Συστημα με ασυρματα πισω ηχεια ;

Μηνύματα
724
Reaction score
0
Ενας φιλος, εξεφρασε την επιθυμια του για συστημα οικιακου κινηματογραφου. Το προβλημα ειναι με τα πισω ηχεια τα οποια θελει να ειναι ασυρματα. Δεν θελει να περασει tracking γιατι ειναι καινουριο το σπιτι. (Τωρα γιατι δεν προνοησε δεν ξερω, το επαγγελμα του ειναι και σχετικο...).
Εχει καποια ηχεια της Sony που ειναι μονο μπροστα κα υποτιθεται οτι δημιουργουν ψευδοπεριφερειακο ηχο αλλα λεει οτι το καταλαβαινεις οτι ερχεται απο μπροστα ο ηχος. Ετσι ενδιαφερθηκε για ασυρματα πισω ηχεια αλλα του ειπανε οτι εχουνε προβληματα, παρεμβολες, καθυστερησεις κλπ.
Μηπως ξερετε καποιο συγκεκριμενο συστημα το οποιο να κανει καλα την δουλεια του? Το μεγεθος του χωρου δεν το ξερω , καποιες μεσες συνηθισμενες διαστασεις υποθετω, δεν δινει πολλα λεφτα (αν και βαστιεται καλα).
Γενικα , καποιο συστημα με μεσες επιδοσεις, δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις, περισσοτερο για τα παιδια του το θελει, απλως να μην υπαρχει προβλημα με την λειτουργια της ασυρματης συνδεσης. Προτιμητεα καποια γνωστη μαρκα που θα βρουμε ευκολα στην Κυπρο. (Εχει συγγενη που φερνει Pioneer αλλα απο οτι καταλαβα αυτος του ειπε οτι τα ασυρματα εχουν προβληματα)
 

Μηνύματα
159
Reaction score
0
Τα μονα που εχω ακουσει ο ιδιος ειναι τα Logitech z5450.Δεν παρουσιαζουν κανενα προβλημα (δεν δοκιμασαμε wi-fi συνδεση που μπορει να υπαρξει αλλοιωση).Το συγκεκριμενο μοντελο νομιζω πως πηγαινει προς καταργηση οποτε θα ειναι και αρκετα φτηνο περι τα 260 euro.
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.677
Μηνύματα
2.869.784
Members
37.944
Νεότερο μέλος
MORPH
Top