Σύντομα η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S5

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484

Το Galaxy S4 κλείνει τον Απρίλιο ένα χρόνο ζωής και τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του νέου S5 έχουν γεμίσει τα τεχνολογικά sites. Αυτό που θεωρείται πιο σίγουρο είναι η χρήση καλύτερων υλικών. Η σειρά Galaxy θεωρείται "φτηνιάρικη" κατασκευαστικά και είναι ένας τομέας που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους. Λέγεται ότι θα υπάρχουν και μεταλλικά μέρη σε συνδυασμό με το πλαστικό, με ταυτόχρονη προσπάθεια για διατήρηση χαμηλού βάρους.
Οι υπόλοιπες φήμες είναι η χρήση οθόνης 5.25 ιντσών με ανάλυση 2560*1440 και αναγνώριση ίριδας για το ξεκλείδωμα. Τα βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του είναι δεδομένα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Νέες φήμες βγήκαν στο προσκήνιο. Η Samsung θα ακολουθήσει τη συνταγή της Apple και θα βγάλει το S5 σε δύο εκδόσεις, μία μεταλλική και μία πλαστική, με τιμές ανάλογες του iPhone ή και μεγαλύτερες (800€ και 650€). Αυτό που δεν είναι γνωστό ακόμα, είναι το αν οι δύο εκδόσεις θα έχουν και τεχνικές διαφορές, όπως το iPhone, ή απλά θα αλλάζουν τα υλικά κατασκευής.

Here’s a recap of the Galaxy S5′s specs:

• - QHD (2,560×1,440) Super AMOLED display
  • - Exynos 6 / Snapdragon 805 processor
  • - 16-megapixel camera
  • - Android 4.4 KitKat
  • - Plastic/metal versions
Περισσότερα.

Reaction score
25
Πάντα υπάρχει σεβαστή οικονομική διαφορά στα νέα μοντέλα galaxy σε σχέση με το μήλο...

+ ότι παίρνουν την κατηφόρα οι τιμές λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία των νέων μοντέλων κάτι που δεν ισχύει στα μηλαράκια!

Συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για ίδιες τιμές!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Πάντα υπάρχει σεβαστή οικονομική διαφορά στα νέα μοντέλα galaxy σε σχέση με το μήλο...

+ ότι παίρνουν την κατηφόρα οι τιμές λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία των νέων μοντέλων κάτι που δεν ισχύει στα μηλαράκια!

Συνεπώς δεν μπορούμε να μιλάμε για ίδιες τιμές!
Πόση ήταν η διαφορά τιμής του iPhone με το Galaxy S4 όταν κυκλοφόρησαν; Μιλάω για retail price. Τώρα, αν μετά από λίγο καιρό στο skroutz οι τιμές έπεσαν αισθητά για το Galaxy, αυτό δεν έχει σχέση με την εκκίνηση της κυκλοφορίας. Άσε που δεν βλέπω σωστό για το image μίας εταιρείας να υπάρχει κατηφόρα στην τιμή του κορυφαίου της μοντέλου πριν ανακοινωθεί το καινούργιο μοντέλο.

Υ.Γ. Κι εγώ S4 έχω, αλλά δεν χαίρομαι κιόλας...

Reaction score
1.844
Το ότι ΕΣΥ έχεις S4 έπρεπε να είχε χτυπήσει big alert στα κεντρικά του Δαγκωμένου Μήλου. Αυτοί όμως κοιμούνται με τα τσαρούχια και δεν βλέπουν το τέλος που έρχεται.

Έσσεται ήμαρ! :p

Reaction score
25
Φιλε μου ποτε δεν συμφώνησα με την πολιτική της Apple πολύ ακριβά για αυτά που είναι, λαμβάνοντας υπόψιν σήμερα ότι υπάρχουν εξίσου καλά και ανωτερα τεχνολογικά μηχανάκια σε καλύτερες τιμές και καλύτερο και πιο φτηνό σέρβις με ότι συνεπάγεται αυτό μην επεκταθώ καταλαβαίνεις τι λέω πιστεύω!

Τώρα οι τιμές εκκινήσεις(εκτος apple μένουν πάντα υψηλές) δεν είναι η πραγματικότητα της αγοράς και το γνωρίζουμε αυτό...είμαι κάτοχος του S4(εγώ χαίρομαι πολύ) το πήρα από το http://www.mydigitaland.com/ 15 μέρες μόλις μετά παρακαλώ από την επίσημη κυκλοφορία του 499euro το 32άρι παρακαλώ!

Δείξε μου κάτι ανάλογο φιλε μου με Iphone και πάω πάσο...!

Ότι δεν συμφωνείς και ότι δεν το βλέπεις και πολύ σοβαρό ότι κατεβάζουν τις τιμές τους δεν θα το σχολιάσω φιλε μου ο καθένας έχει την άποψη του, αν και δεν καταλαβαίνω το βλέπω λογικό και καλό για τους καταναλωτές, συνεπώς....!

Reaction score
25
Το ότι ΕΣΥ έχεις S4 έπρεπε να είχε χτυπήσει big alert στα κεντρικά του Δαγκωμένου Μήλου. Αυτοί όμως κοιμούνται με τα τσαρούχια και δεν βλέπουν το τέλος που έρχεται.

Έσσεται ήμαρ! :p
Kαλά το "τέλος" για το μηλαράκη είναι δεδομένο, αλλα ok έχει πιστούς ακόμα...

με τον καιρό θα ξεφτίσει, ήδη οι πρωτιές ανήκουν στο παρελθόν!

Sorry παιδιά μην το πάρετε προσωπικά αλλα είμαι αλλεργικός στην apple βγάζω σπυράκια σε όλο μου το σώμα μονο και μονο που βλέπω η ακούω το όνομα!

Reaction score
1.844
Αλλαγή δεδομένων στη Samsung, καθώς πληροφορία που έσκασε σαν «βόμβα», αναφέρει ότι το Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014, πολύ νωρίτερα δηλαδή από ότι είχε προγραμματιστεί! Η νέα συσκευή σύμφωνα με πληροφορίες θα κοστολογείται γύρω στα 740 ευρώ.

Η Samsung δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει, ως τώρα, αλλά το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό. Πηγή επισημαίνει ότι η Samsung θέλει να παρουσιάσει το Galaxy S5 τον Ιανουάριο για να προλάβει τη φημολογούμενη κυκλοφορία των «μεγάλων» iPhone που ετοιμάζει η Apple για τις αρχές του 2014. Φυσικά, ούτε η Apple έχει παραδεχτεί επισήμως ότι πρόκειται να λανσάρει smartphones στις 5 ή 6 ίντσες.

Να σημειωθεί ότι στο Galaxy S5 αναμένεται το ντεμπούτο του περίφημου 64-bit Exynos 5430 chip, κάμερα 16MP με προσεγμένες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα αυτά σε ένα ακόμη πιο slim design σε σχέση με το S4.

Πηγή

Τσίπ έξεινος; :o Άπατο θα πάει το τηλεφωνάκι. :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Sorry παιδιά μην το πάρετε προσωπικά αλλα είμαι αλλεργικός στην apple βγάζω σπυράκια σε όλο μου το σώμα μονο και μονο που βλέπω η ακούω το όνομα!
Εγώ νιώθω το ίδιο με το Android! :D

Reaction score
1.844
Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι αλλά θέλω να μείνει μεταξύ μας, μη βγει παραέξω. :p Ούτε σε μένα αρέσει το android, για πολλούς και διάφορους λόγους. με κυριότερο το ντεμέκ ανοιχτό (open source) λειτουργικό που είναι κλειδωμένο με αμπάρες.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Σύμφωνα με σημερινή φήμη το S5 θα φοράει τη νέου τύπου μπαταρία της Amprius που αποθηκεύει 20% περισσότερη ενέργεια στον ίδιο χώρο. Η χωρητικότητά της θα είναι 2.900Ah και θα φορτίζει σε λιγότερο από δύο ώρες. Η παραπάνω χωρητικότητα βέβαια θα είναι αναγκαία αν η οθόνη και η ισχύς του smartphone είναι οι αναμενόμενες.

Reaction score
25
Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι αλλά θέλω να μείνει μεταξύ μας, μη βγει παραέξω. :p Ούτε σε μένα αρέσει το android, για πολλούς και διάφορους λόγους. με κυριότερο το ντεμέκ ανοιχτό (open source) λειτουργικό που είναι κλειδωμένο με αμπάρες.
τη να πούμε για το μηλαράκη δηλαδή...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Μα κι εγώ το S4 το μισώ κυρίως λόγω Android. Σαν συσκευή, στα χρήματα που το βρίσκεις σε σκρουτζομάγαζα (κάτω των 450€), είναι ανεκτή.

Η φιλοσοφία της Google είναι ύπουλη. Η Apple σου λέει στα μούτρα: "Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω!". Η Google το παίζει "αναρχική" και σε πάει γύρω-γύρω εκεί που θέλει αυτή.

Reaction score
1.844
τη να πούμε για το μηλαράκη δηλαδή...
Αυτό μου θυμίζει τη δικαιολογία του κερατά. Η γειτόνισσα έχει πηδήξει όλη τη γειτονιά ενώ η γυναίκα μου μόνο τη μισή. Άρα δεν είναι τσούλ@ σαν τη γειτόνισσα. :prankster:

Αν οι σχετικές συσκευές αποδεσμευτούν από υποκριτικές αναγκαιότητες τύπου google store, το Μήλο θα αλλάξει ή θα μείνουν μόνο τα κουκούτσια. ;)

Reaction score
25
Ενώ εσύ είσαι αντικειμενικός! 8-)
Εγώ δεν θα έπαιρνα Σ4(android) εφόσον είμαι fun του λογισμικού της apple...

Απλά πράγματα...

Ποιος είναι πιο αντικειμενικός??:lolsign:

Reaction score
25
Ας σοβαρευτούμε λίγο, ευχάριστα τα νέα για το galaxy 5 διαβάζω ωραία πράγματα πολλές νέες καινοτομίες πάντρεμα πλαστικό ποιότητας και μέταλλο κτλ κτλ

Το πρόβλημα είναι ότι λίγοι μπορούν να ακολουθήσουν αυτούς τους ξέφρενους ρυθμούς στα νέα μοντέλα, από την άλλη μεριά δεν είναι άσχημα, θα βγει το 5 + ότι αλλα μοντέλα της αρεσκείας μας, θα "παλιώσουν" σιγά σιγά και θα μπορούμε να διαλέξουμε σε 1 χρόνο πχ με όλη μας την ησυχία και πιο φτηνά τη θα πάρουμε!

Βγάλτε πράμα!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Τα Samsung, ενώ έχουν εξαιρετικό hardware πάσχουν απο απίστευτη υπερφόρτωση σαβούρας.
Η σχέση μας τελειώνει με το S4. :D

Reaction score
25
Τα Samsung, ενώ έχουν εξαιρετικό hardware πάσχουν απο απίστευτη υπερφόρτωση σαβούρας.
Η σχέση μας τελειώνει με το S4. :D
Για που έβαλες πλώρη μετά αν επιτρέπεται??

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef