Συντονιστικές απόψεις

Reaction score
1.844
Γράφει το μέλος:
Αυτό
Σε αυτό τουλάχιστον το forum, δεν θα επιτραπεί να μπουν links σε sites που θα θέσουν σε νομικό ή άλλο κίνδυνο τους διαχειριστές του ή τον ιδιοκτήτη του ...
είναι καλύτερα έτσι
Σε αυτό τουλάχιστον το forum, αν γραφτούν μηνύματα που περιέχουν links σε sites, που θέτουν σε νομικό ή άλλο κίνδυνο τους διαχειριστές του ή τον ιδιοκτήτη του, θα επεξεργαστούν ή θα διαγραφούν.
Δε νομίζεις;
Απαντά ο Συντονιστής
anemelos, δεν θα μπω σε κουβέντα μαζί σου για το πώς εκφράζομαι. Όχι σε αυτήν την ηλικία. Grow up.

Αν δεν έχουμε κάτι επί του θέματος, παρακαλώ να μην συνεχιστούν τα off-topic. Αλλιώς το θέμα θα κλειδώσει.

Ευχαριστώ
Το σχόλιο είχε το σκοπό να γίνεται συγκεκριμένη προειδοποίηση προς τα "άτακτα" μέλη και όχι κάποια γενικού χαρακτήρα (δεν θα επιτραπεί).
Μετά όμως την τέτοιου ύφους απάντηση του ak1s, το παραπάνω μπαίνει σε 2η μοίρα, μια και είναι σημαντικότερο, κατά τη γνώμη μου, οι αξιωματούχοι να είναι θεματοφύλακες της ηρεμίας των θεμάτων και όχι η αιτία αντιπαραθέσεων.

Ακούω απόψεις, εντός, αλλά κυρίως εκτός της Διαχειριστικής Ομάδας. :201:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επιτρέψτε μου, παρότι μέλος της ΔΟ να σας πω ότι... ψειρίζετε την μαϊμού. :114:

...

Reaction score
5
Απάντηση: Συντονιστικές απόψεις

anemelos, ειλικρινά δηλαδή. Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;
Θα μπορούσες να ήσουν πιο ευγενικός στο αρχικό post, ίσως π.χ. με PM να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ποιός ο σκοπός να γράψεις τέτοιο σχόλιο σε άσχετο θέμα;
Τώρα τι προσπαθείς να κάνεις; Να βγεις από πάνω; "Αιτία αντιπαράθεσης" είναι τα γραφόμενά σου, όχι τα δικά μου. Τέλος.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Cool down .
Eκτος αν ειναι πολυ σοβαρος ο λογος...

Reaction score
14

Ak1s μην βάζεις λάδι σε μια φωτιά που χωρίς κανένα νόημα και κυριολεκτικά ανέμελα αναψε...

Δεν βλέπω κανένα λόγο για να ασχοληθούμε με το θέμα, εχουμε δεί τόσες αντιπαραθέσεις που ειλικρινά σε αυτή δεν βλέπω λόγο παρέμβασης..

Reaction score
1.844

Είπα κυρίως εκτός ΔΟ ... άρα έχουμε αναμονή.

Ο ak1s προφανώς μπερδεύτηκε, σαν τον κύριο,

[youtube]ngxU0IfFO4A[/youtube]

:119:
επειδή κάνουμε παδοσφαιρόπλακα, σου λέει πιτσιρικάς ο ανέμελος.

Ωστόσο, το ωρίμασε (Grow up) είναι άπρεπο, καμμιά σχέση με ξεψείρισμα μαϊμούς, και πρέπει να ανακαλέσει.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Συντονιστικές απόψεις

βρε μην τσακωθηκατε για καμμια γκομενα;
Βρε βρε ο Θανασης πρωτος τελικα....κριμα δεν ειχα πονταρει σε εσενα..ειχες χαμηλη αποδοση ...:410:

Υ.Γ Ελπιζω να ηρεμησαν τα πνευματα (η να κοιμηθηκαν εντελως )και να χωραει λιγο χιουμορ..:137:..αν οχι τα λεμε απο βδομαδα..:142:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Συντονιστικές απόψεις

... Υ.Γ Ελπίζω να ηρέμησαν τα πνεύματα (η να κοιμήθηκαν εντελώς ) ...
Κοιμήθηκαν. :123:
Το αφήνω να ωριμάσει, τι να κάμω, να μου τη ξαναπούνε;

Πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για ανάκληση, οπότε θα επανέλθω δριμύτερος. :125:

Reaction score
1

Μετά όμως την τέτοιου ύφους απάντηση του ak1s...
Μερικα πραγματα εισαι αναγκασμενος να τα δεχεσαι. Ειδικα δε, αν ειναι και συντονιστης. Αναγκαιο κακο.

Δειξε ανωτεροτητα!:107:

Reaction score
1.844

Μπορείς λίγο να αναλύσεις τη σκέψη σου; Ομολογώ πως έχω απορίες, αλλά θα περιμένω να πεις τις θέσεις σου και μετά να σε ρωτήσω ότι δεν έχω καταλάβει. :403:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik