ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 55 INCHES

Reaction score
1
Καλημέρα καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας..
Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης (μάλλον 55 ιντζών),η οποία να συμφωνεί με τις περισσότερες (ιδανικά με όλες) από τις περισσότερες ανάγκες μου:
-FULL HD (για ULTRA νομίζω ότι πρέπει να περιμένω 3-4 χρόνια)
-Απόσταση θέασης:3-3,5 μέτρα τοποθετημένη σε έπιπλο με μέγιστο πλάτος βάσης 60 πόντους (όχι να την κρεμάσω στον τοίχο)
-SMART:ΝΑΙ (ΑΠΟΣΤΑΣΗ ROUTER ΑΠΟ TV ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 15 ΜΕΤΡΑ)
3D:ΟΧΙ
ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ:100% ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΜΕΣΩ OTE TV ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ)
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ BUDGET:1000-1200 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΟ BRAND:SAMSUNG (ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ SAMSUNG ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν με βοηθούσατε καθώς δεν έχω την δυνατότητα πραγματικής έρευνας αγοράς καθώς οι τεχνικές μου γνώσεις είναι περιορισμένες.Ουσιαστικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα τηλεοπτικού σήματος και η περιστασιακή της χρήση ως υπολογιστής (άνοιγμα ιστοσελίδων με ικανοποιητική ταχύτητα με παράλληλη αγορά ασύρματου πληκτρολογίου και mouse).
Σας ευχαριστώ πολύ...

Reaction score
12
απο δικη μου ερευνα,στο τηλεοπτικο δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη σε αυτα τα χρηματα...

http://www.skroutz.gr/s/4771492/Sony-KDL-55W805B.html

και εγω fun της samsung ημουν αλλα μετα απο αυτη αλλαξα γνωμη..

αν επιμενεις ομως σε samsung πηγαινε για την 6400...

η sony εχει καλυτερη εικονα ενω η samsung καλυτερο smart...

Reaction score
1.458
Πάντως ο Κωτσόβολος έχει μια πολύ καλή και οικονομική πρόταση.Lg 60άρα plasma,νομίζω όχι 3d sta 650 ευρώ!
Στο φυλλάδιο του το είδα,αλλά δεν το έχω πρόχειρο τώρα να δω σε πιο μοντέλο αναφέρεται.

Reaction score
84
συμφωνώ και εγω για την SONY. Καταπληκτική σε όλα τα format και στο τηλεοπτικό.

Reaction score
12
μακρια από philips
συμφωνω!καμια σχεση οι philips τωρα με τις παλιες...

οι lg επισης εχουν ips πανελ.που σημαινει χειροτερο μαυρο σε σχεση με va πανελ που εχει η sony και samsung.
εχει ομως καλυτερη γωνια θεασης...

να προσθεσω ακομα οτι αν δεν σε ενδιαφερει το 3d μπορεις να δεις και αυτη...

http://www.skroutz.gr/s/4954364/Sony-KDL-60W605B.html

η δικη μου γνωμη ειναι σονυ.οχι οτι εχω τιποτα τρελες γνωσεις αλλα διαβαζωντας διαφορα reviews καταλαβαινει κανεις οτι σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλη επιλογη...

τελος,αποψη μου πηγαινε σε ενα μεγαλο καταστημα που εχει πολλες τηλεωρασεις και ριξε μια ματια και εσυ να δεις τι σου αρεσει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514