Σχολή προβολής AVsite

Μηνύματα
3.344
Reaction score
1
Απάντηση: Re: Σχολή προβολής AVsite

Εγω θελω να δω εαν θα καταλαβετε την επομενη παρουσιαση
Βογιατζακη...:121::126:

...η οποία θα αργήσει πολύ να κάνει την εμφάνισή της... εκτός εάν προσφέρεσαι να μου σελιδοποιήσεις δυο τρία βιβλία από αυτά που έχω να παραδώσω... χτές! :137:

Θα ήθελα να δώσω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε σένα και στον Βάγγο για τη διοργάνωση του σεμιναρίου και να παρατηρήσω το πως αλλάζουν οι καιροί τελικά! Να σας θυμίσω ότι μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου, διοργανώναμε συγκριτικά προβολέων στα οποία σχεδόν δεν παρουσιάζαμε ούτε ένα πατερνάκι αναφοράς, τα περισσότερα μέλη είχαν την άποψη ότι τα πατερνάκια αναφοράς ουσιαστικά δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη σημασία, ενώ σήμερα φτάσαμε στο σημείο να διοργανώνουμε ένα σεμινάριο στο οποίο τα πατερνάκια αναφοράς έχουν τον πρώτο λόγο! :126:

Εύγε μας και πάντα τέτοια!
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Re: Απάντηση: Re: Σχολή προβολής AVsite

. εκτός εάν προσφέρεσαι να μου σελιδοποιήσεις δυο τρία βιβλία από αυτά που έχω να παραδώσω... χτές! :137:
Ντεν ξευρει τετοια πραγκματα, καρντια μου:137:
 



Μηνύματα
12
Reaction score
0
Καταρχήν ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και από μένα. Μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε περισσότερο ο επαγγελματισμός του Βαγγέλη το στήσιμο του χώρου, οι επικοδομητικές παρεμβάσεις του Ανδρέα και λιγότερο οι προβολείς ! Από την παρουσίαση ο κύριος μου στόχος ήταν να δω live τον Sony HW10. Ηταν πρώτη φορά που έβλεπα HD προβολείς και επειδή είπαμε να πούμε με απλά λόγια τις εντυπώσεις μας, μπορώ πρώτα να πω ότι το δεν είχα αυτό το ουαού feeling όπως όταν είχα δει τον πρώτο μου προβολέα τον X1. (αυτό δεν σημαίνει ότι η εικόνα δεν ήταν Super !)

Mου άρεσε επίσης ιδαίτερα η ανακάλυψη του ότι υπάρχει τέτοιο πεδίο δόξης λαμπρό όσον αφορά την εικόνα και την βελτίωση της, κάτι που με είχε απασχολήσει μόνο για την ακίνητη εικόνα (φωτογραφία).

Τώρα όσον αφορά τους συγκεκριμένους προβολείς αυτό που μου έκανε ιδαίτερη εντύπωση ήταν το πόσο καλό αποτέλεσμα δίνει στην κίνηση το frame interpolation (εξομάλυνση της κίνησης) από τον Sony 80 που ήταν και ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι με πείραζε η κίνηση στον 10 χωρίς αυτό αλλά η ενεργοποίηση του έδινε μιά εικόνα σχεδόν τηλεοπτική (δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό για όλους)

Κάτι άλλο που με ξένισε και διορθώστε αν κατάλαβα λάθος είναι ότι γενικά και οι σύγχρονοι προβολείς LCD έχουν χειρότερη γενικά σύγκλιση, ευκρίνεια και ομοιομορφία χρωμάτων από τους DLP. Οπότε στη σκέψη μου άρχισε και πάλι να παίζει το σενάριο της μελλοντικής αγοράς ενός dlp αντί του Sony HW10, (αν και δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να βγάζει τις ίδιες inches από τα 3.3 μέτρα )

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε !

Δ.Σεριάτος
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.687
Μηνύματα
2.869.951
Members
37.945
Νεότερο μέλος
konstantinos2k
Top