ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ???

Reaction score
46
Εχω τους δυο απο τους 4 τοιχους ετσι,τους αλλους δυο κιτρινο ανοιχτο και ασπρο ταβανι,ολο λεω να βαψω και τους αλλους δυο συν ταβανι με το ''γκρι-ποντικι-ραφ''που εδειξα αλλα βαριεμαι αφορητα την ολη διαδικασια συν την μετακομιση-αποσυνδεση-συνδεση.
Αν το εχεις το κουραγιο εσυ,σε ζηλευω.
Καποτε,ειχα βρει και μια σελιδα που εβαζες χρωματα στους τοιχους και σου εδειχνε πως ειναι ο συνδυασμος αλλα δεν μπορω να την ξαναβρω,αν καποιος την εχει ας την ''σηκωσει''....την σελιδα!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εγώ τον χώρο που έχω για το homecinema τον έχω βάψει με το deep indigo ( Benjamin Moore) συν 2-3 δόσεις επιπλέον μαύρου.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Εχω τους δυο απο τους 4 τοιχους ετσι,τους αλλους δυο κιτρινο ανοιχτο και ασπρο ταβανι,ολο λεω να βαψω και τους αλλους δυο συν ταβανι με το ''γκρι-ποντικι-ραφ''που εδειξα αλλα βαριεμαι αφορητα την ολη διαδικασια συν την μετακομιση-αποσυνδεση-συνδεση.
Αν το εχεις το κουραγιο εσυ,σε ζηλευω.
Καποτε,ειχα βρει και μια σελιδα που εβαζες χρωματα στους τοιχους και σου εδειχνε πως ειναι ο συνδυασμος αλλα δεν μπορω να την ξαναβρω,αν καποιος την εχει ας την ''σηκωσει''....την σελιδα!
http://www.benjaminmoore.com/en-us/...hnS6d7pykRLnv7QTRlZG5hmsstYpC!-411319580!NONE

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.924
Στο καθε χρωμα εχει και LRV light reflectance value
Light Reflectance Value (LRV), is a measure of the percentage of visible and usable light that is reflected from a surface when illuminated by a light source

Οσο πιο μικρη τιμη τοσο πιο καλα....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.485
Ποιος θα στο βάψει; :whistling: :sneaky:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954
Σήμερα έβαφα με Χρωτεχ GB-424. Την ημέρα είναι γλυκό λιλά και το βραδάκι -των αμπαζούγ βοηθούντων- φαίνεται ελαφρύ ροζάκι.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508