alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.974
Ποιες αρχές; Aυτές που δεν έχουν καν τα εργαλεία να το αξιολογήσουν;Το θέμα είναι τι κλάση είναι βάσει των ρυθμιστικών αρχών

Ποιες αρχές; Aυτές που δεν έχουν καν τα εργαλεία να το αξιολογήσουν;Το θέμα είναι τι κλάση είναι βάσει των ρυθμιστικών αρχών
Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.Ποιες αρχές; Aυτές που δεν έχουν καν τα εργαλεία να το αξιολογήσουν;
![]()
Οπότε αφού το λέει η νομοθεσία να στείλω υδραυλικό για ηλεκτρολογικό έλεγχο;
H απάντηση είναι ναι.
Συνεχίστε. Διασκεδάζω.
αυτό έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι από τις μεγαλύτερες παπάτζες του έλον,Όσοι έχουν αγοράσει FSD θα πάρουν αναβάθμιση hardware, δωρεάν. Το έχει πει.
Θεωρώ πως θα είναι το HW5 ή το HW6. Όχι το HW4. Mέχρι τότε μπορεί να μην υπάρχει και κανένας με αγορασμένο FSD σε HW3. Αν είναι έξυπνος και μπορεί θα το έχει αλλάξει με άλλο σύγχρονο Tesla όταν θα έχουν ανοιχτό το FSD transfer. Αλλιώς θα το φάει η αναμονή.
level 3 δε θέλει επίβλεψη, θέλει να είσαι έτοιμος να αναλάβεις όταν "σφυρίξει" και βγει εκτός λειτουργίας, δηλαδή δε μπορείς να κοιμάσαι ή να είσαι στο πίσω κάθισμαΌσες υποθέσεις έχω δει η ιστορία αφορά το autopilot, το οποίο είναι Level 2. Mια χαρά τα λέει η εταιρεία.
Στις υποθέσεις που αφορά το FSD δεν έχω δει πουθενά, από όσα μπορώ να παρακολουθήσω, να λέει η εταιρεία ότι το σύστημα είναι Level 2. Λέει ότι χρειάζεται επίβλεψη. Διαφορετικά πράγματα. Και το 3 θέλει επίβλεψη.
δεν φταίνε που δεν καταλαβαίνουν, τόσο τους κόβειΔεν επανέρχομαι. Δεν φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεται.
level 3
θέλει να είσαι έτοιμος να αναλάβεις
= επίβλεψηδηλαδή δε μπορείς να κοιμάσαι
Προφανώς δεν είναι θέμα το τι κάνει το FSD, διότι κάνει πολύ περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς, και πολύ περισσότερα από τον ανταγωνισμό.Δεν είναι το θέμα τι κάνει το FSD. Το θέμα είναι τι κλάση είναι βάσει των ρυθμιστικών αρχών, και πως διαφημίζεται από το αρχιλαμόγιο.