Σχετικα με πακετο Cyfra+

Reaction score
1
Ουάου! Το EurosportHD ξεκίνησε τις μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας με τους αγώνες τένις του Ρολάντ Γκαρός και η εικόνα στον BenQ 8700 είναι καταπληκτική, από τις καλύτερες εικόνες από σπορ που έχω δει ποτέ στον BenQ!

Για τους θεότυφλους, όταν μεταδίδεται σήμα υψηλής ευκρίνειας, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται το λογότυπο Full HD, ίσως και να για υποδηλώσει ότι οι κάμερες που μεταδίδουν στο Ρολάντ Γκαρός είναι 1080p; Πιθανόν. Δυστυχώς δεν έχω συνδέσει τον Humax 2000 στον Sharp 21000, για να ελέγξω την αναλυτικότητα του σήματος. Φαντάζομαι ότι η εικόνα από το Ρολάντ Γκαρός στον Sharp θα ήταν πολύ εντυπωσιακή!

Και να φανταστείτε ότι η εικόνα είναι εντελώς αρρύθμιστη, παίζω δηλαδή με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει για το Toshiba E1 στον BenQ 8700. Δυστυχώς, το EurosportHD δεν έχει μεταδώσει μέχρι στιγμής ούτε μία κάρτα ελέγχου σήματος, για να μπορέσουμε να δούμε που βρίσκεται η εικόνα μας από άποψη ρυθμίσεων…

Και δυστυχώς μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς και εάν θα μεταδίδονται οι αγώνες του Euro από το Eurosport HD! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σχετικα με πακετο Cyfra+

Ουάου! Το EurosportHD ξεκίνησε τις μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας με τους αγώνες τένις του Ρολάντ Γκαρός και η εικόνα στον BenQ 8700 είναι καταπληκτική, από τις καλύτερες εικόνες από σπορ που έχω δει ποτέ στον BenQ!

Για τους θεότυφλους, όταν μεταδίδεται σήμα υψηλής ευκρίνειας, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται το λογότυπο Full HD, ίσως και να για υποδηλώσει ότι οι κάμερες που μεταδίδουν στο Ρολάντ Γκαρός είναι 1080p; Πιθανόν. Δυστυχώς δεν έχω συνδέσει τον Humax 2000 στον Sharp 21000, για να ελέγξω την αναλυτικότητα του σήματος. Φαντάζομαι ότι η εικόνα από το Ρολάντ Γκαρός στον Sharp θα ήταν πολύ εντυπωσιακή!

Και να φανταστείτε ότι η εικόνα είναι εντελώς αρρύθμιστη, παίζω δηλαδή με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει για το Toshiba E1 στον BenQ 8700. Δυστυχώς, το EurosportHD δεν έχει μεταδώσει μέχρι στιγμής ούτε μία κάρτα ελέγχου σήματος, για να μπορέσουμε να δούμε που βρίσκεται η εικόνα μας από άποψη ρυθμίσεων…

Και δυστυχώς μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς και εάν θα μεταδίδονται οι αγώνες του Euro από το Eurosport HD! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!...
όντως πολύ καλή εικόνα !!!
μεταδίδει το roland garos τένις

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα δείξει όλα τα ματς σε μαγνητοσκόπηση την επόμενη ημέρα...

Reaction score
1
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα δείξει όλα τα ματς σε μαγνητοσκόπηση την επόμενη ημέρα...

Τώρα με έκανες να τα βάψω μαύρα Χρήστο, κυριολεκτικά όμως!

Είναι απόλυτα έγκυρες οι πληροφορίες;...

Αν δεν δω το Γιούρο λάιβ σε υψηλή ευκρίνεια, θα σκάσω!

Reaction score
1
Απάντηση: Σχετικα με πακετο Cyfra+

Τόσα άλλα κανάλια υπάρχουν , όπως NET HD , MEGA HD , Alpha HD , στο eurosport HD θα κολλήσουμε; στην τελική το Cyfra+ έχει και άλλα HD κανάλια , δλδ το Canal + Sport Polska ...

Reaction score
1
Re: Κι άλλο κανάλι υψηλής ευκρίνειας στο Cyfra+...

Ακόμα ένα κανάλι υψηλής ευκρίνειας, το Filmbox HD προστέθηκε στα ήδη πέντε υπάρχοντα στο μπουκέτο του Cyfra+. Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξή του, ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες κι εγώ το είδα τυχαία στο lyngsat.

Η εικόνα του Filmbox HD είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ σε ταινίες από δορυφορικά κανάλια στον BenQ 8700. Σήμερα αργά το βράδυ έπαιζε το Shall we dance?, έτσι αποφάσισα να κάνω μια σύγκριση στα γρήγορα. Κοτσάρισα το Shall we dance σε απλό dvd στο Toshiba E1 μια και το είχα πρόχειρο και έδινα σήμα 720p στον BenQ, ενώ ταυτόχρονα ο Humax έδινε σήμα 1080i από το Filmbox HD. Με τον switcher γυρνούσα πότε στην εικόνα του Filmbox HD και πότε στην εικόνα από το Toshiba. Οι διαφορές στην εικόνα ήταν εύκολα αντιληπτές υπέρ της εικόνας του Filmbox HD και να σκεφτείτε ότι το Toshiba E1 είναι ένα άριστο player για να κάνει up scaling στην εικόνα από τα απλά dvd!

To Filmbox HD προβάλλει ταινίες σε 24η βάση και ελάχιστα ντοκυμαντέρ. Ο ήχος δυστυχώς είναι μόνο voice over στα πολωνέζικα ή στα τσέχικα. Έψαξα το πρόγραμμά του για τον Ιούνιο, μήπως και σταθώ κ@λ@φαρδος και δείξει live το Euro, αλλά πού τέτοια τύχη! Το έτερον ήμισυ πάλι θα κάνει πάρτι, :116: ενώ εγώ έχω κρεμάσει μαύρες πλερέζες, αφού θα αρκεστώ από ότι φαίνεται στην εικόνα του γερμανικού ZDF για να δω το Euro! :141:

Reaction score
1
Aφου θα το δειξει το ORF HD , τι σκας ?

Γιάννη, τι να το κάνω το ORF αφού είναι κλειδωμένο! Δυστυχώς δεν παίζω με Skystar 2 HD και HTPC για να είμαι μέσα στα κόλπα, καταλαβαίνεις! :122:

Ο εξοπλισμός μου είναι πολύ περιορισμένος: ο Humax 2000 συνδεδεμένος σε ένα σταθερό πιάτο που κατεβάζει Hotbird και Astra στις 19,2. Στον Humax είναι τοποθετημένη η High Definition μόντουλα του Cyfra+ που κατεβάζει κομπλέ το μπουκέτο, αλλά και δεν ανοίγει τίποτε άλλο πέρα από τα κανάλια του Cyfra+.

Επίσης έχω ένα δεύτερο σταθερό πιάτο που είναι κεντραρισμένο στον Sirius2 για να βλέπει το έτερον ήμισυ τα ρώσικα και ουκρανικά κανάλια, και Hotbird, συνδεδεμένο στον Silvercrest 65, στον οποίο βάζω μία T-Rex που την έχω δώσει για «αναβάθμιση» και τη περιμένω από μέρα σε μέρα.

Με το συγκεκριμένο εξοπλισμό λοιπόν, δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ για να δω ζωντανό το Euro σε υψηλή ευκρίνεια! Ο μόνος τρόπος ίσως είναι να στρέψω το ένα πιάτο στον Astra 2 στις 29 και να ελπίζω ότι θα είναι ελεύθερο το BBC HD. Τι λέτε κι εσείς βρε παιδιά; Βοηθήστε έστω και με pm, θα σκάσω αν δε δω ζωντανό το Euro σε υψηλή ευκρίνεια! :141:

Reaction score
620
Και γιατί δεν βάζεις την T-REX στον Humax?

Πάντως μπορείς να δεις Lakers-Celtics σε HD από το Cyfra+.

Reaction score
7
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Mην τα λες αυτά έτσι δυνατά βρε adynaton...
Διαβάζει κόσμος χωρίς δορυφορική και ζηλεύει...:(

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Σχετικα με πακετο Cyfra+

Με το συγκεκριμένο εξοπλισμό λοιπόν, δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ για να δω ζωντανό το Euro σε υψηλή ευκρίνεια! Ο μόνος τρόπος ίσως είναι να στρέψω το ένα πιάτο στον Astra 2 στις 29 και να ελπίζω ότι θα είναι ελεύθερο το BBC HD. Τι λέτε κι εσείς βρε παιδιά; Βοηθήστε έστω και με pm, θα σκάσω αν δε δω ζωντανό το Euro σε υψηλή ευκρίνεια! :141:
Το BBC HD ειναι ελευθερο αλλα για να το κατεβασεις θελεις τετοιο πιατο!:142: Τι διασταση πιατο εχεις? Ισως μπορεις να δεις το ITV HD στον Eurobird 1, με τον Humax.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Σχετικα με πακετο Cyfra+

Το BBC HD ειναι ελευθερο αλλα για να το κατεβασεις θελεις τετοιο πιατο! Τι διασταση πιατο εχεις? Ισως μπορεις να δεις το ITV HD στον Eurobird 1, με τον Humax.

Χιχιχιχί, φοβερή φωτό, άλλαξα πάμπερς από τα γέλια!

Και τα δύο πιάτα που έχω είναι 1,2 μέτρα ονομαστικά, αλλά το πραγματικό τους offset είναι 1,05 μέτρα. Από ότι κατάλαβα για το BBC HD ούτε συζήτηση!

Φυσικά και μπορώ να βάλω τη T-Rex στον Humax, το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ασύμβατη με τη μόντουλα του Cyfra+, έτσι με το που μπαίνει στο δεύτερο CI η T-Rex, αυτομάτως σταματάνε να ανοίγουν τα κανάλια του Cyfra+. Δεν με πειράζει αυτό καθόλου, όταν θα βλέπω το Euro δεν θα μου χρειάζεται να παίζει τίποτε άλλο.

Με την αναμενόμενη αναβάθμιση της T-Rex με τον τελευταίο predator, υπάρχει περίπτωση να "παίξει τίποτα";

Reaction score
1
Απάντηση: Σχετικα με πακετο Cyfra+

Χμμ, δεν σου φτανει το πιατο ουτε για το ITV HD, το οποιο ειναι αρκετα πιο ευκολο απ'το BBC HD. Οσο για το t-rex δεν μπορω να απαντησω, εχω σταματησει αυτο το αθλημα εδω και κανα δυο χρονια. Παντως εχω διαβασει οτι με το diablo cam v2.3 βλεπεις.... euro HD!:126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Σχετικα με πακετο Cyfra+

Φυσικά και μπορώ να βάλω τη T-Rex στον Humax, το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ασύμβατη με τη μόντουλα του Cyfra+, έτσι με το που μπαίνει στο δεύτερο CI η T-Rex, αυτομάτως σταματάνε να ανοίγουν τα κανάλια του Cyfra+.
το ιδιο προβλημα μου κανει η trex με viacess μοντουλα. μαλον ιδιοτροπια του humax πιστευω οτι ειναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll