Σύνδεση ενυσχητη με equalizer

Reaction score
181
Καλησπέρα ε
Screenshot_20221218_124953.jpg
Screenshot_20221218_124925_com.google.android.apps.docs.jpg
χω καιρό να φανώ στο forum αλλά δεν παράτησα το project απλά δεν υπήρχαν τα κατάλληλα οικονομικά για να το ολοκληρώσω σιγά-σιγά ξαναμπαίνω πάλι και ήθελα να κάνω μία ερώτηση.
Όσον αφορά σύνδεση του ενισχυτή με το equalizer για να μπορούν να παίζουν όλες οι πηγές από μέσα.
Technics su-vx800 με technics sh-8066
Ευχαριστώ

Reaction score
12
Καλησπέρα φίλε, καλως ξανάρθες!

Μπορείς να συνδέσεις το EQ σου με τον ενισχυτή μέσα από τις είσοδους/εξόδους Tape 2. Μετά από αυτό θα πρέπει να έχεις μόνιμα το Source Selector στο Tape 2 και να αλλάζεις πηγές από το Rec Selector. Γενικά δεν είναι κάτι δύσκολο...

Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!

Reaction score
181
Καλησπέρα φίλε, καλως ξανάρθες!

Μπορείς να συνδέσεις το EQ σου με τον ενισχυτή μέσα από τις είσοδους/εξόδους Tape 2. Μετά από αυτό θα πρέπει να έχεις μόνιμα το Source Selector στο Tape 2 και να αλλάζεις πηγές από το Rec Selector. Γενικά δεν είναι κάτι δύσκολο...

Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε!
Δηλαδή από το in του eq στο tape 2 out?

Reaction score
181
Τα IN και OUT του ADAPTOR, για την σύνδεση EQ λέει στο service manual πως είναι.
Και δεν θα χρειάζεται να επιλέγεις κάτι στον ενισχυτή.

ADAPTOR OUT -> IN EQ
EQ OUT -> ADAPTOR IN
Ναι το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Μες στην εβδομάδα θα πάρω το έπιπλο και μόλις τα βάλω θα σας ενημερώσω

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
16.507
Ναι το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Μες στην εβδομάδα θα πάρω το έπιπλο και μόλις τα βάλω θα σας ενημερώσω
Το μικρόφωνο του EQ, το έχεις ή θα πας με το αυτί;

ika

News
Reaction score
16.507
Όχι προς το παρών δεν το έχω αλλά έχω Υποψην να το πάρω αργοτερα
Μακάρι να το βρεις μετά 30 χρόνια.
Υποτίθεται πως ερχόταν μαζί με το EQ, χάθηκε;
Αλλοιώς θα πας για άλλο μοντέλο μικροφώνου.

Attachments

Last edited:

Reaction score
7.067
Για ποιο λόγο να βάλεις τον ισοσταθμιστη? Έκτος από το να βλέπεις τα φωτάκια...... πιστεύεις ότι θα σου προσφέρει κάτι? Δεν ξέρω ποια ηχεία έχεις ή πως είναι ο χώρος κλπ, αλλά αν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι, καλύτερα να διορθωθεί ο χώρος (όσο γίνεται) και η τοποθέτηση των ηχείων. Έχεις μια χαρά σύστημα (καλά κομμάτια της εποχής εκείνης), μην τα χαλάσεις με τον ισοσταθμιστη.

Reaction score
181
Για ποιο λόγο να βάλεις τον ισοσταθμιστη? Έκτος από το να βλέπεις τα φωτάκια...... πιστεύεις ότι θα σου προσφέρει κάτι? Δεν ξέρω ποια ηχεία έχεις ή πως είναι ο χώρος κλπ, αλλά αν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι, καλύτερα να διορθωθεί ο χώρος (όσο γίνεται) και η τοποθέτηση των ηχείων. Έχεις μια χαρά σύστημα (καλά κομμάτια της εποχής εκείνης), μην τα χαλάσεις με τον ισοσταθμιστη.
Φίλε μου χρόνια πολλά, το equalizer το συγκεκριμένο είναι από τα κορυφαία εκείνης της εποχής και σίγουρα θα δώσει πολύ στην εξομάλυνση του ήχου. Τέλος ηχεία ακόμα δεν έχω πάρει γιατί ψαχνω συγκεκριμένα της Technics sb7000

Reaction score
181
  • Like
Reactions: ika

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.198
Φίλε μου χρόνια πολλά, το equalizer το συγκεκριμένο είναι από τα κορυφαία εκείνης της εποχής και σίγουρα θα δώσει πολύ στην εξομάλυνση του ήχου.
μην είσαι και τόσο σίγουρος ;)

Reaction score
183
Μακάρι να το βρεις μετά 30 χρόνια.
Υποτίθεται πως ερχόταν μαζί με το EQ, χάθηκε;
Αλλοιώς θα πας για άλλο μοντέλο μικροφώνου.
χαχα κι εγω τοτε το μακρινο 96 ειχα αγορασει το marantz q215 και τα τοπικα λαμογια απο εδω τοπικο μαγαζι μου ειχαν φαει το μικροφωνο μετρησης.μετα απο χρονια το ανακαλυψα οτι πωλειται μαζι με το δικο του μικροφωνο διαβαζοντας ενα τεστ σε περιοδικο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.198
Anyway επειδή το ξέρω το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι η νύχτα με την μέρα. 😉😉
anyway...επίτρεψέ μου να μην είμαι τόσο σίγουρος για το τι ξέρεις από μέρες κ νύχτες...και το πόσο έτοιμος είσαι να ακούσεις ;)

σου εύχομαι να το χαρείς...:drinks:

Reaction score
181
anyway...επίτρεψέ μου να μην είμαι τόσο σίγουρος για το τι ξέρεις από μέρες κ νύχτες...και το πόσο έτοιμος είσαι να ακούσεις ;)

σου εύχομαι να το χαρείς...:drinks:
Να σαι καλά αλλά από ήχο και μέρες και νύχτες γνωρίζω αρκετά. Να σε καλα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88