Σχεδιασμός ψηφιακού ηχοσυστήματος

Reaction score
5.621
Σωστά. Λειτουργεί και αυτόνομα, χωρίς χρήση υπολογιστή. Έχει ενσωματωμένο τον Squeezebox Server.

Reaction score
3
Σε ευχαριστω πολυ .Και μια τελευταια ερωτηση αν γνωριζεις το Logitech Squeezebox™ Duet αν κανει την ιδια δουλεια?Με ενδιαφερει να διαβαζει τον εξ. δισκο χωρις χρηση υπολογιστη.Και παλι ευχαριστω.

Reaction score
5.621
Όλος ο "καυγάς" γίνεται για την οθόνη αφής του Touch, με τη βοήθεια της οποίας περιηγείσαι στα folders, στα ιντενερνετικά ραδιόφωνα, βλέπεις τα εξώφυλλα των δίσκων, επιλέγεις διάφορες απεικονίσεις κ.ά. Ακόμη και ως ψηφιακή κορνίζα μπορεί να λειτουργεί όταν δεν το χρησιμοποιείς!

Στο duet περιορίζεσαι στη μικροσκοπική οθονούλα του τηλεχειριστηρίου.

Reaction score
3
Σκεφτομαι και για το duet γιατι θα καθομαι μακρια (4 μετρα) και δεν ξερω αν θα μπορω να διαβαζω την οθονη του tuch.Για να εχω προσβαση στο σκληρο πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ η' να εχω ανοιχτο υπολογιστη?ρωταω και για τα δυο μηχανηματα.Ευχαρηστω:107:

Reaction score
5.621
Μπορείς να χρησιμοποιείς ένα Iphone ή ένα οποιοδήποτε κινητό με web browser ως τηλεχειριστήριο. Ή ένα Ipad για ακόμη πιο χορταστικές διαστάσεις.

Δεν υπάρχει λόγος να περιοριστείς στο duet.

Και οι δύο συσκευές είναι αυτόνομες. Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο υπολογιστής ούτε να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ για να έχεις πρόσβαση στον εξωτερικό δίσκο που θα συνδέσεις στο Touch ή στο Duet.

Reaction score
76
Απάντηση: Σχεδιασμός ψηφιακού ηχοσυστήματος

Πιο απλά τηλεχειριστήρια δεν υποστηρίζει; Να αγοράσω ένα πιο απλό να ησυχάσω;

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Σχεδιασμός ψηφιακού ηχοσυστήματος

β. Όχι. Η usb σύνδεση είναι για στικάκι ή για έναν μικρής χωρητικότητας σκληρό δίσκο.
φίλε Γιάννη, έχω μερικές απορίες αν ξέρεις να απαντήσεις

Ισχύει ότι υπάρχει θέμα με του μεγάλους δίσκους μέσω usb ?

Είναι καλύτερα η χρήση μέσω NAS αντί USB για μεγάλους δίσκους?

έχει ενσωματωμένο wifi το touch?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.585
Members