Σύντομα η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S5

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.542
Θα πάρω τώρα LG G2 και θα περιμένω το επόμενο Nexus.
Με το Galaxy Nexus και το Nexus 4 ήμουν πανευτυχής.

Reaction score
169
Τα Samsung, ενώ έχουν εξαιρετικό hardware πάσχουν απο απίστευτη υπερφόρτωση σαβούρας.
Η σχέση μας τελειώνει με το S4. :D
Υπάρχουν και αλλού σοφτγουεριές που κάνουν σοφτγουέρια.... :p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.542
Σαφώς, αλλά είμαι πολύ γέρος και τεμπέλης γι' αυτές. :D

Reaction score
25
Έχω το S4 είναι μεγάλο το smart έτσι??

Παρόλα αυτά όλο και δυσκολεύομαι, όλο και πιο μακριά, όλο και ψάχνω τα γυαλιά μου, ειδικές ρυθμίσεις κτλ κτλ

Και επειδή ανέφερες ότι είσαι γερος, μου λέει η γυναικα μου συχνά...σε βλέπω με ταμπλέτα δεκάρα για τηλέφωνο σε λίγο καιρό!

Reaction score
0
Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, βλέπω ότι μαγαζιά δίνουν την 16gb έκδοση και άλλα την 32gb. Η LG έχω ακούσει ότι δεν καλύπτει την εγγύηση στα 32gb. Ισχύει;
Μια και η συσκευή δεν έχει κάρτα SD αξίζει κανείς να πάρει το 16GB ή να το ρισκάρει και να πάρει από κάποιο μαγαζί την 32gb και ας εχει την εγγύηση απο το μαγαζί που αγόρασε; Ή μήπως τελικά αξίζει να περιμένεις το Galaxy S5 τελικα. Αυτό που θέλω και δεν έχει η Samsung είναι ραδιόφωνο.

Last edited by a moderator:

Reaction score
0
Είμαι καινούργιος και μάλλον δεν έδωσα το link σωστά στο προηγούμενο post. Δείτε το εδώ [link removed] και πείτε μου σχετικα! Δεν ξέρω τι να αγοράσω τελικα! Ευχαριστώ!

Reaction score
25
Είμαι καινούργιος και μάλλον δεν έδωσα το link σωστά στο προηγούμενο post. Δείτε το και πείτε μου σχετικα! Δεν ξέρω τι να αγοράσω τελικα! Ευχαριστώ!
Μην το πας συγκριτικά δεν συγκρίνονται τεχνολογικά (χωρίς να είναι πολύ μακριά )ανήκουν σε άλλο επίπεδο αυτά τα 2 smart το S5 με το G2 αλίμονο!

Ότι δεν έχει SD to g2 είναι ένα μελανό σημείο αλλα ok δεν είναι και πρόβλημα!

Αλλα το G2 είναι πολύ καλό σοβαρή κατασκευή ένα ενδιαφέρον smart, έχω να πω τα καλύτερα που το έχω "παίξει" δεν είδα να υπολείπεται του S4 που έχω και ότι έχω διαβάσει, πολύ καλή επιλογή όλοι το βγάζουν πολύ καλό!

Όπου το βρείς πιο φτηνά πάρτο, δεν ξέρω τη παίζει στην Ελλάδα με τις εγγύησης, εδώ που είμαι εγώ (γαλλία) από όπου και να έχεις αγοράσει με την απόδειξη είσαι καλυμμένος σε περίπτωση προβλήματος, η διά μέσου του εμπόρου site κτλ που αγόρασες, η απευθείας στο σέρβις της εταιρίας. (εταιριών)

το ραδιόφωνο δυστυχώς το έχει καταργήσει η εταιρία στα galaxy έως και το S3 είχε από το S4 το έκοψε, και δεν προβλέπεται να το ξανά βάλουν προφανώς, ίσως έχει κάποια λογική άμα έχεις smart και θες radio με μια application (εφαρμογή) ακούς οποιο σταθμό θες!

Προσωπικά δεν μου έλειψε!

Reaction score
25.429
το lg g2 στα 16 δε θα σε στενοχωρησει εκτος αν το εχεις ως μοναδικη φωτογραφικη και τραβας ανηλεως. (βεβαια ακομα και ετσι μπορεις να ανεβαζεις φωτογραφιες στο google+ και να σβηνιες καταβουληση - αν δνε θες να τις περνας κατευθειαν σε καποιο δισκο)

επιπλεον δουλευει και wireles storage και usb otg . δεν τα εχω δουλεψει με τα χερακια μου μονο γνωμες απο χρηστες εχω δει.
η 16αρα εκδοση σου δινει ελευθερα τα 10.5 . εγω αυτη τη στιγμη κατ ατην προσφυλη μου συνηθεια εχω βαλει igo primo με πολλους ευρωπαικους χαρτες καιεχω φαει μονο για αυτο 1.4gb συν κατι φωτογραφιες που ειχα απο το προηγουμενο αλλο 1.5 συν sowftware κλπ μου χουν μεινει 5 gb ελευθερα.
το θεμα ειναι οτι τραβηξε η γυναικα μου ενα βιντεακι 1080 δυομιση λεπτα και εγραψε 280 mb κατι που οταν το βλεπεις αγχωνεσαι (ενω αν ειχες sd στενοχωρια σου, μολις εφτανες στο τελος επαιρνες το επομενο μεγεθος και τα φορτωνες ολα απο την αρχη)
παντως ειναι εντυπωσιακη συσκευη, δεν ξερω αν θα προτιμουσα s4 με μεγαλη καρτα. το μονο που σκεφτομουνα ηταν το s4 duos το μεγαλο αλλα τελικα δεν προχωρησα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.448
Δεν θα έχει σαρωτή ίριδας το S5, αλλά αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως και το iPhone. Η τεχνολογία είναι ακόμα ανώριμη για την κατασκευή σαρωτή ίριδας σε συσκευές ευρείας κατανάλωσης με σχετικά χαμηλό κόστος.
Η διαφορά με το iPhone θα είναι ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στην οθόνη και όχι στο home button.

Περισσότερα

Reaction score
25
βρε παιδιά ok δαχτυλικά αποτυπώματα ok...και ΛΕΩ αν κόψεις το δάχτυλο σου και δεν είναι διαθέσιμο για ένα χρονικό διάστημα τη κάνεις δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το smart, προφανώς θα υπάρχει λύση αλλα ok έτσι μου έρχεται στο μυαλό...

Θα μου πεις με την ίδια λογική μπορείς να βγάλεις και το μάτι σου,(σαρωτή ίριδας) ΑΝΤΕ μετά να ξεκλειδώσεις το smart...:lolsign:

Αμάν σε κάτι προβληματισμούς που μπαίνω...:help:

Reaction score
25
Αφήστε το άλλο...

Πχ το ξεκλειδώνεταιτο smart σας 50 φορές την ημέρα "λογικό ποσό" ok??

Άντε τώρα να κολλάμε στο μέτωπο λόγο σαρωτή ίριδας το smart 50 φορές την ημέρα, αστείο μου φαίνεται...:bigboss:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.448
Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S5 στην έκθεση MWC 2014 της Βαρκελώνης στις 24 Φεβρουαρίου. Τα χαρακτηριστικά του ακόμα είναι "κρυφά". Χθες εμφανίστηκε στο πρόγραμμα AnTuTu μία συσκευή που οι φήμες θέλουν να είναι το S5 με τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

What we see is a 2.5 GHz Snapdragon 800-powered device with 1080p display, 2 GB of RAM, a 16 MP camera on the back, and 2 MP at the front.
Alleged-Galaxy-S5-benchmark-leaks-on-AnTuTu.jpg

πηγή

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.448
Την ερχόμενη Δευτέρα στη Βαρκελώνη είναι πια βέβαιο ότι θα παρουσιαστεί το Galaxy S5. H Samsung παρουσίασε χθες ένα teaser video με hints.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss