Τέλος εποχής (MEEDIO)

NLS

Reaction score
1
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το Meedio πουλήθηκε στην Yahoo, με αμφίβολο πια μέλλον.
Κατ'εμέ ΚΑΤΙ θα γίνει με το υπόβαθρο του Meedio από την Yahoo, απλά αμφιβάλλω αν αυτό το κάτι σημαίνει κάτι για εμάς (ειδικά Ευρώπη και ακόμα ειδικότερα Ελλάδα)...

Ο πολύς κόσμος βλέπω να πηγαίνει προς MediaPortal και xLobby.

Το πιό ηλίθιο είναι η αντίδραση κάποιων στο forum του Meedio (για όσο αυτό το forum θα δουλεύει), που νομίζουν ότι οι δημιουργοί του Meedio τους σκέφτονται και άρα κάτι καλό για "αυτούς" (τους καταναλωτές) πάνε να κάνουν (χαχαχαχαχαχα).
Για μένα οι developers του είναι ξεφτήλες, αλλά business is business.

Κρίμα πολύ κρίμα.

Το τελευταίο version είναι το 1.41 και όπως και το 1.40 και το 1.39 νομίζω, είναι free (αν και δεν το είπαν το άφησαν στα μουγκά).

Farewell Meedio (ως πρόγραμμα).
Good riddance Meedio (ως development team).

Reaction score
786
To Meedio για μενα παραμενει το κορυφαιο front-end για HTPC, παρα τα προβληματακια του. Τα MediaPortal και xLobby θελουν πολυυυυυ δουλεια ακομα για να φτασουν το Meedio, ακομα και τωρα που σταματαει η αναπτυξη του (η οποια τον τελευταιο καιρο ετσι και αλλιως ηταν "αναπηρη")

Ας κανει οτι θελει η Yahoo, αρκει να παραμεινει ενας χωρος για να ανεβαινουν νεα plugin και themes.
Οσο για τους προγραμματιστες, καλα εκαναν και τα "κονομησαν"...

Reaction score
7
Παιδιά εγώ δεν πιστεύω ότι είναι δεδομένος ο θάνατος του meedio.Η Yahoo όπως και η Google εξαγοράζουνε εταιρείες με χρήσιμα προγράμματα και συνήθως τα βελτιώνουν ή πλασάρουν άλλα δικά τους προγράμματα μέσω αυτών.Η Yahoo το έκανε αυτό με το Konfabulator και η Google με το Blog,το Earth,το Picasa και εσχάτως με το SketchUp.Απλά προσπαθούν να αυξήσουν το ποσοστό των χρηστών.

NLS

Reaction score
1
εγώ μετά από 2.5 χρόνια μαζί με το Meedio (και το myHTPC) δεν ξανακοιτάω πίσω

έκανα σε ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ότι έκανα με το Meedio ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (χωρίς να χρησιμοποιώ external apps όπως είχα πήξει με το Meedio), με το MeediaPortal

όποιος λέει ότι θέλει πολύ δρόμο να φτάσει το Meedio, απλά δεν έχει ασχοληθεί με το MP για να ξέρει
as simple as that και σόρρυ για το έντονο της έκφρασης - απλά και εγώ τα ίδια... είχα πάθει (δεν ήξερα, δεν ρώταγα... ε ρώτησα, ή μάλλον έψαξα και είδα)

αυτά

I rest my case.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.559
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος