Σχετικά με την Εκθεση HighEnd στο Ledra Marriot

Reaction score
3.497
Νίκο, το βράδυ μετά την έκθεση, συνήθως βγαίνω με τα κορίτσια που συναντάω στην έκθεση και πάμε σπίτι μου για ακρόαση βινυλίου των 180 γραμμαρίων. Στα κορίτσια μετράει και η ποσότητα και η ποιότητα.

Τι λές ? τι θα κάνεις μετά την έκθεση ?

Πως μετράει ο Σαλονικιός στην Αθήνα ?

Reaction score
3.497
Πρόσεχε που θα περπατήσεις γιατί σ' αυτό το δρόμο έχει και κάτι πρώην τσολάδες με κάτι κόρνες ... στερεοφωνικές ....

τους έχουν κάνει και επέμβαση στα κροσόβερ για να ακούγονται πιο γλυκές :lol: :lol: :lol:

Reaction score
1.380
Αυτό που αναφέρεις Kostas μάλλον δεν το σκέφτηκες καλά πριν το γράψεις. Ξέχασες τους καλλιτέχνες .
Δεν υπαρχουν καλλιτεχνες. Ολοι ανθρωποι ειμαστε. Eκτος αν εννοεις αυτους που αγοραζουν σπιτια, λιμουζινες, ναρκωτικα, sex, κτλ, με τα χρηματα του καθενος απο εμας. Ενα CD ΔΕΝ μπορει να κοστιζει 20 Ευρο (6820 δρχ!!!), οταν το δισκακι και τα χαρτικα εξωφυλου σε μαζικες παραγωγες δεν κοστιζουν ουτε ενα ευρο. Οσοι και να εχoυν αναμιχθει στην αναμεσα διαδικασια. Η μουσικη ειναι για ολο τον κοσμο, οχι για τους πλουσιους. Καποιοι εχουν αρχισει και το καταλαβαινουν σιγα-σιγα. Αναρωτιεμαι πως γινεται δισκαδικο του κεντρου να πουλαει τα μισα CD του με 4-6 ευρο τωρα ενω τοσα χρονια ολα ειχαν 15-20 ευρο.
Ευτυχως που υπαρχει και το internet με την ελευθερη διακινηση. Πειρατεια και παλι πειρατεια λοιπον. Τι το εχω το CD recorder αλλωστε;

Reaction score
3.497
Εντάξει Kostas,
σέβομαι τις απόψεις σου. Εγώ πάντως διαφωνώ κάθετα.

Reaction score
25.504
ρε γμτ να μην ειμαι αθηνα να παω στην εκθεση με ενα δυο σιντακια που εχω υποψην (ετσι gkar??)

Reaction score
498
Ναι ναι ναι μέλος μου , το αναφοράς... :wink: :mrgreen:

Πάντως, στην έκθεση στο Πεντελικόν με κόπια ήμουνα και όλοι με αφήσανε να το

παίξω εκτός από έναν που δεν νομίζω να είχε πρόβλημα επειδή ήτανε αντιγραμμένο.

Απλώς ήθελε να ακούμε τα δικά του...(όπου και αποχώρησα σφυρίζοντας αδιάφορα...)

Reaction score
7
Copy, ξε copy το cd..... δεν παιζει ρολο.
Και δεν τους νοιαζει αν ειναι legal copy/back up ή αν αντι να κουβαλας 3 original CD εχεις γραψει τα 3 τραγουδακια σε ενα...
Και αν ειναι και κακογραμμενο, μπορει στο κατω κατω να θελω να δω πως ακουγεται ετσι οπως ειναι...
Μαλλον ειναι αυτο που λεει ο Χρηστος ''να ακουμε να δικα του".

Αλλα σκεφτομαι και το αλλο...
Κυριακη μεσημερακι που θα γινεται και πανικος, αν μαζευτουν 10 τυποι με 1 CD ο καθενας και να θελει να βαλει 1 τραγουδι, εχουμε μανι μανι 50 λεπτα χαλαρα... Τωρα ή οι υπολοιποι θα περιμενουν ή θα ψαξουν αλλου για πορτοκαλια ή ο αντιπροσωπος θα εχει κατι δικο του να παιζει, για να μην δημιουργηθει και καμια παρεξηγηση λογω αναμονης (ειμαστε και λιγο παραξενοι και ανυπομονοι ως λαος...). σε αυτη την περιπτωση (του πανικου και της κοσμοσυρροης-ωρες αιχμης που λεμε) ο αντιπροσωπος θα εχει και δικιο....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Οφειλω να παραδεχτω πως οι προτασεις του Someone Else-αμαν πια με αυτα τα ψευδωνυμα :wink: - εαν μελετηθουν σωστα θα μπορουσαν να αποτελεσουν εναν δεκαλογο σωστης συμπεριφορας.
Στην επομενη μας επισκεψη σε εκθεση , αρκετα συντομα για τους περισσοτερους , ας σκεφτουμε τα δικαιωματα μας...αλλα και τις υποχρεωσεις μας.

Reaction score
3.497
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να χαρούμε αυτή τη μεγάλη γιορτή.
Ναι , είναι γιορτή και έτσι πρέπει να δούμε την έκθεση Hi-End. Ευκαιρία να δούμε και κάποια μέλη και φίλους μας από το forum.

Σεβασμός και στους αντιπρ/πους, γιατί αυτοί έχουν ένα κόστος της τάξης των 10.000 Ευρώ ενώ εμείς σχεδόν μηδενικό κόστος.

V

VIDEOMIX

Guest
Kostas wrote : Η πειρατεια βοηθαει στη διαδοση της μουσικης, κατι που τη μουσικη βιομηχανια δεν την ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ. Το μονο ενδιαφερον τους ειναι το κερδος

Αυτό που αναφέρεις Kostas μάλλον δεν το σκέφτηκες καλά πριν το γράψεις.
Ξέχασες τους καλλιτέχνες .
Ναι, ξεχάσαμε τους καλλιτέχνες με τις βιλλάρες τους, με τις φεραριές και με χρήματα 10 γενεών. Τους κακόμοιρους. Τους λυπάμαι.
Ακόμα και η Μάρω Λύτρα εχει ήδη 1.000.000 ευρό και πλέον, ακόμα δεν ξεκίνησε καριέρα!!! Έλεος.
Τους καταναλωτές, που κάνουν πλούσιους τους καλλιτέχνες αλλα και τις εταιρίες, ποιός τους σκέφτηκε ποτέ;

Reaction score
0
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να χαρούμε αυτή τη μεγάλη γιορτή.
Ναι , είναι γιορτή και έτσι πρέπει να δούμε την έκθεση Hi-End. Ευκαιρία να δούμε και κάποια μέλη και φίλους μας από το forum.

Ακριβώς g.Kar όπως στο 9ο σημείο:9. Η συγκεριμένη έκθεση είναι γιορτή για το χόμπυ αυτό πάρτε μαζί σας τη καλή σας διάθεση και απολαύστε τη με τους φίλους σας και τους γνωστούς σας που θα συναντήσετε, αφήστε για λίγο μερικά μίζερα και κομπλεξικά μειονεκτήματα της φυλής μας και αναδείξτε το καλύτερο Ελληνικό σας εαυτό. Ακούστε ΜΟΥΣΙΚΗ πάνω από όλα και γνωρίστε και ωραίες μουσικές άλλων.

Αντε ξεκινήσαμε !

Reaction score
3.497
VIDEOMIX, η πειρατεία στη μουσική είναι αυτή που δημιουργεί σήμερα τραγουδιστές, μουσικούς και συνθέτες του επιπέδου που ανέφερες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo