Σύνδεση πικαπ σε kef lsx

Reaction score
45
Καλημέρα παιδιά Έχω παραγγείλει το πικαπ της argon audio (tt)το έχει βάλει σε Εξευτελιστική τιμή και είπα να το δοκιμάσω ως Πρωτάρης στον αναλογικό ήχο.

Παραθέτω λινκ για όποιον ενδιαφέρεται
https://argonaudio.com/products/tt
Δωρεαν έξοδα μεταφοράς

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω με ποιο τρόπο να το συνδέσω στα ηχεία μου kef lsx δεν έχουν rca ούτε ground

IMG_5752.jpeg

Reaction score
1.069
Μα πως θα συνδεθεί το πικάπ απευθείας επάνω στα ηχεία ?Χρειάζεστε phono stage κ μετά προενισχυτη ,εκτός αν διαθέτετε ενισχυτή με ενσωματωμένο phono stage

Reaction score
200
Μα πως θα συνδεθεί το πικάπ απευθείας επάνω στα ηχεία ?Χρειάζεστε phono stage κ μετά προενισχυτη ,εκτός αν διαθέτετε ενισχυτή με ενσωματωμένο phono stage
Έχει ενσωματωμένο RIAA. Θα χρειασθεί καλώδιο από θηλυκό RCA σε καρφί στην είσοδο AUX.

Reaction score
45
Μα δεν ανέφερα εγώ ότι θα συνδεθεί κατευθείαν έχει riaa το πικάπ το θέμα είναι πως θα το συνδέσω τα ηχεία από το phono
Έχει ενσωματωμένο RIAA. Θα χρειασθεί καλώδιο από θηλυκό RCA σε καρφί στην είσοδο AUX.
Ευχαριστώ πολύ

Πιστεύετε ότι αξίζει να επενδύσω σε εξωτερικό φόνο? Για το συγκεκριμένο πικάπ η δεν αξίζει λόγω της κατηγορίας του

Last edited:

Reaction score
200
Δε αξίζει. Δοκίμασε το δικό του και βλέπεις. Όσα περισσότερα προσθέτεις στην αλυσίδα τόσο το χειρότερο, ειδικά για τέτοιου οικονομικού μεγέθους μηχανήματα.

ika

News
Reaction score
15.953
Δεν θα ήταν καλύτερα να πάω σε καλώδιο?

Με το ground δεν θα το βάλω λογικά
Σωστά και έτσι, βρες ένα στέρεο RCA αρσενικό σε 3.5 αρσενικό.
Για γείωση βάλε ένα απλό ηλεκτρολογικό καλώδιο, αν χρειαστεί. Θα το δεις στην πράξη.
Για το κόστος, εσύ αποφασίζεις.

δες και αυτά

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.232
Members