- Reaction score
- 2
Νικο απλα λεω οτι αυτη την στιγμη με τα σημερινα δεδομενα τα πικαπ εχουν φτασει στην απολυτως κορυφη τους. Οταν λοιπον εγω θελω την απολυτη αποδωση και εννοειται οτι το "απολυτο" ενδεχεται να μην εχει χρηματικο οριο τοτε εκει τα πραγματα ειναι σαφως υπερ του πικαπ. Αν υπαρξει ενδεχομενο μια συσκευη ψηφιακη να φτασει σε τετοια επιπεδα, τοτε οκ ενδεχεται να παιξει και καλυτερα. Εγω παντως εως τωρα δεν το εχω ακουσει οποτε αυτη ειναι και η αποψη μου.Γιάννη, φυσικά και δεν αποτελούν πανάκεια οι μηχανές της LINN όπως και καμία άλλη μηχανή. Σε καμία περίπτωση δεν τις προτείνω ως τις καλύτερες του πλανήτη. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο άλλωστε. Η χρήση των συσκευών της LINN είναι απλά η αντικειμενικότερη όλων, καθώς και καλά παίζουν και του ιδίου κατασκευαστή είναι - και ίσης αξίας είναι, πχ 12.000€ το πικάπ και 12.000€ το DS. Φυσικά πικάπ και digital streamers φτιάχνουν πολλοί (streamers φτιάχνει και η ΝΑΙΜ αν δεν κάνω λάθος). Μόλις λοιπόν βρείς/βρείτε δύο πηγές ίσης αξίας και αδιαμφισβήτητης απόδοσης, θα μπορείτε να πείτε ότι κάνατε ένα καλό συγκριτικό (φυσικά εφόσον το σύστημα/χώρος είναι τα ενδεδειγμένα για συγκριτικά). Όλα τα υπόλοιπα είναι προς δημιουργία εντυπώσεων και μόνον.
p.s. Φυσικά υπάρχει high end pc audio. Τα DS τι είναι;
...