- Reaction score
- 52
Καλημέρα, εχω τον yamaha rxv650. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ώς προενισχυτη για τα δυο μπροστινα κανάλια? Εχετε να μου προτεινετε κάποιον τελικο? Ευχαριστ
ώ

εχω sub. Με ενδιαφερει να ακουω στερεο. Σαν πολυκάναλο που το εχω στημένο (7.1) παίζει καλά. Όταν όμως θέλω να ακουσω μουσικη νιωθω ότι ο συνδυασμός ηχεια - ενισχυτης δεν αρκειSubs έχεις ;
Αν όχι , κοιτά πρώτα προς τα εκεί
Ίσως γλιτώσεις τελικό και άλλα ηχεία
Ο ΥΑΜΑΗΑ εχει την επιλογη stereo οπου παιζουν τα μπροστινα και την επιλογη stereo7 που παιζουν όλα τα κανάλια. Δεν ξερω πως γινεται να παιζω μονο τα μπροστα με το subΥπάρχουν stereo ενισχυτές οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να μετατρέπονται σε τελικο για μια τέτοια περίπτωση. Βέβαια μας περιορίζει το κόστος! Ούτως ή άλλως το κόστος είναι περιορισμένο ακόμη και για έναν τελικό.
εφ όσον υπάρχει sub τα ηχεία είναι ok.
Επίσης μπορείς με τον ήδη av σου να έχεις χρήση του sub, ακόμη και σε δικάναλη ακρόαση. Το δοκίμασες αυτό?
Α ωραία. Ευχαριστώ
Όχι. Βασικά δεν ξέρω πως να το συνδέσω. Όλες τις ρυθμίσεις τις έκανα με το μικρόφωνο που παρέχει ο ενισχυτής.Ας ξεκινήσει πρώτα ο άνθρωπος να ρυθμίσει σωστά το σύστημά του, και κατόπιν βλέπει τις ανάγκες.
Εκεί πρέπει να τον βοηθήσουμε πρώτα.
Έχει γίνει σύνδεση του μηχανήματος σε κάποια οθόνη ώστε να διαχειρίζεσαι το μενού του?