ΤΙΜΕΣ LCD HELLAS VS EUROPE

HV

Reaction score
0
Mhn perimeneis na thn paralabeis xwris eksoda telwneiou omws....To oti eimaste sthn EU dystyxws en elladi den shmainei kati, eidika gia megales hlektronikes/hlektrikes syskeyes.

Reaction score
0
Απάντηση: ΤΙΜΕΣ LCD HELLAS VS EUROPE

55A2000 ths SONY ρε παιδια αυτη ειναι οπισθιας προβολης νομιζω? κ χανουν αρκετα με τη γωνια θεασεις η κανω λαθος?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΤΙΜΕΣ LCD HELLAS VS EUROPE

ειμαι απο γερμανια κ ξερω τα συστηματα..οχι φιλε μου δεν πληρωνεις ποια τελωνιο μονο απο 3 χωρες πχ αμερικη επιβεβεωμενο αυτο αμα σας πω τι βρισκω κ σε τι τιμες θα εκπλαγειται

Reaction score
3

Η αλήθεια είναι ότι εάν θες να παρακολουθείς όρθιος την έβαψες, αλλά αλήθεια θες να παρακολουθείς όρθιος;:happy_9:
Την τηλεόραση την έχω τοποθετήσει σε ένα έπιπλο με το κάτω μέρος της οθόνης να βρίσκετε στο, για εμένα ιδανικό, ύψος των 60 με 70 εκατοστών και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης για την ταχύτητα απόκρισης ένα θα σου πω, καμιά παραμόρφωση ή ίχνος στην κίνηση της μπάλας σε ποδόσφαιρό ή μπάσκετ και θεωρώ ότι ταχύτερο traveling δε θα συναντήσεις…

Reaction score
0

αν εισαι σιγουρος γιαυτο που λες με τη γωνια θεασης οκ ειπες φτιαχνετε πως? παντα θα πρεπει να καθομαι αναλογα κ οι αλλοι διπλα μου βλεπω παντω προβλημα!γιατι τοτε δεν την επιλεγουν οι περισσοτεροι??

Reaction score
0

φιλε av θα την παραγγηλω απεξω κ αν εχεις τελικα δικιο ωωωχ αμαν αμαν...

Reaction score
3

Σύντροφε μοτοσικλετιστή το μόνος που θα σου πω είναι να πας και να τη δεις. Γωνία θέασης είναι σχεδόν 110 μοίρες, δεν είναι πρόβλημα, αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς είναι πρώτον ότι έχει κάποιο βάθος (συν κάποια εκατοστά απόσταση που πρέπει να έχει από τον τοίχο την καθιστά ολίγον απαιτητική από πλευράς χώρου στην τοποθέτηση) και ότι έχει κάποια λειτουργικά έξοδα, δηλαδή τη λάμπα η οποία θα χρειαστεί αλλαγή σε 6 με 8 χιλιάδες ώρες (κόστος 300 με 400€, ανάλογα την περίοδο).
Τώρα η αιτία που δεν αγοράζεται από πολλούς είναι ότι οι οπίσθιας προβολής είχαν πολλά ελαττώματα, που αυτή δεν έχει αλλά κουβαλάει τη φήμη και όσα σου ανέφερα παραπάνω. Στη διάθεσή σου για όποια πληροφορία.

Reaction score
0

παιδια σας ευχαριστω πολυ ητανε αρκετα χρησιμες οι συμβουλες σας ευγνομων

Reaction score
0

Συντροφε μοτοσυκλετιστη ευχαριστω αλλα εδω με χαλασες τωρα εγω την δουλευω 8+ ωρες καθε μερα παντως θα την ψαξω για το μοντ που λες μιας κ βγενει οικονομικα κ εδω ειμασται παλι...ειμαι νεος στο φορουμ ειπα να στιλο ενα GIF που εχει σχεσει με μοτο αλλα δεν ξαρω πως...

Reaction score
0

φιλε hv δε ειμαι μονος στο σπιτι γιαυτο παντως δεν υπρχει στιγμη να ειμαι σπιτι κ να μην την εχω ανοιχτη γιαυτο προβληματιζομαι θελω 1 να αντεχει σε σκληρη χρησει καλα εσυ 6 ωρες ΜΟΝΟ μαλλον δεν εχεις χρονο

HV

Reaction score
0
Exw poly xrono alla ayth thn TV thn xeresai kyriws se DVD kai HD-DVD kai oxi san TV......Pantws steile mou me PM apo pio germaniko site blepeis times na prospa8hsw na ferw kati mikro na sou pw an mpainoun foroi.

Reaction score
14
Μήν πάρεις με τιποτε οπισθιας προβολής αν την καίς 8 ώρες την μέρα. Δεν είναι μόνο η λάμπα που αλλάζεις, τις περισσότερες φορές θές και αλλαγή Power Ballast (τροφοδοτικού) και αυτό σου το συνιστά ο κατασκευαστής ώστε να εχεις την σίγουρη παροχή ρεύματος, καθώς ισχυρίζονται οτι οσο η λάμπα δούλευε στα τελευταία της το τροφοδοτικό ζοριζονταν και για αυτό λένε αλλαγή μαζί με λάμπα. Μπορεί να το λένε για να σε φτάσουν στα 800 Ευρώ ζημιά...

Αλλά ότι και να είναι θα είσαι καλύτερα με μια 50άρα LCD ή ακόμα καλύτερα με μια 50άρα PLASMA για το απόλυτο μάυρο.

Reaction score
0

Τελικα σαν να εχεις δικιο dream gr θα κοιταξω για LCD 52 γιατι προς τα εκει κλεινω thanks

Attachments

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef