ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG 32

Reaction score
0
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ samsung, 32 , lcd, le32 a656 , full hd 1080 p24 ,100Hz ,με ψηφιακό δέκτη mpeg2, 4 hdmi, ultra clear panel, common interface, black rose, καινούρια, τιμή 370 ευρώ (6975/878399) ΠΑΝΟΣ

le40a656.jpg side-connections.jpg rear-connections.jpg

Reaction score
47
Απάντηση: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG 32

Σου ξεμειναν σε κανα μαγαζι και τις πουλας εδω? Καλα τιμες στο εμποριο δεν εχεις κοιταξει?

Reaction score
0

ΝΕΑ ΤΙΜΗ 300 ΕΥΡΩ (ΤΕΜΑΧΙΑ 3 ) ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Reaction score
7.089

Τωρα αν την πω παλι στην διαχειρηση θα ειμαι κακος? ποσα μηνυματα εχει το μελος,ποτε εγινε μελος,τι αφορουν τα μηνυματα του? Νομιζω οτι για τις προσφορες καταστηματων (καλες ή κακες δεν εχει σημασια) υπαρχει ειδικη κατηγορια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Τωρα αν την πω παλι στην διαχειρηση θα ειμαι κακος? ποσα μηνυματα εχει το μελος,ποτε εγινε μελος,τι αφορουν τα μηνυματα του? Νομιζω οτι για τις προσφορες καταστηματων (καλες ή κακες δεν εχει σημασια) υπαρχει ειδικη κατηγορια.
Eσένα περιμέναμε...

Reaction score
47

Τωρα που την κατεβασες ειναι τρελη ευκαιρια:405: Μη σπρωχνεστε παιδια!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Τάσο σε όλα τα μέλη επιτρέπεται ακόμη και από το πρώτο τους μήνυμα να καταχωρήσουν αγγελία.
Αν η δραστηριότητα συνεχιστεί μόνο σε αγγελίες κόβεται και επιτρέπεται μόνο στις άλλες κατηγορίες.
Το μέλος cdpanos μέχρι στιγμής δεν έπεσε σε παράπτωμα.
Το ότι πουλάει κάτι ακριβά είναι άλλο θέμα.
Ας μην το αγοράσουν, δεν είναι με το ζόρι.
Εσύ που θίχτηκες όμως δεν κατάλαβα.

Reaction score
7.089

δεν θιχτηκα,απλα ολα τα μηνυματα του ειναι αγγελιες (μπες στον κοπο να τις δεις) απο καταστημα (ή εστω ξεστοκαρισμα),τουλαχιστον να μπουν στην καταλληλη κατηγορια. Για την τιμη δεν εκανα καποιο σχολιο,θεωρητικα μπορει να την πουλησει και 10 φορες πιο πανω.

Αν τωρα ενοχλειστε που καποιο μελος θελει να διορθωνονται καποια μικρα "σφαλματακια" (το εχω κανει ξανα) τα οποια πολυ ευκολα μπορειτε και να εντοπισετε και να διορθωσετε,τοτε ζητω συγγνωμη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef