ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
Re: Απάντηση: ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ !!!!!!
ΧιχιχιΕσύ ξεπέρασες και μένα!![]()
ΧιχιχιΕσύ ξεπέρασες και μένα!![]()
Τίποτα σοβαρό,μην ανησυχείς...ο Zizikos εκτός από την αντιπροσωπία των SVS επεκτείνει τις δραστηριότητές τουΤι έγινε ρε παιδιά?
Εγώ άκουshα ότι τα ανταλλάγματα περιελάμβαναν σεξουαλικές χάρες, οι οποίες και απορρίφθηκαν ως μη αρκετά διεστραμμένες...Αφού το κάναμε ''λύσσα'' να συνεισφέρω .
Δεν άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς , διότι ο ιδιοκτήτης , μέσα στα ανταλλάγματα, ζήτησε απ τον επίδοξο αγοραστή μια ανηψιά του, αλλά επειδή ο πρώην αγοραστής την ήθελε για πάρτη του , χάλασε το deal
... ζήτησε απ τον επίδοξο αγοραστή μια ανηψιά του, αλλά επειδή ο πρώην αγοραστής την ήθελε για πάρτη του , χάλασε το deal
Σωτήρης Μουστάκας, Ο ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ
Στα σοβαρά τώρα, αλήθεια πιστεύεις πως ακόμα και μετά από όλα αυτά, θα σταματήσουν οι φήμες;Πρώτη φορά το άκουσα πέρυσι απο συντονιστή που πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει. Γέλασα, είπα πως δεν είναι αλήθεια και το ξέχασα. Όμως άρχισε να επανέρχεται το θέμα, κι εμείς δε χάνουμε ευκαιρία για πλάκα.Μετά άνοιξε και thread...
Τις τελευταίες φορές που με ρώτησαν σοβαρά, εξήγησα ξεκάθαρα και απλά γιατί ούτε ο Ανδρέας θα το πουλούσε, ούτε εγώ θα το αγόραζα ποτέ.
Τίποτα... Άικιου ραδικιού.
Οπότε το ξαναγυρίσαμε στην πλάκα λέγοντας ως κι ότι πήρε και ο Σκαλ ποσοστό, μέχρι που κουραστήκαμε όλοι (εκτός απ' τον αβγδ που δεν κουράζεται με τίποτα).
1. Τον καραγκιόζη που το ξεκίνησε και το συνεχίζει τον ξέρουμε.
2. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς φίλοι του Ανδρέα, συντονιστές και άλλοι έξυπνοι άνθρωποι μπορεί να το πίστεψαν, και πήραν τηλέφωνο σαν μην πω τι. Μπορώ να καταλάβω μόνο κάποιον που δεν παρακολουθεί συχνά τα του forum, αλλά μέλη και συντονιστές που μπαίνουν καθημερινά όχι, ιδίως όταν η πλάκα είναι τόσο προφανής.
3. Ακόμη και να είχε αλλάξει η ιδιοκτησία (που δεν έχει αλλάξει), απο που κι ως που θα έδινε οποιοσδήποτε αναφορά εφόσον δεν άλλαξε η διαχείριση?
*Τα bold για τους ultra thick.
Γιατί, ξέρεις εσύ πώς ξεκίνησε;πλακα κανεις?δηλαδη δεν ξερεις πως ξεκινησε και ποιος το συνεχιζει?αμα ενοχλειστε ας μην γινεται τοσο καλαμπουρι απο τους διαχειριστες,ωστε να ξερουμε να μην συμμετεχουμε.
ειναι addictive το θεματακι μου φαινεται....Να τους δείξει ο Ανδρέας τις μετοχές...
Γιατί, ξέρεις εσύ πώς ξεκίνησε;
Σωστο,Εγώ πάντως γνωρίζω πως ο σοφός λαός λέει πως "Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"...
Αυτές οι δύο λέξεις δεν πάνε μαζί.σοφός λαός