Συνδυασμός Pathos Με Triangle

Reaction score
0
Παιδιά γειά σας,ύστερα από 5 χρόνια ακροάσεων λέμε να αλλάξουμε σε μεγάλο ποσοστό το ηχοσύστημα.Η κατεύθυνση που κινούμαστε ειναι ,ενισχυτικά της PATHOS ( LOGOS η TWIN TAWERS) και ηχεία TRIANGLE (NAIA η LUNA) .Θα ήθελα την γνώμη σας μαζί με άλλες ιδέες αφού σημειώσω ότι μένουμε στον Πλαταμώνα.Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Νίκο γεια, η διαμονή μου στον Πλαταμώνα και το μωράκι μας δεν μας επιτρέπουν την κάθοδο στην Αθήνα,οπότε πρέπει να κινηθούμε σε καταστήματα Θεσσαλονίκης και Λάρισας.Τα συγκεκριμένα τα έχω ακούσει στον ΟΡΦΕΑ στην Λάρισα.Ο χώρος που ακούμε είναι μεγάλος >40τετ.μου αρέσει ο γλυκός ήχος (έχω sonus faber g. piano ηχεία) με ανάλυση και μουσικότητα .Το υπάρχον σύστημα αποτελείται από πηγές τα shanling T100 cd pl, ROKXAN με RB300 τροποποιημένα από τον Β.Λαζάρου όπως και ο προ counterpoint SA1000 ,με τελικό PLINIUS SA100 MKIII.Σε αυτό το σύστημα δεν μου άρεσε κάποιος θόρυβος απο τον προ,και το γεγονός οτι τώρα πλέον με το παιδί ακούμε σε χαμηλές εντάσεις οπότε ο τελικός μου φαίνεται υπερβολικός.Εν κατακλείδι θέλω σύστημα που να ακούγεται πολύ καλά σιγά και σε μεγάλο χώρο και υπέθεσα ότι ψάχνω για υψηλή ευαισθησία στα ηχεία .

Reaction score
0
sympatriwth basilh

o syndiasmos pou anafereis mou akougete endiaferon. Ta triangle einai arketa "zwntana" san hxeia kai o pathos poly glykos.

Shmera ontws den sou xreiazetai h isxys alla se ba8os xronou isws 8a sou xreiastei kai pali. O xwros sou apo thn allh einai poly megalos, opote kalo einai na akouseis kai kati isxyrotero.

Mporeis na akouseis ston Orfea ta enisxytika ths NAIM, se syndiasmo me ta hxeia ths alla kai me ta hxeia ths triangle to apotelesma 8a einai kalo (isws pio ry8miko-lampro apo ayto pou akouses me ton pathos, kai isws se 3enisei sthn arxh).

Apo thn allh to yparxwn systhma sou einai ikanopoihtiko ara mporeis na alla3eis mono ton proenisxyth. An proxwrhseis se kati tetoio protimhse enan omostaulo tou telikou sou.

Telos gia pio glyko apotelesma mporeis na deis ena lampato proenisxyth alla fobamai oti to tairiasma me ton teliko sou na mhn einai kai toso kalo...

pantws mhn proxvrhseis se allages xwris na "e3antlhseis" thn dynatothta sou gia akroaseis...

Reaction score
7
Τον συνδυασμό που σκέφτεσαι τον έχω ακούσει πολλές φορές και με διαφορετικά setup (του ορφέα). Καταρχήν καταπληκτικός συνδυασμός, τα ΝΑΙΑ δεν κρύβουν την προτίμησή στην λάμπα και την καλή ισχύ. Ο logos τα οδηγεί σωστά και τους βγάζει τον καλό τους εαυτό. Το NAIA ξέρει απο μουσική και με καλές παρέες σε ανταμείβει με το παραπάνω, όσο καλλίτερος ενισχυτής τόσο καλλίτερα για το ΝΑΙΑ, επίσης βγάζει και ολόκληρη την φυσιογνωμία της μουσικής ακόμα και σε χαμηλές στάθμες. Επίσης το ΝΑΙΑ είναι μεγάλο ηχείο και νομίζω στον χώρο σου, με τον logos που το οδηγεί σωστά θα αποδώσει τα μέγιστα.

Reaction score
0
Παιδειά γειά σας και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Αν κρίνω από την άποψη του Βαγγέλη βρισκόμαστε σε σωστό μονοπάτι.Πάντως Σπύρο καλά τα NAIM αλλά δεν με ελκουν εμφανισιακά και υποθέτω ότι ο ήχος τους θα μοιάζει με έναν από τους πρώτους ολοκληρωμένους που είχα στην κατοχή μου τον LYNX NEBULA.Πάντως δεν μπορω να σκεφτώ που μπορώ να επισκεφτώ μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη και σε αυτά που υπάρχουν (ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ,ΜΥΘΟΣ) τι setup να ακούσω.

Reaction score
1.379
Ν'ακουσεις ηχεια της Μυθος με Τσακιριδη και Audionet ενισχυτικα, για να συγκρινεις τις διαφορετικες ηχητικες αποψεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88