ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Η κατάσταση της υγείας της Kylie Minogue βελτιώνεται συνεχώς και αναμένεται σύντομα η πριγκίπισσα της ποπ να επανέλθει δυναμικά στην ενεργό δράση.

Η αδελφή της Kylie, Dannii Minogue, μίλησε για την θεραπεία της αδελφής της και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένεια από πέρσι τον Μάιο, όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος στο στήθος της ποπ σταρ και εγχειρίστηκε.

"Μας είχαν πει από την αρχή οι γιατροί, ότι ο καρκίνος της Kylie είναι ιάσιμος. Χρειαζόταν όμως να γίνει η επέμβαση και να ακολουθήσει μια μακρόχρονη θεραπεία με ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες, ισχυρά φάρμακα και συνεχείς εξετάσεις. Μέχρι να δούμε την Kylie να βελτιώνεται περάσαμε δύσκολες στιγμές. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω εδώ και ένα χρόνο. Τώρα, πλέον, μπορώ", ανέφερε χαρακτηριστικά η Dannii Minogue.

Η Dannii, κεφάτη τώρα που η αδελφή της είναι καλά, αναφέρθηκε και στην θεραπεία γέλιου που έκανε η Kylie : "Ακούγαμε μουσική, χορεύαμε και βλέπαμε κωμωδίες. Ακούγαμε ο,τιδήποτε υπάρχει και αυτοσχεδιάζαμε, ενώ προσπαθούσαμε συνεχώς να κάνουμε θετικές σκέψεις και να γελάμε. Η θετική ψυχολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην θεραπεία της Kylie".

"Τώρα η Kylie είναι πολύ καλά και σχεδιάζει να ολοκληρώσει την περιοδεία στην Αυστραλία που αναγκάστηκε να ματαιώσει πέρσι. Θα είναι πολύ σημαντικό γεγονός να επιστρέψει σύντομα η Kylie και να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο. Θα σημαίνει ότι όλες οι δυσκολίες που πέρασε ανήκουν οριστικά στο παρελθόν".
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Ο Kurt Cobain αναδείχτηκε ο μεγαλύτερος ροκ σταρ όλων των εποχών σε ψηφοφορία που έκανε το NME.

Οι περίπου 2.000 μουσικόφιλοι που συμμετείχαν στο γκάλοπ, κλήθηκαν να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες της καθαρής ροκ μουσικής. Το κοινό αποφάνθηκε υπέρ του Kurt Cobain, frontman των Nirvana, ο οποίος μετά τον θάνατό του έχει μετατραπεί σε θρυλικό πρόσωπο της παγκόσμιας ροκ σκηνής.



Στη δεύτερη θέση του γκάλοπ βρέθηκε ο Pete Doherty, που παρά τα μπλεξίματα που έχει κατά καιρούς εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, δείχνει να παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Morrissey και στην τέταρτη ο Liam Gallagher.

Το περιοδικό με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, στάθηκε ιδιαίτερα και σχολίασε την δεύτερη θέση που πήρε ο Doherty : "Σίγουρα είναι ένας ναρκομανής που χρειάζεται βοήθεια, αν θέλει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή", ενώ σημείωσε και ότι ο Doherty τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στη δημοσιότητα όχι λόγω της μουσικής του, αλλά λόγω των προβλημάτων του με τα ναρκωτικά και τον νόμο.

Η πρώτη δεκάδα των "ηρώων" της ροκ, σύμφωνα με το γκάλοπ, έχει ως εξής :
1 Kurt Cobain
2 Pete Doherty
3 Morrissey
4 Liam Gallaagher
5 Carl Barat
6 Thom Yorke
7 Noel Gallagher
8 David Bowie
9 Ian Brown
10 Ian Curtis
 


Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Giota said:
Εννοείται πως η πηγή πρέπει να αναφέρεται!!!
Αλλά μου είπαν :
1) να μεταφράζω το κείμενο ΟΧΙ ΠΙΣΤΑ ώστε να μην είναι κανονική αντιγραφή (και να μην καταλάβει κανείς από που προέρχεται)
2) να μην αναφέρω το όνομα του συντάκτη
Επίσης, ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ.
Υ.Γ. Syndication;;;;;;;;;;;;;
Syndication είναι ουσιαστικά το σύστημα αδειοδότησης που επιτρέπει ένα κανάλι ενημέρωσης να αναμεταδίδει πρωτότυπο κείμενο που έχει καταγράψει πρώτο ένα άλλο κανάλι. Π.χ., ένας reporter του BBC στο Ιράκ καταγράφει μια είδηση, τη στέλνει με το δορυφορικό τηλέφωνο στα κεντρικά, και μπαίνει στο queue των ειδήσεων. Επίσης ενημερώνεται και ο ανάλογος συντάκτης του website (αν δεν το καταχωρίσει στο σύστημα ο ίδιος ο ρεπόρτερ). Μόλις βγει στo website του BBC, μπορεί και να αναμεταδωθεί από τους αδειούχους, δηλαδή π.χ. το Reuters, οι οποίοι το λαμβάνουν με ειδικά feeds. Τότε δεν είναι απαραίτητο να μπει το όνομα του ρεπόρτερ, εφ'όσον το BBC έχει πληρωθεί για την είδηση αυτή.

Προσοχή, η διαφορά με το να π.χ. ανακοινώνουμε εμείς στο avsite ότι είδαμε το τάδε θέμα στο BBC, είναι ότι εμείς δεν χρεώνουμε για αυτό. Αν π.χ. το musiccorner έβγαζε λεφτά από αυτό που έκανε, δηλαδή από διαφημίσεις κλπ, τότε μάλλον είναι παράνομο αυτό που κάνει, να μεταφράζει και να αλλάζει τα ξένα κείμενα, και να τα οικειοποιείται. Εκτός αν υπάρχει άλλη παράμετρος που δεν ξέρω.

Αλλά κάναμε hijack το topic...μπορούμε να το συζητήσουμε αλλού πάντως.
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Η Sheryl Crow επέστρεψε στην ενεργό δράση.
Η τραγουδίστρια που τον περασμένο Φεβρουάριο υποβλήθηκε σε επέμβαση για καρκίνο στο στήθος, εμφανίστηκε και ερμήνευσε τις επιτυχίες της σε εκπομπή, στο τηλεοπτικό δίκτυο που θα χρησιμοποιήσει την μεγάλη επιτυχία της "A Change Would Do You Good" στο πρόγραμμά του.

Η 44χρονη Sheryl, μετά την επέμβαση ακολούθησε αγωγή με ακτινοθεραπείες και φάρμακα και η πορεία της υγείας της είναι πάρα πολύ καλή. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που ξεκίνησε τόσο σύντομα τις εμφανίσεις της. "Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ" και δικαιολογήθηκε στο κοινό όταν φάνηκε να ξεχνάει κάποιους στίχους : "Τους στίχους τους είχα στο μυαλό μου, αλλά φαίνεται ότι οι ακτινοθεραπείες επηρέασαν την μνήμη μου"...

Παρά την στιγμιαία απώλεια μνήμης, η Sheryl δείχνει πανέτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Η περιοδεία που είχε προγραμματίσει για Μάρτιο και Απρίλιο και αναγκάστηκε να αναβάλει, θα ξεκινήσει από την Ινδιανάπολη στις 12 Ιουνίου.

MusicCorner!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Lesbians on Ecstasy στο Gagarin 205: Μουσική για λεσβίες και όχι μόνο... :shock: :shock:

Κείμενο: Δελτίο Τύπου
Ημερομηνία: 24/05/2006


Η Astra, με την υποστήριξη της Proud Promotions και του lesbian.gr, παρουσιάζει τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου στο GAGARIN 205 Live Music Space τις LESBIANS ON ECSTASY με special guest τον Μιχάλη Δέλτα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ – Tαμείο 23 ευρώ

Προπώληση: Metropolis, Ticket House, i-ticket.gr

“Μα γιατί δεν υπάρχει χορευτική μουσική για λεσβίες;”. Αυτό αναρωτήθηκαν τέσσερις κοπέλες από το Montreal και αποφάσισαν, στις αρχές του 2003, να δημιουργήσουν τις Lesbians on Ecstasy. Πρόκειται για τις : Fruity Frankie (φωνητικά), Jackie “the JackΗammer” (drums), Bernie Bankrupt (laptop, keyboards), Veronique Mystique (μπάσο). Έτσι, με πρώτη ύλη κλασσικά λεσβιακά τραγούδια που προέρχονται από τον χώρο της folk και rock μουσικής, δημιουργούν τον δικό τους ήχο: ένα μείγμα “πειραγμένης”, σκοτεινής techno, “βρώμικης” pop και electro-punk.

Το φθινόπωρο του 2004 κυκλοφορούν το πρώτο – και ομώνυμο - album τους, στην εταιρεία alien8, με διασκευές από KD Lang, Melissa Etheridge, Indigo Girls…Το αποτέλεσμα δεν είναι απλά ένα σύνολο από διασκευές, αλλά δυναμικά upbeat techno hits που προκύπτουν από τον πλήρη επαναπροσδιορισμό κομματιών, όπως τα “Constant Craving” και “Like The Way I Do", τα οποία γίνονται πλέον “Kondstandt KrOving” και “Tell Me Does She Love The Bass”, αντίστοιχα. Την ίδια χρονιά βγαίνουν σε περιοδεία με τις Le Tigre, ενώ ήδη συμμετέχουν σε διάφορα compilations με ανάλογου ύφους συγκροτήματα, όπως οι Butchies. Τον Σεπτέμβριο του 2005, κυκλοφορούν το “Giggles in the Dark”, με remixes από Le Tigre, Tracy and the Plastics κ.ά. και λίγο αργότερα ηχογραφούν ένα cover για τις Chicks On Speed.

Η μουσική των Lesbians on Ecstasy, εξαιτίας των μουσικών καταβολών της και της θεματολογίας της, είναι καθαρά πολιτικοποιημένη και “στρατευμένη” στα πλαίσια της λεσβιακής κοινότητας, ενώ ταυτόχρονα αγγίζει όλο τον κόσμο - όχι μόνο ιδεολογικά - αλλά, κυρίως, γιατί είναι διασκεδαστική. Αυτό μπορεί κανείς εύκολα να το διαπιστώσει όταν τις δει live, αφού η σκηνική παρουσία της Frankie και η ενέργεια του group μετατρέπουν τη συναυλία σε ατέλειωτο party!

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Μιχάλης Δέλτα, του οποίου η καινούργια δουλειά, “Timeless Beauty”, έιναι πλέον έτοιμη.

Mε το πέρασμα των χρόνων και την αφοσίωσή του στην τέχνη του, ο Μιχάλης Δέλτα μας έχει αποδείξει ότι αποτελεί μια ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πώς να εξελίσσει τον ήχο του, πάντα επηρεασμένος από το φορτισμένο του παρελθόν, το ιδιαίτερο παρόν και το αισιόδοξο μέλλον.

Η ανησυχία για ότι δεν λειτουργεί φυσιολογικά, η αγωνία για την επόμενη “υγιή” μέρα, ο ιδιαίτερα όμορφος και πλούσιος συναισθηματικός κόσμος του είναι, για άλλη μια φορά, τα πολύτιμα “μουσικά όργανα” που χρησιμοποιεί για την υλοποίηση ενός νέου project.

Το “Timeless Beauty” αποτελεί μια ακόμα αυτοτελή ιστορία που απαρτίζεται από στιγμές καθημερινότητας, “απεικονισμένες” από ηλεκτρονικά μουσικά ακούσματα. Ένα concept electro/tech album, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου, το οποίο – όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε δουλειά του συγκεκριμένου καλλιτέχνη - χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική και την άψογη παραγωγή του. Δύο στοιχεία που αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μοναδική δημιουργικότητα και την αξία του Μιχάλη Δέλτα.

Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, οι Lesbians On Ecstasy θα βρίσκονται στο Gagarin 205 Live Music Space, σε ένα μεγάλο party που διοργανώνει η Astra, με την υποστήριξη της Proud Promotions και του Lesbian.gr, με special guest τον Μιχάλη Δέλτα.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Metropolis, το Ticket House, το i-ticket.gr, όπου γίνονται και τηλεφωνικές κρατήσεις στα 801 11 60000 και 210 6786000 (από κινητό) και το lesbian.gr (πληροφορίες σχετικά στο www.lesbian.gr).

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στο Σταθμό Μετρό / Ηλεκτρικού της Αττικής.
 


Μηνύματα
14.595
Reaction score
1.506
Μάριος Λαζάρου said:
Χμμμ.Είμαι περίεργος να ακούσω τραγούδια των κοριτσιών...

Ρε βρικόλακα τί κάνεις τέτοιες ώρες;;;;;;;;;;;
 



Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Giota said:
Μάριος Λαζάρου said:
Χμμμ.Είμαι περίεργος να ακούσω τραγούδια των κοριτσιών...

Ρε βρικόλακα τί κάνεις τέτοιες ώρες;;;;;;;;;;;
Απλά επειδή είχα χάσει έδαφος είπα να ρεφάρω...:)
Πολλές φορές χαζεύω στο νετ τέτοιες ώρες.Έχει ησυχία,βάζεις και Miles Davis να παίζει και απολαμβάνεις...

Παιδιά εξακολουθώ να είμαι περίεργος να ακούσω.Όχι λόγω εξωτερικής εμφάνισης όσο λόγω περιέργειας.Είμαι περίεργος να ακούσω πως είναι η μουσική για λεσβίες??? :shock: :shock:
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
ΒΡΑΒΕΙΑ IVOR NOVELLO
Οι Kaiser Chiefs, οι Gorillaz και οι New Order ήταν τελικά οι μεγάλοι νικητές στην 51η τελετή των Βραβείων Ivor Novello Awards που πραγματοποιήθηκαν στο
Grosvenor House Hotes στο Λονδίνο στις 25 Μαΐου. Άλλοι νικητές ήταν οι James Blunt και Athletes ενώ οι Coldplay και οι Arctic Monkeys δεν κατάφεραν να
κερδίσουν κάποιο βραβείο παρ' ότι ήταν και τα δύο συγκροτήματα υποψήφια για 3 βραβεία.

Οι νικητές αναλυτικά:

Best Song Musically & Lyrically: KT Tunstall: 'Suddenly I See'

Most Performed Work: James Blunt: 'You're Beautiful'

Best Television Soundtrack: Rob Lane 'Elizabeth I'

Outstanding Song Collection: New Order

Best Selling UK Single: Shayne Ward: 'That's My Goal'

Best Album: Kaiser Chiefs: 'Employment'

The Ivors Classical Music Award: Sir Harrison Birtwistle

International Hit Of The Year: James Blunt: 'You're Beautiful'

Best Original Film Score: 'Evil'

Best Contemporary Song: Athlete: 'Wires'

International Achievement: Ian Anderson (Jethro Tull)

Songwriters Of the Year: Damon Albarn/Jamie Hewlett (Gorillaz)

PRS Outstanding Contribution To British Music: Ray Davies

The Special International Award: Kenny Gamble / Leon Huff

The Academy Fellowship: Barry Gibb / Maurice Gibb (Posthumous) / Robin Gibb (The Bee Gees)
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Παρά την φημολογία και τις εικασίες των τελευταίων μηνών, ο Morrissey ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επανενωθεί με τους παλιούς του συντρόφους στο συγκρότημα των Smiths.
Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι απέρριψε μια γενναιόδωρη προσφορά που του έγινε στις αρχές του χρόνου, ύψους 5.000.000 λιρών Αγγλίας, για να τα ξαναβρεί με τους Johnny Marr, Mike Joyce και Andy Rourke και να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα. Ο Morrissey όχι απλά απέκλεισε το ενδεχόμενο, αλλά ανέφερε, επιπλέον, ότι δεν έχει πλέον φιλικές σχέσεις με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος και ότι δεν βλέπει για ποιον λόγο θα έπρεπε να σκεφτεί την "ανακωχή", ενώ μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους παλιούς του φίλους.

"Δεν ήρθα στη γη για να συναναστρέφομαι με τέως μουσικούς (!). Η ζωή μου, μουσικά, είναι πάρα πολύ καλή και δεν έχω κανέναν λόγο να γίνω μέλος των Smiths και πάλι. Δεν υπάρχει νόημα σε κάτι τέτοιο. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά μέχρι και την διάλυση των Smiths, σε αντίθεση με τα άλλα μέλη του γκρουπ. Για ποιον λόγο, λοιπόν, να τους δώσω σημασία αφού δεν την αξίζουν;", αναρωτήθηκε ο Morrissey, που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του : "Δεν είμαστε πλέον φίλοι, δεν βλεπόμαστε. Με ποιο σκοπό θα ξαναβρισκόμουν στην ίδια σκηνή μ' αυτούς;".

Πραγματικά πολύ σκληρές οι δηλώσεις του Morrissey, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο επανασύνδεσης, ενώ με την ένταση των χαρακτηρισμών του, δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τους ανθρώπους με τους οποίους διέπρεψε στο παρελθόν.
 

Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Είχα ακούσει οτι ο Morrissey δεν ήθελε να διαλυθούν οι Smiths. Αυτός που είχε φαγωθεί ήταν ο Rourke...Τώρα τον έπιασε το μανιάτικο. (και μεταξύ μας δίκιο έχει. Δεν χρειάζεται αυτός τους Smiths, οι Smiths τον χρειάζονται...)
 

Μηνύματα
2.310
Reaction score
22
Επιστρέφει η Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου της album και το mad.tv έχει τις πρώτες λεπτομέρειες...

Πριν λίγες μέρες γράφαμε ότι η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στο studio, για τις ανάγκες της ηχογράφησης του νέου της studio album - σύμφωνα με τα latest news, η ηχογράφηση του album έχει ολοκληρωθεί και ο νέος δίσκος της Χάρις Αλεξίου έχει πάρει την τελική του μορφή.

Ο τίτλος του album, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, είναι "Βύσσινο και Νεράτζι", ενώ σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η προακρόαση του δίσκου για τους δημοσιογράφους.

Το "Βύσσινο και Νεράτζι" έρχεται μετά από δύο τριπλά πλατινένια albums και είναι σίγουρα ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα albums του 2006... Stay Mad για περισσότερες λεπτομέρειες!


πηγή :mad.tv
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Εγώ, πότε θα γίνω μάνα;

Τάδε έφη, εν συντομία, Kylie Minogue, η οποία με την δήλωση αυτή δείχνει να αφήνει οριστικά πίσω της τον καρκίνο στο στήθος και είναι έτοιμη να συνεχίσει την πολύ μεγάλη καριέρα της, αλλά και να προχωρήσει την προσωπική της ζωή.

"Αισθάνομαι έτοιμη για ...αναπαραγωγή! Είναι φυσικό. Δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, αλλά ελπίζω σύντομα να γίνει. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για μένα, και πιστεύω ότι θα την χρειαστώ μεγαλώνοντας".

Η Kylie ετοιμάζει νέο άλμπουμ, μελετά εμπορικές συμφωνίες και αποκαλύπτει για τον αρραβωνιαστικό της Olivier Martinez : "Ο Ollie είναι υπέροχος. Σημαίνει πολλά για μένα. Αν και είναι της μόδας οι "βιαστικοί" γάμοι, κάτι τέτοιο δεν μας ταιριάζει".

Σύμφωνα με "ασφαλείς" πληροφορίες το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί κάνοντας ...δύο τελετές, μία στην Γαλλία και μία στην Αυστραλία, ώστε να μην μείνουν δυσαρεστημένοι οι συγγενείς κανενός!
Και μετά τον γάμο, το παιδί!?

MusicCorner!


Σχόλιο: Δυστυχώς γνωρίζω πολύ καλά πως με τέτοιο πρόβλημα υγείας υπάρχει πλήρης αντένδειξη για τεκνοποίηση!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Σε μία λαμπερή τελετή την Τρίτη 20 του Ιούνη, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας, στο Στάδιο ΓΣΠ θα απονεμηθούν τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου που διεξάγονται για πρώτη φορά φέτος στο νησί της Αφροδίτης! Πρόκειται για μία παραγωγή που διοργανώνει η εταιρία Γαλαξίας, σε συνεργασία με το Cyprus Collage, την All Records, την IFPI και τον εκδοτικό οίκο "Δίας" που εδρεύει στο νησί.


Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι καλλιτέχνες που ξεχώρισαν κατά την περίοδο από την 1η Μαρτίου 2005 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2006 με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις τους. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν ο καλύτερος τραγουδιστής, η καλύτερη τραγουδίστρια, το καλύτερο συγκρότημα, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, το καλύτερο τραγούδι, ο καλύτερος δίσκος και το καλύτερο video clip. Εκτός αυτών θα απονεμηθούν βραβεία στη καλύτερη συναυλία της χρονιάς και για τα πρώτα σε πωλήσεις albums της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας. Ειδικό βραβείο θα δώσουν οι ακροατές του Love Radio που θα αναδείξουν με τις ψήφους τους το πιο ερωτικό κομμάτι της χρονιάς. Όσον αφορά στο φετινό τιμητικό βραβείο, θα απονεμηθεί στον Γιώργο Θεοφάνους για την προσφορά του στο Ελληνικό τραγούδι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κύπριος συνθέτης τη βραδιά της απονομής θα παρουσιάσει επί σκηνής μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια που έγραψε με συνοδεία παιδικής χορωδίας.

Οι 13 κατηγορίες καταρτίστηκαν από τους διοργανωτές των βραβείων ενώ τους νικητές ανέδειξαν με τις ψήφους τους τα μέλη μιας ειδική επιτροπής την οποία αποτελούν άνθρωποι των media και οι διευθυντές των δισκογραφικών εταιρειών που ανήκουν στην IFPI. Το κυπριακό κοινό δικαιούται να ψηφίσει μόνο για τις κατηγορίες του τραγουδιού της χρονιάς και του καλύτερου video clip με τηλεψηφοφορία, γραπτά μηνύματα, μέσω διαδικτύου και με ψηφοδέλτια που μπορούν να βρουν σε επιλεγμένα σημεία.

Παρουσιαστές τις μεγάλης βραδιάς θα είναι η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια και ο Θέμης Γιωργαντάς, ενώ για να παραδώσουν βραβεία επιστρατεύτηκαν η Ναταλία Γερμανού, ο Νίκος Παπαδάκης, η Θάλεια Ματίκα, ο Μέμος Μπεγνής και πολλοί άλλοι.

Το δυναμικό παρόν τους τη βραδιά της απονομής θα δώσουν μεταξύ άλλων η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πασχάλης Τερζής, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Σαρμπέλ, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Τάμτα, η Χρύσπα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Ευσταθία, ο Μιχάλης Εμιρλής, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Μάνος Πυροβολάκης, οι C-real και οι Going Through!

Εν κατακλείδι αξίζει να αναφερθούμε και στο βραβείο που θα κερδίσουν οι νικητές τις βραδιάς, που δεν είναι άλλο από ένα αγαλματίδιο που θα απεικονίζει τη θεά Αφροδίτη!
!!!!
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Με το βραβείο του καλύτερου στιχουργού της χρονιάς στις αποσκευές του έρχεται στις 13 Ιουνίου στην Αθήνα ο διάσημος ράπερ 50 Cent.

Στιχουργός και ερμηνευτής επιτυχιών όπως τα In Da Club, P.I.M.P., Candy Shop κ.ά., ο ράπερ με τον κάθε άλλο παρά έντιμο πρότερο βίο, προστατευόμενος άλλοτε του Έμινεμ, θα εμφανιστεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Με τα βραβεία της Αμερικανικής Ένωσης Συνθετών, Στιχουργών και Εκδοτών (ASCAP) τιμήθηκαν επίσης η «αειθαλής» Ανι Λένοξ των πάλαι ποτέ θρυλικών Eurythmics και το ροκ συγκρότημα Green Day.

Όπως μετέδωσε το BBC, η Ανι Λένοξ τιμήθηκε για την «εμπνευσμένη» δουλειά της τόσο ως μέλος των Eurythmics όσο και για τη σόλο καριέρα της, προσθέτοντας το όνομά της σε μια λίστα που περιλαμβάνει ονόματα όπως ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Τομ Γουέιτς και ο Νιλ Γιανγκ.

«Η Ανι Λένοξ είναι μία από τις καλύτερες φωνές της εποχής μας. Δεν μοιάζει με καμία άλλη, είναι απρόβλεπτη και ασυμβίβαστη» δήλωσε η πρόεδρος της ASCAP, Μέριλιν Μπέργκμαν.

Από την άλλη, οι Green Day είδαν το Boulevard of Broken Dreams να ανακηρύσσεται κορυφαίο τραγούδι της χρονιάς, διάκριση που απέσπασε επίσης το κομμάτι της Μαράια Κάρεϊ We Belong Together, σε στίχους των Τζόντα Όστιν, Ζερμέιν Ντουπρί και Μάνουελ Σιλ.

Επίσης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύθηκε ως κορυφαία δισκογραφική εταιρεία η ΕΜΙ.

news.in.gr
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Live comeback από την Kylie Minogue!!

Την πρώτη της live εμφάνιση μετά την "περιπέτειά" της με τον καρκίνο του μαστού έκανε το περασμένο Σάββατο η Kylie Minogue.

Η 38χρονη popstar ανέβηκε για λίγο στη σκηνή του "London Astoria", όπου το περασμένο Σάββατο έδωσε μια συναυλία η Dannii Minogue (στο πλαίσιο του promo tour της για το greatest-hits album της), για να τραγουδήσει μαζί με την αδελφή της το "Jump To The Beat".

Η Kylie ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας ένα μεγάλο μπουκέτο λουλουδιών, με τον κόσμο να την αποθεώνει, και είπε: "Θέλω να δώσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στην Dannii. Σ' αγαπώ πάρα πολύ και είπε πολύ περήφανη για σένα!"

Αυτήν την περίοδο, όπως έχουμε ξαναγράψει, η Kylie ετοιμάζει σιγά-σιγά το comeback studio album της, για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα καμία λεπτομέρεια.
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Η παγκόσμια περιοδεία των Who ξεκίνησε από το Leeds, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναυλία τους - αναπαράσταση της θρυλικής εμφάνισής τους εκεί το 1970.

Η διάσημη συναυλία που είχαν δώσει οι Who όταν μεσουρανούσαν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, το 1970, είχε δοθεί στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου του Leeds και η ηχογράφηση έγινε το best seller άλμπουμ του συγκροτήματος, αφού θεωρείται ακόμα και σήμερα η απόλυτη live ηχογράφηση, ενώ πρόσφατα ψηφίστηκε από το περιοδικό Q ως το καλύτερο live άλμπουμ όλων των εποχών.

Οι Pete Townshend και Roger Daltrey πριν ξεκινήσει η συναυλία άφησαν στον σύλλογο των φοιτητών του πανεπιστημίου αναμνηστική πλακέτα για την παρουσία τους εκεί και στη συνέχεια ξεκίνησαν να χαρίζουν την μουσική τους στους 2.100 τυχερούς παρόντες, που πρόλαβαν και εξαφάνισαν τα εισιτήρια μέσα σε μισή ώρα.

Ο Daltrey ευχαρίστησε το κοινό και τους φοιτητικούς συλλόγους γενικότερα, μια που, όπως ανέφερε, αυτοί δίνουν ζωή στους συναυλιακούς χώρους. Οι Who ξεκίνησαν την περιοδεία τους, λοιπόν, με τους καλύτερους οιωνούς. Καλή συνέχεια
MusicCorner!
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.195
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top