Χθες το βράδυ βρεθήκαμε (εγώ κι ο πρόεδρος) στον χώρο του χρυσοχέρη.
Από κοντά, τα ηχεία είναι πολύ πιο εντυπωσιακά και όμορφα!
Από ήχο, ήδη κάνουν πολλά γνωστά "μοντελάκια" να κοκκινίζουν από ντροπή!
Παίξαμε λίγο με τα κρος, ήπιαμε καναδυό μπυρίτσες, τσακίσαμε και κάτι πίτσες, ενώ παράλληλα το ηχείο έπαιζε όλα τα είδη μουσικής με χαρακτηριστική "άνεση", χωρίς να μας ενοχλήσει κάπου.
Επιγραμματικά...
το ρίμπον πραγματικά κεντάει...δεν τσίριξε ποτέ είτε έπαιζε death metal είτε συμφωνικές είτε flamenco είτε Mc Hammer με αξιοσημείωτη καθαρότητα σε στάθμες που ούτε εγώ ούτε και οι γείτονές μου θα άντεχαν για πολλή ώρα.Υπέροχο μεγάφωνο!
Τα μιντ είχαν μια ελαφριά έλλειψη σώματος με το κρος στα 300τόσα Hz αλλά όταν το κόψαμε μια οκτάβα(και βάλε) πιο κάτω η βελτίωση ήταν θεαματική.Πίστευα πως λόγω έλλειψης καμπίνας δεν θα τα κατάφερνε αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά.Κώστα...τα σέβη μου.
Όσο για τα χαμηλά...οι οπές θα παραμείνουν ορθάνοιχτες.Η απόδοση των γούφερ για τα δικά μου "μπασάτα" ακούσματα και γούστα είναι παραπάνω απο ικανοποιητική.