ΤΟ Avsite ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!

Διαλέξτε!!!

• Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Votes: 0 0,0%
  • Γιώργος Νταλάρας

• Γιάννης Πάριος

• Μανώλης Μητσιάς

• Δημήτρης Μητροπάνος

• Στράτος Διονυσίου

• Πασχάλης Τερζής

• Νότης Σφακιανάκης

• Γιάννης Κότσιρας

• Total voters
    19
Reaction score
51
Ποιες είναι οι προτιμήσεις των μελών από τους κάτωθι Ελληνες τραγουδιστές!!! :?:

(Η σειρά εγράφη όωπς μου ήρθαν στο μυαλό)!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ήθελα να ψηφίσω τον Τερζή γιατί ο άνθρωπος απλά αξίζει τον τίτλο...

- Με μεγάλη μου λύπη όμως το χέρι μου πήγε στον Νταλάρα. Το κ@λόπαιδο μ' αρέσει... έχω πρόβλημα γιατρέ μου? :roll:

Reaction score
7
Στράτος δαγκωτό, αν και σίγουρα έπρεπε να είναι στη λίστα και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Reaction score
0
Από τους παραπάνω Μπιθικώτσης, αλλά ο Παπακωνσταντίνου εάν ήταν στη λίστα θα με δυσκόλευε στην επιλογή.

Reaction score
49
Πολύ δύσκολη επιλογή......... :?  :?
Θα συμφωνήσω βέβαια ότι απουσιάζει ο Β.Παπακωνσταντίνου & παρόλο που δεν ακούω το είδος μουσικής που τραγουδά δεν μπορώ να προσπεράσω το μεγάλο του έργο..............

Τους γίγαντες θα τους αφήσω λίγο στην άκρη (Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Διονυσίου) γιατί ουσιαστικά είναι εκτός συναγωνισμού (αλλά και εκπροσωπούν κυρίως άλλες εποχές, προσωπική εκτίμηση)

Ο Κότσιρας είναι από την άλλη πολύ μικρός για να έχει δείξει ό,τι μπορεί να κάνει (θέλει λίγο καιρό ακόμα....)  

Μένουν
#Νταλάρας (καλός αλλά όχι πάντα........Η έλλειψη χιούμορ του με χάλασε όταν κυνήγησε τον Πανούση........)

#Πάριος (πολύ καλός, αγαπημένος.....Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει ένα απ' τα ερωτικά του??? Στο όριο χάνει την ψήφο μου....)

#Μητσιάς (καλός αλλά με χαλάει η χροιά ψάλτη μου βγάζει. Λογικό μεν αλλά δεν μου αρέσει.......)

#Μητροπάνος (πολύ καλός. Αν ψήφιζε η γυναίκα μου εδώ θα έβαζε δαγκωτό ψήφο.......Όμως ψηφίζω εγώ και δεν.......)

#Τερζής (τρομερός. Είναι ο ένας από τους δύο που θα με έκαναν να μπω ευχάριστα σε μπουζουκλερί........Ο μάγκας έχει φωνάρα και είναι ουσιαστικά ο ένας από τους δύο που έχω ξεχωρίσει......)

#Σφακιανάκης (επίσης τρομερός.......και όπως καταλάβατε είναι ο δεύτερος που ξεχώρισα. Επίσης είναι ο δεύτερος που θα με έβαζε σε μπουζουκλερί ευχάριστα.........Με έχει χαλάσει που τον έχουν κυνηγήσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια......Φωνή κρύσταλλο......)

Ποιον να επιλέξω?
Τερζή ή Σφακιανάκη?
Και οι δύο σέβονται τον κόσμο τους.....
Και φαίνεται αυτό από το πόσες ώρες μένουν στην πίστα και τα χώνουν live........
Θα ψηφίσω οριακά υπέρ του Sfak-Attact........
:roll:  :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv