Σωστό ύψος τοποθέτησης της τηλεόρασης

Μηνύματα
15.015
Reaction score
20.760
περαν απο καθε προδιαγραφη εχω βαλει το κατω μερος της τηλεορασης (50αρα) στο 1.20
στην αρχη απο αναγκη καθως δεν εμπαινε αλλου
πλεον απο συνηθεια
γενικα επειδη εχω μια ταση να καμπουριαζω εχω σηκωσει οτι υπαρχει σε οθονη ψηλα με σκοπο να αναγκαζομαι να να διατηρω μια πιο σωστη σταση σε αυχενα και σπονδυλικη στηλη.

γενικα οποιος μπαινει σπιτι τον ξενιζει αρχικα το υψος αυτο , αλλα νομιζω στην ξαπλα ειναι πολυ πιο ανετο.
βεβαια ειναι ζητημα να χαζευω τηλεοραση πανω απο 40 λεπτα τη μερα κατα μεσο ορο (ισως και λιγοτερο) οποτε δεν ειμαι και αξιοπιστη πηγη πληροφοριων
 

GOM

Μηνύματα
261
Reaction score
43
Δεν παίζει με τίποτα για 65αρα....χρειάζονται τουλάχιστον 3 άνθρωποι, 2 να την κρατάνε (προσεκτικά και σύμφωνα με τις οδηγίες) ένας να κάνει όλες τις συνδέσεις όσο την κρατάς σχετικά μακριά από τον τοίχο (κεραία, δίκτυο τουλάχιστον, άντε και κάνα HDMI) και μετά...να προσπαθήσεις να τη βάλεις πάνω στη βάση και να προσευχηθείς όλα τα καλώδια με ένα μαγικό τρόπο να στρωθούν από πίσω όλα όμορφα από μόνα τους. :roflmao:
Α, ναι, μην σου πω θα χρειαστούν και 4 ίσως.... :)
 

Μηνύματα
691
Reaction score
1.102
Εντάξει, αν κάποιος δεν θέλει βραχίονες κλπ, δεν νομίζω ότι είναι και άσχημη....τώρα για τον περιορισμό πρόσβασης, φαντάζομαι παίζει ρόλο και πως έχει πίσω τις εισόδους....(αν πχ είναι πλάγια ή ακριβώς πίσω)
Έχει και πλάγια και πίσω όπως γράφεις. Στην πράξη όπως λέει ο χρήστης (Μελίνα) είναι σχετικά δύσχρηστη. Από την άλλη στον Κωτσόβολο μάλλον με την συγκεκριμένη στήριξη την έχουν στον τοίχο.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.503
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top