ΤΗΧ-Διαφωνίες

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: ΤΗΧ-Διαφωνίες

ι.Ωραιους γειτονες εχεις
τη μπεκροκανατα και το κρασοβαρελο:142:
Ρε συ, μες τα ξημερωματα ο Μαρκου μου στελνει πμ για τον
"ιερο τοπο των Θρακομακεδονων" και αλλα τετοια.
Η ειχε κατεβασει κανενα δεκακιλο μαζι με τον αλλο τον βαρελοφρονα
η σαλταρε απο το πολυ ΤΗΧ:143:

Reaction score
29.563

Οπως το είπες σάλταρα με το πολύ thx , και δεν ξέρω τι γράφω.
Απαπαπα , το thx κάνει κακό στην υγεία . Το λέει και ο Σωτήρης , οχι μόνο εγω.
Εσένα μουστ'ογρια θα σε φιάξω εγω...........

Reaction score
29.563

στην αττικη οδο κοιταγανε να τραμπαρουνε τα αδεια μπουκαλια με εισητηριο εισοδο.
Μετα σταματησαν στο γκουντις για φαι καφε, και μετα ξανα πιοτι.Ωραιους γειτονες εχεις
τη μπεκροκανατα και το κρασοβαρελο:142:
για τα οχταρια και τα μαλιοκουβρα που εκαναν στο δρομο ουτε κουβεντα.
Ασε που στο φευγα κοντεψαν να μπουνε με το αμαξι μεσα στο σουπερμαρκετ:111:

Εσυ κοίτα μην σκίσεις κανά καλσόν απο το πολύ thx , και δεν εχεις μανόν μετά για πρόχειρο μπάλωμα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οδηγω και πινω
πινω και οδηγω
γιαυτο γισννη μην τρεχεις θα τρεχω μονο εγω
μετα την πικρα
με ενα πιοτακι 720 ml τα φαρμακια πανε κατω.
κΑι αλλη φορα να πσωνιζετε αλκοολ απο αλλο σουπερ μαρκετ
παλιομπεκρηδες .Σας κοιταγαν καλα καλα οι πωλητριες:142:
Μπεκλο #1 και #2

Reaction score
29.563

Οχι αγοράκι μου , εσυ πίνεις και οδηγείς το thx συστημά σου στην αφάνεια.
Οχι βέβαια οτι μπορεί να παίζει και κάπου αλλού.
Αλλά σε καταλαβαίνω και συμπονώ, ετσι χάλια που παίζει , ε , το ριξες στο ποτό , για να μην του βάλεις μπουρλότο.

Reaction score
29.563

ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΖΗΚΟΣ

ΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΧΝΩ ΤΟΥΝ ΠΟΝΟΥ , ΔΙΣ ΤΡΙΣ , ΚΛΠ.

ΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΧΝΩ ΤΟΥΝ ΠΟΝΟΥ

ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΞΑΝΑ.

Reaction score
29.563

Να το κοιτάξεις αυτό , γιατί στο τέλος θα το ρίξεις στα σκληρά , και τότε ούτε ο λουκάς δεν θα μπορεί να σε ΄γλυτώσει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μην κανεις ετσι
θα ψησω τον αντρεα να σου κανει μια καλυτερη τιμη
Οσο για τα μπουκαλια ολο και καπου θα μας κανουν ρεφιλ:116:

Reaction score
29.563

www.thx.com/whiskybottle/fougara.esp_
πλεον πιστοποιουνται μπουκαλια- καμιαναδες ηχεια
τρεχτε να προλαβετε

Κοίτα ο λουκάς και το ράντσο του μόνο για κάτι μπουκάλια είναι ικανός να πιστοποιήσει.
Ούτως η άλλως μόνο μεθυσμένοι ακούνε thx.

Reaction score
29.563

μην κανεις ετσι
θα ψησω τον αντρεα να σου κανει μια καλυτερη τιμη
Οσο για τα μπουκαλια ολο και καπου θα μας κανουν ρεφιλ:116:

Ρε αυτός είναι ικανός να μου βάλει και πρόστιμο.............
Τώρα για ριφιλ ε εντάξει κάτι θα γίνει........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντρεα ποσα (καφασια) λες να ηπιανε μετα την ηττα?
εχει γινει το συκωτι τους σουρωτηρι απο πολυ πιοτι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννης -τζαρκον
περιμενουν την κυρια να τους φερει κατι να βαλουν στο στομα τους ενοψη της απεργιας των βενζινοπωλων
http://partyfail.com/?p=311

Reaction score
29.563

δΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΑΡΓΥΡΗ , ΟΙ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ.
ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΖΩΝΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ THXΙΕΣ. Οπως λέμε ΚΑΤΙΝΙΕΣ.

Reaction score
5

Ρε'σεις. Κανουνε casting για τους απαραδεκτους. Δεν πατε και οι τρεις σας (Jargon,Markou,Argi) να προλαβετε. Τον ρολο θα τον παρετε με την μια.

Τωρα σχετικα με το θεμα ενα εχω να πω. Τρεις γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα. Αν θελετε να δειτε (ακουσετε) το φως το αληθινο ξερετε που θα με βρειτε.

Reaction score
29.563

Εσυ θα δικαιούσαι να ομιλείς όταν........
1) πάρεις σοβαρό προβολικό , με φως , και οχι καντήλι.
2) πάρεις σοβαρά ηχεία , και οχι παιγνίδια .
3) κάτσεις και ασχοληθείς σοβαρά με το home cinema και οχι μόνο απο τον καναπέ ξαπλωμένος πίνοντας τζωνι. Χάθηκε ενας ιάκωβος η δημήτρης ρε παιδί μου?

Δε σου λέω για σοβαρό προ , γιατί είσαι μικρός ακόμα και δεν ξέρεις. Που θα πάει ομως θα μεγαλώσεις και θα μάθεις. Ηδη είσαι σε καλό δρόμο με το player που πήρες.

Reaction score
5

Εσυ θα δικαιούσαι να ομιλείς όταν........
1) πάρεις σοβαρό προβολικό , με φως , και οχι καντήλι.
2) πάρεις σοβαρά ηχεία , και οχι παιγνίδια .
3) κάτσεις και ασχοληθείς σοβαρά με το home cinema και οχι μόνο απο τον καναπέ ξαπλωμένος πίνοντας τζωνι. Χάθηκε ενας ιάκωβος η δημήτρης ρε παιδί μου?

Δε σου λέω για σοβαρό προ , γιατί είσαι μικρός ακόμα και δεν ξέρεις. Που θα πάει ομως θα μεγαλώσεις και θα μάθεις. Ηδη είσαι σε καλό δρόμο με το player που πήρες.
Για να τα βαλουμε λιγα τα πραγματα στην θεση τους.

Πρωτον γιατι αυτο με πειραξε. Ουισκακι εγω μονο ταλισκερ και αυτο συνοδεια απο ενα ρομεο.
Δευτερο. Μου συγκρινεις τους σταυλους σου με τα seconda μου??? Μου συγκρινεις τους σταυλους σου με τα sonus faber μου? Μου συγκρινεις τα noname (γιατι ουτε καν σταυλοι δεν ειναι) σαμπακια σου με το sunfire μου????
Τριτο. κινεζακια και κορεατακια εγω σπιτι δεν βαζω. Προτιμω sony απο αυτα.

Μου μιλας για σοβαρο προ??? Εσυ??? Εγω ειχα τα ..... και εφερα τον 886 που ειχα για συγκριση αν θυμασαι καλα. Και ο μονος που ειπε οτι ο προ σου ηταν ανωτερος απο τον δικο μου ησουν εσυ . Σκεψου λοιπον τον 5507 που ειναι ανωτερος απο τον 886 ποσο θα πατησει τον δικο σου. Αλλα ξεχασα. Απο τοτε που τον πηρα υποτιθετε οτι θα μου ερχοσουν αλλα κανεις την παπια. Ουτε τηλεφωνο, ουτε πμ, τιποτα.
Θες να μιλησουμε για τελικο??? Για να φτασεις τα βατακια του δικου μου πρεπει να φτιαξεις την γεφυρα ριο αντιριο και αν.

Λοιπον οτι θες ξερεις που θα με βρεις. Και θα ειμαι και καλος μαζι σου.
Αν παλι θες απλα να παιξεις ελα παλι εδω. Θα σε βαλω να παιξεις μαζι με τον γιο μου με τα τουβλακια του. Εκει μπορει να τα καταφερεις γιατι με το αθλημα δεν:143::143:

Reaction score
150
Αμαν! Τι έγινε εδώ ρε! Και το είπα να μην κάνω διάλειμα για διαφημίσεις!

Τι ποτά και κουραφέξαλα εδώ μιλάμε ότι κάποιος έκανε λοβοτομή στον Καφάτο και τον argi!

Λοιπόν argi παιδί μου άκου (γενικά άκου δηλαδή).

Το σύστημα μα σου δεν παίζει χάλια αγόρι μου σε καμία περίπτωση και ειδικά στη κατηγορία του και για τη χρήση που προορίζεται είναι πολύ καλό.

Αυτό που δεν παίζει καλά είναι οι παρούσες ρυθμίσεις σου και ειδικά σε σχέση με την προηγούμενη φορά στο είπα και πιο πάνω ότι ήταν "χαλασμένο".

Σου είπα τι θα έκανα στη θέση σου με αυτά τα εργαλεία που έχεις τα όποία είναι παρα πολύ καλά αλλά δεν ξέρω γιατί προτιμάς να τα ακούς με τις πυτζάμες τους παρά με τα καλά τους.

Σίγουρα αν σου αρέσει καλύτερα έτσι εμάς δεν μας πέφτει λόγος αλλά εδώ δεν κρίναμε ακριβώς τα ηχεία και τα συνοδά σου αλλά τις ρυθμίσεις και το THX.

Επίσης δεν διαφωνούμε με το γεγονός ότι παίζει ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ με το THX αλλά αυτό το κάνει και με το volume control και τα levels. Τι είδους επιχείρημα είναι αυτό? Αν θες πιο δυνατά δυνάμωσέ το. Απλά πράγματα! Το δυνάμωμα μέσω post processing είναι που δεν μου αρέσει και είπαμε τι ακριβώς κάνει παραπάνω.

Όσο για τον ενισχυτή σου νομίζω ότι ξέρεις ότι και τον Onkyo θέλω να αγοράσω και έναν cinenova για όλα τα surround μου και ο Γιάννης μου τον πρότεινε και πρώτο ως πολύ καλή λύση ειδικά στα λεφτά που ζητά.

Γιατί λοιπόν θεωρείς ότι θάβουμε? Αντιθέτως! Το μόνο που κάνουμε είναι να σου εκφράζουμε την άποψη μας περι στησίματος. Πέραν αυτού τα υπόλοιπα περί ποτού είναι για γέλωτες.

Καφάτε,

Κάτσε καλά γιατί θα έρθω και θα ανοίξω φαρμακείο δίπλα σου μονο και μόνο για να σου πουλάω Depon. Ξέρεις εσύ!:138:

Τραβήξτε τώρα και κανένα καζανάκι γιατί το χέσατε το νήμα και βρωμάει...:135:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης