε την πηγή(πχ blu-ray ή media player) σε κάποιο hdmi in του ενισχυτή και το transmitter στην hdmi out του ενισχυτή.

Reaction score
0
Τελικα ενω την τελευταια φορα συνδεθηκα κανονικοτατα με τον αναμεταδοτη (ασχετως αν δεν ειχα ηχο) εδω και δυο ωρες δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα.Δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα τι μπορει να φταιει.Εχω βαλει τον αναμεταδοτη μπροστα απο τον προβολεα και δεν μπαινει με τιποτα.Τωρα οσον αφορα τις συνδεσεις,οταν και αν βρω σημα,θα συνδεσω το hdmi του λαπ τοπ στο in hdmi του ενισχυτη κι απο την out hdmi του ενισχυτη στον transmitter.O transmitter εχει ομως και input kai output hdmi,εγω αυτο που ερχεται απο τον ενισχυτη σε ποια θυρα να το βαλω.

Δεν με πειθει οτι ειναι απωλεια σηματος το οτι δεν μπορει να συνδεθει ο προβολεας με τον αναμεταδοτη τοοοοση ωρα.Τι αλλο μπορει να φταει??Ευχαριστω.

Reaction score
0
Τελικα ολα μπηκαν στην θεση τους και λειτουργησαν Super.Το προβλημα ηταν πολυ πιο απλο απ οτι μπορουσα να φανταστω..!
Ο transmitter δεν στελνει σημα αν δεν εχει κατι για προβολη να παιζει.Προσπαθουσα να κανει συζευξη με τον προβολεα χωρις να εχω βαλει μια ταινια να παιζει.Ετσι δεν συνδεεται.Με το που βαλεις κατι να παιζει..τοτε κατευθειαν στελνει σημα και δουλευει
ακριβως οπως ειναι συνδεδεμενος ο προβολεας με το hdmi!Εβαλα κι ολα τα υπολοιπα στην θεση τους και το μονο που μενει τωρα και θελω την γνωμη σας ειναι το τι κανω με τον τοιχο ή με το πανι προβολης.Τωρα χτυπαει στον τοιχο του σαλονιου βαμμενος πριν 3-4 χρονια αλλα σαν πρωταρης εμενα μου φαινεται κι ετσι τελεια!Ευχαριστω τον gstriftos που ασχοληθηκε..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster