Συρρίκνωση στην ΕΡΤ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Στον Προκρούστη δραστικών παρεμβάσεων με τη σφραγίδα της τρόικας μπήκε η κρατική ΕΡΤ μετά την ένταξή της στη λίστα των ΔΕΚΟ με συσσωρευμένα χρέη. Παρά τις διαμαρτυρίες της διοίκησής της (ενδεικτική είναι η ανακοίνωση με την οποία αμφισβητεί ευθέως την απόφαση του οικονομικού επιτελείου να ενταχθεί στον κατάλογο ΔΕΚΟ) στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής δρομολογήθηκαν σενάρια περί επικείμενων συγχωνεύσεων και καταργήσεων!

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης πρώτο, όσον αφορά δραστικές παρεμβάσεις, είναι το «μπουκέτο» της ψηφιακής τηλεόρασης αλλά και οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ. Δεν αποκλείουν να μπει λουκέτο στα δυο από τα τρία ψηφιακά κανάλια (Σπορ+ και Σινέ+) και να προχωρήσει η συγχώνευση ραδιοφωνικών σταθμών στην περιφέρεια. Στη δίνη του κυκλώνα ωστόσο βρίσκεται η λειτουργία της ΕΤ-1.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ανθίσταται δημόσια με το επιχείρημα πως ήδη στο τέλος του έτους έχει ταμειακό πλεόνασμα 40 εκατ. ευρώ. Το ίδιο ποσό προϋπολογίζει για το 2011, ενώ έγιναν περικοπές κατά 35% στις αμοιβές του προσωπικού και απολύθηκαν 1.100 συμβασιούχοι.
Της ΜΑΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗ,
isotimia.gr

Reaction score
7.121
Απάντηση: Συρρίκνωση στην ΕΡΤ.

Ημιμετρα,πρεπει να κλεισει τελειως

Reaction score
249

ενταξει και τα ιδιωτικα καναλια ειναι αισχρα σε αυτα που προσφερουν και κινουνται με βαση το κερδος
υπαρχει και καποιο κοινο που βλεπει ντοκυμαντερ της κρατικης τηλεορασης και αυτο το κοινο δεν πρεπει να μεινει απεξω
το προβλημα υπαρχει γιατι απο την αρχη θυμαμαι υπηρχε το καναλι των ενοπλων δυναμεων που μετα εγινε ξεχωριστο κρατικο καναλι ενω θα μπρουσε να συγχωνευτει,ο διορισμος με μεσον και οι προκλητικες αμοιβες καποιων (οχι ολων βεβαια αλλα και οι γενικα υψηλες αμοιβες σε σχεση με αμοιβες του δημοσιου),η πληρωμη μεσω ΔΕΗ που δεν εδειχνε αμεσα ποσο ζημιογονος ειναι
Πιστευω πως θα μπορουσε να λειτουργησει με ενα 30% των εξοδων της και να παρεχει τα ιδια πραγματα

Reaction score
0

ώπα ρε παιδιά, κι εμένα μου τη δίνει να την πληρώνω, αλλά όχι και να κλείσει η δημόσια τηλεόραση! Και να μας λένε τα πράγματα όπως γουστάρουν οι ιδιώτες; Να μην υπάρχει τηλεόραση περα από το κυνήγι της τηλεθέασης με μπούρδες;

Reaction score
1.656

2 τηλεοπτικα καναλια και 3 ραδιοφωνικα, ειναι υπερ αρκετα για τα Ελληνικα δεδομενα.
Ολα τα επιπλεον ειναι για το βολεμα καποιων!

Reaction score
0

ώπα ρε παιδιά, κι εμένα μου τη δίνει να την πληρώνω, αλλά όχι και να κλείσει η δημόσια τηλεόραση! Και να μας λένε τα πράγματα όπως γουστάρουν οι ιδιώτες; Να μην υπάρχει τηλεόραση περα από το κυνήγι της τηλεθέασης με μπούρδες;
Γιατι τωρα η κρατικη νομιζεις σου λεει την αληθεια?:105:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Και αυτά τα ....νουμεράκια τα πληρώνουμε πόσα χρόνια τώρα.
Μου αρέσει η κρατική τηλεόραση αλλά εφόσον την πληρώνουμε (όχι αυτά τα ποσά) θα έπρεπε να τηρούν κι εκείνοι κάποιες προυποθέσεις.
Π.χ όχι διαφημίσεις εν ώρα έργου (αφού πληρώνουμε), όλες οι αθλητικές μεταδόσεις να είναι δικές τους κι όχι κι άλλα χρήματα σε... άλλους. Τ αντοκυμαντέρ είναι πολύ καλά αλλά χρήζουν ανανέωσης (είναι 5-10 ετών) κλπ, κλπ.
Πάντως έχουν το καλύτερο δελτίο καιρού στην ετ3.

Reaction score
2

Eνταξει, σιγουρα πρεπει να περικοπουν μισθοι κλπ , αλλα εχει σιγουρα μερικες εκπομπες που ειναι πολυ καλες και δεν υπαρχουν αντιστοιχες στα ιδιωτικα... μην τα ισοπεδωνουμε ολα!

Reaction score
0

Ρε παιδιά, αυτοί οι μισθοί είναι πραγματικοί; Πλάκα μας κάνουν;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Θελω να γινω...Ειδικος Συμβουλος στην ΕΡΤ! Τι θα κανω; ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κι αυτοι: θα υπογραφω την μισθολογικη μου κατασταση στο τελος καθε μηνα:135:

Παντως το Σινε και το Πρισμα ειναι απο τα καλυτερα τηλεοπτικα καναλια - καμια σχεση με τα αλλα (τα ιδιωτικα ετσι κι αλλιως ειναι...ασυγκριτα!) και κριμα που εκπεμπουν μονο ψηφιακα με ελαχιστη θεαματικοτητα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.223
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney