Σφοδρή σύγκρουση, με θύματα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Τι θα λέγατε για....ρεφενέ???...Ξέρετε τι εννοώ...Να αγοράσουμε 'κορινθιακή σταφίδα' και να τη...μοιραστούμε...
Θα σου φτιαξω και τιμη special μπαγασα.......σκεψου τωρα...Lagavulin η pure malt του οικου
Deestret με την αναλογη σταφιδα και ξηροκαρπη ελαφρως καβουρντισμενο και σαφως απεναντι σου ....ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ....να παιζει ασματα ελαφρως κατεβασμενα απο το νετι κατα προτιμηση 24/96 !!!!!

Reaction score
4.250
Απάντηση: Σφοδρή σύγκρουση, με θύματα...

Αν δεν κανω λαθος dac εχεις. Το ιδιο χρησιμοποιησες? Ενα πολυσυζητημενο BENCMARK η το XIDACK εχει παρομοιο αποτελεσμα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: Σφοδρή σύγκρουση, με θύματα...

Να ρωτησω απλα πραγματα.
Α. Κατεβαζεις απο το ιντερνετ τα κομματια, κατα κανονα τα αγοραζεις. Η σου τα αντιγραφει φιλος σου που τα αγορασε (αυτο μ αρεσει).
Β. Αφου λοιπον τα εχεις στον σκληρο, μετα γινεται απλα μεσω Η/Υ συνδεση με τον ενισχυτη? Χρειαζεται να μεσολαβησει καποιο κορυφαιο dac?
Δωσε βαση γιατρε μου.......Εχεις το πισακι σου,εχεις το ντακι σου,εχεις τον ενισχυτη και τα ηχεια σου (θα σου στειλλω και σταφιδες κατα την ακροαση) εχεις και ενα καυλακι να σου τριβεται και οπως ειπε και ο striftoylis μου πριν μεσω usb η firewire απολαμβανεις τα φρεσκο κατεβασμενα νταουλοντια ειτε σε μορφη flac ειτε wav ειτε σε 24 /96 (στο τελευταιο εννοειται οτι μπορει το dac να τα παιξει)!!!!!
Φυσικα πας στην εναρξη-control panel-sound and audio devices-Audio-και επιλεγεις USB η FIREWIRE DAC port......οποτε ετσι δεν παρεμβαλλεται καθολου η καρτα ηχου και γινεται το converting απο το Dac.Μην ξεχασεις μεσω dick port να ριξεις και ενα super sampling στο καυλακι.....

ΑΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν τρελιάρη, κάνουμε μια παχιά λίστα με masters να την πάρουμε alltogether. Ένας παραγγέλνει, όλοι πληρώνουν και του στέλνουν σκληρούς δίσκους για μεταγγίσεις.

Νομίζω ενδιαφέρεται και ο Θέμης ο Ζαφειρόπουλος για κάτι τέτοιο. :113:

...

Reaction score
4.250

Vlasi εισαι μοναδικος! Θενκς. Τα dac δινουν στον προ με RCA η XLR?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.940
Λοιπόν τρελιάρη, κάνουμε μια παχιά λίστα με masters να την πάρουμε alltogether. Ένας παραγγέλνει, όλοι πληρώνουν και του στέλνουν σκληρούς δίσκους για μεταγγίσεις.

...
+1:144:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

...
Eιμαι μεσα αλλα θα τα πληρωσεις εσυ γιατι δεν με κερασες για την κορη σου!!!!!!!!!χιχιχιχι
Εχω και 1 terra με wav με audiophile και Ιαπωνεζικες εγγραφες jazz και latin !!!!!!Aυτα τωρα που θα γεμησουμε με HI-RESOLUTION τι να τα κανω???

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: Σφοδρή σύγκρουση, με θύματα...

Vlasi εισαι μοναδικος! Θενκς. Τα dac δινουν στον προ με RCA η XLR?
Τα εχω με rca και κλαινε μανουλες!!!Οι Ναυτιλοι μου κελαιδανε οι παλιοκουφαλιτσες........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Eιμαι μεσα αλλα θα τα πληρωσεις εσυ γιατι δεν με κερασες για την κορη σου!!!!!!!!!χιχιχιχι
Εχω και 1 terra με wav με audiophile και Ιαπωνεζικες εγγραφες jazz και latin !!!!!!Aυτα τωρα που θα γεμησουμε με HI-RESOLUTION τι να τα κανω???
Υιό ξαναέκανα μπρε και το κέρασμα θα έρθει έστω και καθυστερημένα. :126:
Τα Ιαπωνέζικα, στον καιάδα.

...

Reaction score
4
Παιδες ΜΕΣΑ και εγω!!!
Αντε να ξεκολλησω απο το εκκολαπτομενος:137:
Να οργανωθουμε!!!!

Reaction score
4
Μην κρυβεις το πραμα!!
9 τερα μου ειπες στο τηλεφωνο :142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.940
Ότι έχεις σε γουάβ κάντο σε φλακ να πιάνει το μισό και λιγότερο χώρο!

Δεν είναι εποχή για γουάβ βρε, είπαμε, φλακ και ξερό ψωμί!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Ότι έχεις σε γουάβ κάντο σε φλακ να πιάνει το μισό και λιγότερο χώρο!

Δεν είναι εποχή για γουάβ βρε, είπαμε, φλακ και ξερό ψωμί!
ok dotorre.....

Reaction score
4.250

Μας βλεπω συντομα να πουλαμε τα cd player (ενα χρονο το εχω ρε γαμωτο)
Οι εταιρειες απ οτι ξερω πουλανε σκληρους δισκους γεματη με μουσικη απο 500 - 2.500 ευρω. Οποτε να ετοιμαζουμε σιγα-σιγα το συνδικατο! Μεσα κι εγω σ ολα!

Reaction score
140
Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε για τα 24/96 και τα περί αγοράς ,κ τσαρουχά παρακαλώ μην με ξεχάσετε ! Αντώνης από Κατερίνη

Reaction score
4.250

Παιδια μηπως να κανουμε και καποια σεμιναρια ριπαρισματος η και αγορας βημα προς βημα? Καμια φορα η νεα τεχνολογια για καποιους ειναι παιχνιδακι και για αλλους βουνο. Εγω για την ακριβεια παιδευομαι εδω και δυο ωρες να ριπαρω σε flac ενα cd αλλα μεχρι τωρα τζιφος :141:. Το προγραμμα με το οποιο παιδευομαι ειναι το Ripstation Micro DS.

Reaction score
4.250

Αν και λιγο μονοτερμα σας πηρα, αλλα το πρωτο ριπαρισμενο αλμπουμ ειναι γεγονος!!! waldeck - ballroom stories. Και φυσικα συνεχιζω ακαθεκτος. Ειχα ξεκινησει με καποιο cd απο περιοδικο και μου το πετουσε εξω. Ισως να μην δεχεται τις προσφορες εφημεριδων και περιοδικων

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7