Σύνδεση streamer με built- in chromecast με you tubemusic

Reaction score
390
Καλησπέρα,
προσφάτως αγόρασα το MXN-10 streamer της CA το οποίο μεταξύ πολλών άλλων έχει εγκατεστημένο και chromecast .
Γνωρίζει κάποιος με ποιό τρόπο μπορώ να το συνδέσω με την εφαρμογή youtube music μέσω του κινητού μου τηλ. sumsung ;
Από το laptop -windows-η σύνδεση γίνεται κανονικά.
Από το κινητό μου βγάζει μήνυμα οτι απαιτείται να κάνω premium σύνδεση στην εφαρμογή.
Εχω ακολουθήσει ακριβώς τις οδηγίες του manual.

Reaction score
168
Καλησπέρα,
προσφάτως αγόρασα το MXN-10 streamer της CA το οποίο μεταξύ πολλών άλλων έχει εγκατεστημένο και chromecast .
Γνωρίζει κάποιος με ποιό τρόπο μπορώ να το συνδέσω με την εφαρμογή youtube music μέσω του κινητού μου τηλ. sumsung ;
Από το laptop -windows-η σύνδεση γίνεται κανονικά.
Από το κινητό μου βγάζει μήνυμα οτι απαιτείται να κάνω premium σύνδεση στην εφαρμογή.
Εχω ακολουθήσει ακριβώς τις οδηγίες του manual.
Δεν είναι τεχνικό το θέμα. Απλά το casting το Youtube music το επιτρέπει μόνο αν υπάρχει συνδρομή, όπως κάνει και το Spotify. Μάλλον μόνο με bluetooth γίνεται δωρεάν

Reaction score
390
Δεν είναι τεχνικό το θέμα. Απλά το casting το Youtube music το επιτρέπει μόνο αν υπάρχει συνδρομή, όπως κάνει και το Spotify. Μάλλον μόνο με bluetooth γίνεται δωρεάν
Με blue tooth γίνεται κανονικά.
Γιατί όμως το επιτρέπει με τα windows-laptop;

Reaction score
168
Στον υπολογιστή κάνεις cast μέσω του browser φαντάζομαι. Κατά πάσα πιθανότητα η Google δεν μπορεί να περιορίσει το σε ποιά σάιτ θα κάνει cast ένας browser. Ενώ στην εφαρμογή της στο Android μπορεί.

Reaction score
390
Θα ήθελα να προσθέσω επίσης ότι ανοίγοντας την εφαρμογή YouTube music στο κινητό και πατώντας το σύμβολο του chromecast μου εμφανίζει πέραν του τηλεφώνου και τις επιλογές της samsung TV και του στρημερ.
Επιλέγοντας την τηλεόραση το μεταδίδει κανονικά, Επιλέγοντας το στρημερ μου ζητάει να ανοίξω λογαριασμό premium επι πληρωμή.
Κάθε ιδέα καλοδεχουμενη.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.036
Ο βασικός λόγος που το Youtube (για το "κανονικό" Youtube μιλάω) επιτρέπει το casting σε κάποιες συσκευές και όχι σε άλλες, είναι η υποστήριξη εικόνας.

Επειδή η Google θεωρεί προαπαιτούμενο στο Youtube να βλέπεις και το video και όχι μόνο να ακούς τον ήχο, σου επιτρέπει να κάνεις cast σε τηλεοράσεις, TV boxes, Chromecast devices κλπ. αλλά όχι σε Chromecast Audio, streamers κλπ.

Τώρα όσον αφορά το Youtube Music συγκεκριμένα, δεν το χρησιμοποιώ και δεν γνωρίζω. Σου επιτρέπει στον free λογαριασμό να παίζεις μουσικά κομμάτια χωρίς να παίζει το βίντεο; Αν όχι, τότε ισχύει και εδώ ό,τι είπα παραπάνω. Αν ναι, αφενός μου κάνει εντύπωση, αφετέρου ίσως να έχουν ακολουθήσει τον ίδιο μηχανισμό/λογική με το κανονικό Youtube, χωρίς όμως να ήταν απαραίτητο.

Reaction score
390
Στον free λογαριασμό σου επιτρέπει κανονικά να ακούς μουσική και νομίζω δεν έχει καθόλου video.
Δεν ξέρω αν προσέξατε παραπάνω γράφω ότι από το laptop μεταδίδει κανονικά.
Τέλος πάντων δεν είναι και τόσο σοβαρό, απλά έχω ψιλοκολησει για ποιο λόγο να μη γίνεται.
Στον free λογαριασμό σου επιτρέπει κανονικά να ακούς μουσική και νομίζω δεν έχει καθόλου video.
Δεν ξέρω αν προσέξατε παραπάνω γράφω ότι από το laptop μεταδίδει κανονικά.
Τέλος πάντων δεν είναι και τόσο σοβαρό, απλά έχω ψιλοκολησει για ποιο λόγο να μη γίνεται.
Έχει και μουσικά video.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88