Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το Meedio πουλήθηκε στην Yahoo, με αμφίβολο πια μέλλον.
Κατ'εμέ ΚΑΤΙ θα γίνει με το υπόβαθρο του Meedio από την Yahoo, απλά αμφιβάλλω αν αυτό το κάτι σημαίνει κάτι για εμάς (ειδικά Ευρώπη και ακόμα ειδικότερα Ελλάδα)...
Ο πολύς κόσμος βλέπω να πηγαίνει προς MediaPortal και xLobby.
Το πιό ηλίθιο είναι η αντίδραση κάποιων στο forum του Meedio (για όσο αυτό το forum θα δουλεύει), που νομίζουν ότι οι δημιουργοί του Meedio τους σκέφτονται και άρα κάτι καλό για "αυτούς" (τους καταναλωτές) πάνε να κάνουν (χαχαχαχαχαχα).
Για μένα οι developers του είναι ξεφτήλες, αλλά business is business.
Κρίμα πολύ κρίμα.
Το τελευταίο version είναι το 1.41 και όπως και το 1.40 και το 1.39 νομίζω, είναι free (αν και δεν το είπαν το άφησαν στα μουγκά).
Farewell Meedio (ως πρόγραμμα).
Good riddance Meedio (ως development team).
Κατ'εμέ ΚΑΤΙ θα γίνει με το υπόβαθρο του Meedio από την Yahoo, απλά αμφιβάλλω αν αυτό το κάτι σημαίνει κάτι για εμάς (ειδικά Ευρώπη και ακόμα ειδικότερα Ελλάδα)...
Ο πολύς κόσμος βλέπω να πηγαίνει προς MediaPortal και xLobby.
Το πιό ηλίθιο είναι η αντίδραση κάποιων στο forum του Meedio (για όσο αυτό το forum θα δουλεύει), που νομίζουν ότι οι δημιουργοί του Meedio τους σκέφτονται και άρα κάτι καλό για "αυτούς" (τους καταναλωτές) πάνε να κάνουν (χαχαχαχαχαχα).
Για μένα οι developers του είναι ξεφτήλες, αλλά business is business.
Κρίμα πολύ κρίμα.
Το τελευταίο version είναι το 1.41 και όπως και το 1.40 και το 1.39 νομίζω, είναι free (αν και δεν το είπαν το άφησαν στα μουγκά).
Farewell Meedio (ως πρόγραμμα).
Good riddance Meedio (ως development team).