ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ
ουάου , φοβερό λεξιλόγιο ... αυτά όμως κράτα τα για την παρέα σου , όχι σε αγνώστους ....

όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τις τεχνολογίες , άμα ο οδηγός είναι επικίνδυνος και δεν ξέρει που πάνε τα 4 , καμία τεχνολογία δεν τον σώζει ...

επειδή μάλλον ανησυχείς πολύ , καλύτερα να πάρεις αυτόματο ...

Reaction score
0
θέλω μια λίστα με τα αυτοκίνητα που έχουν τις τεχνολογίες αυτές να κάνει μέχρι 20000 ευρώ . προτιμώ Hyuntai, suzuki, skoda, nissan, toyota που έχω ακούσει ότι δεν είναι ζημιάρικα αυτοκίνητα και έχουν αντοχές

Reaction score
164
Κατερίνα, τα συστήματα που αναφέρεις δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα, όταν πίσω από το τιμόνι κάθεται ένας νέος οδηγός που συμπεριφέρεται με τόσο θράσος, αγένεια, και τσαμπουκά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει και που ζητάει τη βοήθειά τους. Γιατί ένας άνθρωπος που μιλάει έτσι, συμπεριφέρεται και έτσι. Λίγη προσοχή, ευγένεια και καλή διάθεση χρειάζεται. Και στο τιμόνι, και στη συναναστροφή με τους άλλους.

Reaction score
0
Ετσι ειναι καλυτερα!
Καλως ηρθες και απο μενα Κατερινα και καλη χρονια να εχεις!

Ριξε μια ματια εδω!Ειναι ενας πινακας με ολα τα καινουργια μοντελα
των αυτοκινητων και τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους!
http://www.autotriti.gr/auto/_NEA_MONTELA/times_k1_auto.asp

Reaction score
0
θέλω μια λίστα με τα μοντέλα που έχουν τις νέες τεχνολογίες αυτές που ανάφερα πιο πάνω μέχρι 20000 ευρώ δίνω . προτιμώ εταιρίες hyuntai, suzuki, skoda, nissan , toyota που έχω ακούσει ότι βγάζουν αυτοκίνητα αντοχής και δεν είναι τόσο ζημιάρικα

Reaction score
2
Συνειδητοποιεις οτι μιλας σε ανθρωπους, και οχι σε μηχανακια που απετυχαν να εκτελεσουν την εντολη σου, ετσι?

Reaction score
164
αφού δε πήρα απάντηση ακόμα
Λίγη ευγένεια ποτέ δεν θα έβλαπτε. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σου απαντάμε, και μάλιστα σε χρόνο μηδέν. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ψάχνουμε για σένα. Και πίστεψέ με, με λίγη ευγένεια θα κέρδιζες πολύ μεγαλύτερη βοήθεια. Αμφιβάλω αν έχει κανένας διάθεση να σε βοηθήσει όταν μιλάς έτσι...

Reaction score
0
Μην πυροβολειτε τον πιανιστα :107:!
Κατερινακι μου σου εδωσα μια λιστα
δεν την κοιταξες η δεν σου κανει:118:

Unfo... δες p.m

Reaction score
0
την κοιτάω τώρα βλέπω αλλά λέει μόνο για ABS ESP δεν λέει για άλλες τεχνολογίες στα χαρακτηριστικά και βρήκα μόνο ότι αυτές τις δυο τεχνολογίες μέχρι 20000 την έχουν Hyuntai i 20 1.4 gls, Hyuntai i20 1.4 auto gls, swift 1.6 sport, skoda superb 1.4 tsi , toyota aygo 1.3 3d. για τις άλλες τεχνολογίες δε λέει τίποτα πως θα δω αν αυτά τα μοντέλα έχουν και τις άλλες τεχνολογίες???

Reaction score
1
Απάντηση: ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

το ASR είναι το ESP ... όπως και το EBD είναι ABS ... επειδή αλλάζει η ονομασία , δεν σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα ( άσχετα εαν κάποια αυτοκίνητα έχουν καλύτερα συστήματα από κάποια άλλα ) ...

όσο για την 4κίνηση ... δεν φέρει κάποια ασφάλεια , για άλλο λόγο υπάρχει ( mountain climbing κλπ )

επιμένω , πάρε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ...

Reaction score
0
δε είσαι ωραίος! αλλά αν ξέρεις πως θα δω αν έχουν όλες τις τεχνολογίες που θέλω αυτά τα μοντέλα ?

Reaction score
1
Απάντηση: ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

οδηγώ και από τα 2 ... προτιμώ το αυτόματο σε όλες τις περιπτώσεις εκτός από την πίστα ... και αυτό ανάλογα την περίπτωση , με Ferrari ναι προτιμώ αυτόματο ...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.131
Απάντηση: Re: ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

μ'αρεσει που συμφωνειτε μαζι μου....
Πράγματι συμφωνούμε εδώ: είμαι κι εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος Honda. Το γεγονός ότι δε μνημόνευσα την πρότασή σου, οφείλεται στο ότι ξεκίνησα να γράφω την απάντησή μου, πριν ανεβάσεις τη δικιά σου. :123:

ως κατοχος Χοντα,υπενθιμιζω πως η εγγυηση που δινει ο Σ ειναι 3 ετη μαμα + 7ετη δυναμικη στη μηχανη και το συστημα μεταδοσης,αρκει να τηρει ο κατοχος τους ορους.να πηγαινει για λαδια,service ανα 10.000χλμ ή 6μηνο,οποιο ερθει πρωτο...
Στα δικά μου είναι 7.500 χλμ για τα λάδια και 15.000 χλμ για το σέρβις. Το νέο Civic έχεις;

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.480
θέλω μια λίστα με τα μοντέλα που έχουν τις νέες τεχνολογίες αυτές που ανάφερα πιο πάνω μέχρι 20000 ευρώ δίνω . προτιμώ εταιρίες hyuntai, suzuki, skoda, nissan , toyota που έχω ακούσει ότι βγάζουν αυτοκίνητα αντοχής και δεν είναι τόσο ζημιάρικα
Αν επιμένεις να διαλέξεις με τέτοια κριτήρια, αυτό που θέλεις δεν είναι αυτοκίνητο, αλλά ένα αυτόματο γιαπωνέζικο λαμαρινένιο κουτί με ρόδες. Σε αυτήν την περίπτωση πάρε το ακριβότερο Yaris που θα βρεις μπροστά σου, στο χρώμα που σου αρέσει.

Αν δεν θέλεις κουτί αλλά αυτοκίνητο, τότε πάρε ένα Volvo C30 (αν σου φτάνουν 3 πόρτες), ή ένα Mazda 3, ή ένα Seat Leon 1400 Turbo, ή μια Alfa 147. Όλα αυτά στρίβουν και φρενάρουν σωστά, έτσι όπως ελάχιστα άλλα, και συγχωρούν πολλά λάθη, ανεξαρτήτως αν κάποια από αυτά έχουν ή δεν έχουν τους αυτοματισμούς που θέλεις. Επίσης, εξέτασε σοβαρά το θέμα του υβριδικού αυτοκινήτου. Το Honda Ηybrid είναι πολύ κοντά στον προϋπολογισμό σου, και είναι επίσης αυτοκίνητο, όχι κουτί με ρόδες.

Η μακρόχρονη εγγύηση δεν σημαίνει πως το αυτοκίνητο δεν θα χαλάσει, αλλά απλώς πως όταν χαλάσει, θα στο φτιάξουν δωρεάν, και μέχρι να στο φτιάξουν θα είσαι χωρίς αυτοκίνητο, και όταν στο φτιάξουν, στο αυτοκίνητό σου θα έχουν μπει χέρια έλληνα μηχανικού. Αν θέλεις λεπτομέρειες, ευχαρίστως.

Το να έχεις ABS δεν σημαίνει πως δεν θα σκοτώσεις ή δεν θα σκοτωθείς, αλλά απλώς πως θα έχεις τιμόνι σε φρενάρισμα πανικού. Το έχω νιώσει στο πετσί μου. Τα υπόλοιπα ματζούνια λειτουργούν προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά δεν είναι πανάκεια. Τα πάντα είναι θέμα ενέργειας και τύχης. Από αυτά τα δύο, ελέγχεις μόνον το πρώτο. Αν φοράς ζώνη και δεν πάρεις φωτιά, μάλλον θα σωθείς, από τη μέση και πάνω. Ανεξαρτήτως αυτοματισμών.

(Αυτά στα γράφω επειδή σε κάποιες δύσκολες στιγμές είχα περισσότερη τύχη, παρά ενέργεια).

Reaction score
2
Αν δεν θέλεις κουτί αλλά αυτοκίνητο, τότε πάρε ένα Volvo C30 (αν σου φτάνουν 3 πόρτες), ή ένα Mazda 3, ή ένα Seat Leon 1400 Turbo, ή μια Alfa 147...
Κωστα εισαι καλα? Τι σου κανε αυτος ο σκαλουμπακας πια???? :116:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.962
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou