Σχετικά με H/K 255 και ηχεία

Reaction score
0
Καλησπερα και απο εμενα...ειμαι νέος στον πολυκάναλο χώρο και εφτασε ο καιρος να κανω και εγο κάποια βήματα.
εχω βάλει και εγώ στο μάτι τον Harman Kardon 255 με την γνωστή τιμή απο το e-shop και τελικά άπό όσα διαβάζω τελικα μάλλον είναι καλύτερη επιλογή απο την προηγούμενη σκέψη μου για τον DENON 1909 αν θυμάμε καλά που ειναι λίγο πιο οικονομικός.βέβαια και εγώ έπαθα λίγο όταν είδα την τιμή και το τι μας δίνει ο εν λόγω ενισχυτής γιατι ήθελα να έχει δυνατότητα upscaling ο ενισχυτής και όλα τα σχετικα καλούδια. όμως τώρα εχει γενηθεί η εξής απορία.... ηχεία σαν τα roister ΗΤ-4000 για παράδειγμα θα παίζουν καλά με τον συγκεκριμένο ενισχυτή ενοώντας πάντα αν θα τα οδηγεί οκ απο ρεύματα λόγω τουλάχιστων 100watt αν θυμάμαι καλά το κάθε ηχείο? μήπως θα μπορούσε καποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο set 5,1 ηχείων ή συνδιασμό ηχείων που να ειναι γυρω στα 500-600 euros γιατι υπάρχει όριο στο οικονομικό κομάτι όπως επίσεις και να σκεφτεί κανεις ότι και η "μέλλουσα" δεν με αφήνει να βάλω μεγάλα ηχεια στο σαλόνιή και ότι για παράδειγμα δεν θέλω και πολύ μικρά ηχεία (βλέπε bose),σκεφτόμουνα κλασικές λύσεις όπως crystal audio πχ αλλα ανεβένουμε κατηγορία οικονομικά και δεν με περνει....πλησιάζει και η κουλούρα βλέπετε. σας ευχαριστώ

Reaction score
7
Όλα τα παραπάνω ηχεία που ανέφερες τα οδηγεί ανετότατα...εξάλλου πιό πολύ δορυφόροι είναι τα περιφερειακά ηχεία των παραπάνω set και κατά πάσα πιθανότητα ο ενισχυτής θα τα απαλλάξει από τις χαμηλές συχνότητες. Αλλά μακριά από Bose. Όσα Bose έχω ακούσει είναι για τα μπ@ζ@. Μεσαίες ανύπαρκτες και ένα Sub που μπουμάρει και βγάζει και πολλές μεσαίες συχνότητες με αποτέλεσμα πολλές φορές ανάλογα και με το στήσιμο να καταλαβαίνεις τη θέση του στο χώρο.

Reaction score
0
σιγουρα θα δουλεψει με ευαισθητα ηχεια οπως π.χ. τα KLIPSCH.

είδα ενα σετ klipsch σε media markt...δεν θυμάμαι μοντελο αλλα τα μπροστινα ηταν οκ τα υπόλοιπα όμως ήταν καπου στα 80 watt,θα την παλέψουν με τον H/K 255 η θα καούν?πάντως ήταν σε καλή τιμή καπου στα 600 αν θυμάμαι καλα άλλα ήταν και λίγο μεγαλούτσικα....καμια άλλη πρόταση.... και όταν λές ευαίσθητα τι εννοείς ...απο πόσα db και πάνω? πάνω απο 90? ή και 86-88 είναι οκ?

Reaction score
8
οπωσδηποτε πανω απο 90/ Τα βατ μην τα κυττας δεν παιζουν σχεδον κανενα ρολο.

Reaction score
0
Εχω την ευτυχία να είμαι και εγω κατοχος του Η/Κ 255,αλλά και την δυστυχία να μην τον έχω ακούσει ακομα λόγω αναζήτησης ηχείων....απο την έρευνα που έχω κάνει με βλέπω να καταλήγω στη σειρά της ROISTER, EMPHASIS.Τα μπροστά ηχεία (EMPHASIS 25) έχουν ευαισθησία 92db, πράγμα λίγο σπανιο για τα λεφτά τους....Οι τιμή και των 6 (5.1) είναι πολύ καλή και απ'οτι εχω ακούσει είναι πολύ τίμια εταιρία...Το εν λόγω ζευγάρι (EMPHASIS 25) πήγα και το άκουσα τέλικά στην ROISTER και μπορώ να πώ οτι έμεινα πολύ ευχαριστημένος αν και ο χώρος μου δεν έχει και πολύ μεγαλη σχέση με τον χώρο ακρόασης της ROISTER :108:...
To τεύχος ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ του Οκτώβρη είχε review για τα συγκεκριμενα ηχεία αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ πουθενά (επαρχία γαρ...:101:), αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι καλή περίπτωση...Αν έχεις χρόνο άκουσέ τα, αξίζουν πιστεύω...Eίναι λίγο μεγάλα αλλά πολύ όμορφα...Πιστεύω θα πάρουν εγκριση :)

Αν κάποιος έχει στα χέρια του την κριτική του ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ (και θελει και μπορεί) ας μου πει δυο τρια πραγματα έστω και σε pm (PLEASE)

Reaction score
7
Εχω την ευτυχία να είμαι και εγω κατοχος του Η/Κ 255,αλλά και την δυστυχία να μην τον έχω ακούσει ακομα λόγω αναζήτησης ηχείων....απο την έρευνα που έχω κάνει με βλέπω να καταλήγω στη σειρά της ROISTER, EMPHASIS.Τα μπροστά ηχεία (EMPHASIS 25) έχουν ευαισθησία 92db, πράγμα λίγο σπανιο για τα λεφτά τους....Οι τιμή και των 6 (5.1) είναι πολύ καλή και απ'οτι εχω ακούσει είναι πολύ τίμια εταιρία...Το εν λόγω ζευγάρι (EMPHASIS 25) πήγα και το άκουσα τέλικά στην ROISTER και μπορώ να πώ οτι έμεινα πολύ ευχαριστημένος αν και ο χώρος μου δεν έχει και πολύ μεγαλη σχέση με τον χώρο ακρόασης της ROISTER :108:...
To τεύχος ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ του Οκτώβρη είχε review για τα συγκεκριμενα ηχεία αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ πουθενά (επαρχία γαρ...:101:), αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι καλή περίπτωση...Αν έχεις χρόνο άκουσέ τα, αξίζουν πιστεύω...Eίναι λίγο μεγάλα αλλά πολύ όμορφα...Πιστεύω θα πάρουν εγκριση :)

Αν κάποιος έχει στα χέρια του την κριτική του ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ (και θελει και μπορεί) ας μου πει δυο τρια πραγματα έστω και σε pm (PLEASE)
Καλορίζικος ο ενισχυτής σου! Τα Emphasis δεν τα έχω ακούσει αλλά αν κρίνω από τις τίμιες προτάσεις αυτής της εταιρίας, μάλλον θα είναι μια άριστη αγορά. Αν ο ήχος τους σου άρεσε μην το ψάχνεις παραπέρα...άσε τι λένε τα περιοδικά και τα reviews (ούτως η άλλως η κατάσταση στα περιοδικά έτσι όπως έχει γίνει, δεν είναι να εμπιστεύεσαι και τόσο τις κριτικές τους). Με το καλό όταν τα πάρεις, θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου :109:

Reaction score
205
εγω με τον ιδιο ενισχυτη και με ηχεια τα KODA ex686f λετε να εχω προβλημα? γραφουν οτι εχουν sensitivity 90db

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef