ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

Reaction score
39
Χαιρετώ όλους τους φίλους στο site. Είμαι σχετικά νέο μέλος και έχω να παρατηρήσω πως είναι τεράστια η βοήθεια που προσφέρεται μέσω των λύσεων που δίνονται, ιδιαίτερα σε άτομα που είναι άσχετα με το άθλημα, όπως φυσικά και εγώ. Έστειλα ένα μύνημα πριν 1 μήνα περίπου, ζητώντας guidelines... για το σύστημα που ονειρευόμουν να στήσω. Ασχέτως των υπολοίπων υποδείξεων που μου έγιναν, υπήρξε κάποιο μέλος που ρωτούσε επίμονα αν υπήρχε ... γυναίκα στο όλο project. Τελικά υπάρχει! Και αυτό είναι που θέτει συγκεκριμένους περορισμούς. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος:
1. δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω επιδαπέδια ή έστω ηχεία βάσης τουλάχιστο ( για πίσω ), λόγω καλωδιώσεων, οι οποίες προφανώς θα φαίνονται. Άρα σκεφτομαι καποια λύση σε accoutimass (θα τοποθετηθούν σε γυψοσανίδα). Εγκρίνετε? ( αν γνωρίζετε πρωτείνετε και σειρά). Αυτά όσον αφορά στο θέμα του σινεμά. Ο χώρος υπενθυμίζω πως είναι περίπου 30 τ.μ. στην άκρη του σαλονιού.
2. Εφόσον προβώ στην αγορά των acoustimass, θα ήταν σκόπιμο να αγοράσω έναν 4308 ή είναι too much? Αν ο συγκεκριμένος ενισχυτής λέτε πως τα πηγαίνει καλά και στο audio κομμάτι, θα με ενδιέφερε να κολλήσω και 2 επιδαπέδια π.χ. Triangle για να έχω και το audio σύστημά μου. Τι θα αντιπροτείνατε ως ενίσχυση?
3.Για εικόνα, θα αγοράσω αρχικά κάτι σε πλάσμα στις 50 περίπου ίντσες και στη συνέχεια, θα παλαίψω... με τη γυναίκα για προτζέκτορα.
Επειδή πρέπει από κάπου να ξεκινήσω, ζητώ τη βοήθεια σας. Όλες οι αντιπροτάσεις δεκτές.
Υ.Γ.
Ευχαριστώ το φίλο μου το Σωτήρη, που μου υπέδειξε το site.

Reaction score
63
Καλως ήλθες!!

Για την πρώτη ερώτηση, θα σου πρότεινα και ένα σετάκι ασύρματης σύνδεσης. Έτσι και παίρνεις τα ηχεία που θέλεις και δεν έχεις καλώδια

Για την τρίτη ερώτηση, φαντάζομαι θα βλέπεις κυρώς ταινίες έτσι? Η καλύτερη λύση είναι να κυνηγήσεις απο την αρχή προβολέα, αν φυσικά βοηθάει και ο χώρος. Μην σκάσεις λεφτά και πάρεις τηλεόραση και μετά απο λίγο τα σκάσεις πάλι για να αγοράσεις προβολέα. Βέβαια, αν αξιοποιήσεις την τηλεόραση αλλού είναι άλλο θέμα.

Reaction score
39
Φυσικά και με ενδιαφέρει περισσότερο ο προτζέκτορας. Λογαριάζω να πληρώσω για εικόνα περί τις 7.000 . Αρα θα τα κατανείμω αναλόγως. Για το θέμα της ενίσχυσης , δεν σχολίασες κάτι. Μηπως με τον 4308 και τα μικρουλια δορυφοράκια, είναι σαν να προσπαθώ να φορέσω 19αρα ζάντα σε cincuecento?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

Φυσικά και με ενδιαφέρει περισσότερο ο προτζέκτορας. Λογαριάζω να πληρώσω για εικόνα περί τις 7.000 . Αρα θα τα κατανείμω αναλόγως. Για το θέμα της ενίσχυσης , δεν σχολίασες κάτι. Μηπως με τον 4308 και τα μικρουλια δορυφοράκια, είναι σαν να προσπαθώ να φορέσω 19αρα ζάντα σε cincuecento?
Καταρχήν καλώς όρισες.......εφόσων το έχεις αποφασίσει και θέλεις να ξοδέψεις ένα ποσό τέτοιου μεγέθους......και μάλιστα μόνο για την εικόνα.......δεν έχω παρά να σου προτείνω αυτό.....:cool_4:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977529&product=1022210

Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.......αναλυτικές λεπτομέριες μπορεί να σου παρέχει ο προλαλήσαντας συνάδελφος μιας και είναι κάτοχος αυτού του εκπληκτικού προβολέα......:happy_6:

Για τον ήχο τώρα ο 4308 της Denon είναι η κορυφαία επιλογή που μπορείς να κάνεις μιας και οι Onkyo με τα αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λίγο τσιμπημένοι λόγω της αντιπροσώπου της Onkyo στην Ελλάδα.....:pc::pc::pc::pc::pc:

Τώρα όσον αφορά την plasma προς τα πού έχεις κατασταλάξει?........κορυφαίες είναι οι Pioneer........μετά ακολουθούν οι Panasonic.....:happy_4:

Reaction score
39
Ερώτηση: γνωρίζεις πόσο είναι το maximum της απόστασης που μπορώ να στήσω το συγκεκριμένο προβολέα, από το πανί?

Reaction score
63
Ερώτηση: γνωρίζεις πόσο είναι το maximum της απόστασης που μπορώ να στήσω το συγκεκριμένο προβολέα, από το πανί?
Εξαρτάται πόσες ίντσες θέλεις να βγάλεις. Για 92" π.χ η μέγιστη απόσταση είναι περίπου 3 μέτρα και κάτι λιγότερο

Reaction score
39
O συγκεκριμένος προβολέας, μπορεί να παίξει από τα 7 μέτρα? ποιό είναι το ιδανικό?

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

Για τηλεόραση δεν έχω αποφασίσει, αλλά αφού θα ρίξω περισσότερα στον προβολέα, υπολογίζω μάλλον κάτι σε panasonic περί τα 3 χιλιάρικα. Αν έχετε συγκεκριμένη πρόταση , πολύ ευχαρίστως να την ακούσω

Reaction score
152
Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

λες οτι θα στησεις το συστημα στην ΑΚΡΗ του σαλονιου σε 30τ.μ
αυτο σημαινει πως ο χωρος σου ειναι πολυ μεγαλυτερος???
αφου εχεις ψευδοροφη θα προτεινα (κλασσικα) τα ηχεια-δορυφορους της www.miragespeakers.com

Reaction score
63
O συγκεκριμένος προβολέας, μπορεί να παίξει από τα 7 μέτρα? ποιό είναι το ιδανικό?
7 μέτρα δεν σου βγάζει, αλλά και να σου έβγαζε είναι υπερβολική η απόσταση. Ιδανικά είναι τα 4 μέτρα πάνω κάτω!!

Reaction score
39
Re: Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

O χώρος του σαλονιού είναι περίπου 65 τ.μ. Ο χώρος που νοητά θα καταλαμβάνει το σύστημα είναι περίπου τα 30. Εσύ ήσουν που με ρωτούσες αν υπάρχει γυναίκα! Σε θυμήθηκα! Παιδιά ,πάντως με βοηθάτε πολύ. Σας ευχαριστώ. Τα mirage τι είδους ήχο έχουν?

Reaction score
63
Είχα ακούσει ένα ΟΜD28, αν δεν με απατάει η μνήμη μου σε ένα κατάστημα στην Καλλιθέα. Θυμάμαι ότι ο ήχος του ήταν πολύ "γλυκός" και καθαρός, μου άρεσε σαν ηχείο. Αυτό που μου άρεσε πολύ επίσης ήταν το ασυνήθηστο tweeter του και το σχήμα του γενικά...

Reaction score
152
Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ...

η φιλοσοφια της mirage ειναι η αναπαραγωγη της ακουστικης που εχει το αυτι μας. 30% direct & 70% omnidirctional.γενικως αυτα τα ηχεια εχουν μια διασπορα ηχου 360 μοιρες (ανεστραμμενο τουιτερ πανω στο γουφερ) που τα καθιστουν ιδανικα περισσοτερο για σινεμα...
φαντασου ,δηλ.,το κυματισμο που κανει ενα βοτσαλο στη λιμνη....

προσωπικα τα λατρευω, αφου εχω 2 σετακια, ενα με επτα omnisat, και ενα με το unitheater + 2 nanosat.

ενας παραπανω λογος ειναι οτι την επταδα μου, την εχω βαλει σε ψευδοροφη σε υψος 2,5μ και δεν πιανει χωρο ενω εχει καταπληκτικο (υποκειμενικα παντα) αποτελεσμα. ειναι αρκετα καλα και στη μουσικη αλλα εσυ λες οτι τα θελεις για περιφερειακα.σωστα?
το ΟΜD28 που λεει ο Δημητρης ειναι η ...νεοτευκτη ναυαρχιδα της εταιριας με κοστος περιπου 7500ευρω!!!
το καταστημα στην καλλιθεα ,αν μαντευω σωστα, ειναι το www.audioevolution.gr (ανοιξε το :prof:) μεχρι προτινος αντιπροσωπος των καναδων.τωρα ερχονται μεσω της Ν.ΛΑ'Ι'ΟΣ(διαφημιση πανω δεξια).
δες τα OMD5 με φινιρισματα ξυλου (λογω waf) η' τα omnisat v2 σε σατινε μαυρο/ασημι/λευκο.

δεν ξερω τι σκεφτεσαι για subwoofer αλλα εγω ζαχαρωνω ενα ζευγαρακι που πιστευω πως θα δεσουν αψογα ηχητικα και οπτικα..... http://www.bowers-wilkins.co.uk/display.aspx?infid=1187&terid=1221&sc=ht

Reaction score
39
Βασικά, πολλά είναι αυτά που σκέφτομαι, αλλά προς το παρόν και συγκεκριμένα για τα mirage, δεν έχω που να τα ακούσω, μιας και βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου ανάλογο κατάστημα, όπως και για πολλές άλλες μάρκες. Άρα εκ των πραγμάτων ζορίζομαι αρκετά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.624
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale