Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Reaction score
1
Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα στο AVSite, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ τα όσα γράφονται. Βλέπετε, είναι πολλά τα μέλη του site με τα οποία είχα την τύχη να γνωριστώ και να συνομιλήσω από κοντά και είναι εξίσου πολλά τα μέλη με τα οποία διατηρώ φιλικές σχέσεις, γεγονός που με κρατούσε, με κρατάει και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να με κρατάει κοντά σε αυτό το forum, έστω και από την απόμακρη θέση ενός απλού αναγνώστη που τις περισσότερες φορές προτιμούσε να παραμένει logged out.
Και για να μην γίνει καμία παρεξήγηση, θα ήθελα να σας πω ότι οι λόγοι που με απέτρεπαν από το να πατήσω το enter και να κάνω login, σχετίζονταν μερικώς με την ιδιότητα μου ως συντάκτης του περιοδικού High Fidelity, αλλά κυρίως με την δραστηριοποίηση μου στο χώρο του audio, μέσω της κατασκευάστριας εταιρίας καλωδίων Signal Projects.

Σήμερα είναι τα δεύτερα γενέθλια της Signal Projects και όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή η Κυριακή θα είναι μια ημέρα απολογισμού. Ένας απολογισμός που σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στις περισσότερες εταιρίες, θα ασχοληθεί πολύ λίγο με τις πωλήσεις, τις πελατειακές βάσεις, τις εξαγωγές και τα λοιπά οικονομικά μεγέθη, και πρωτίστως θα επικεντρωθεί σε κάποια θέματα, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι πολύ σημαντικότερα.

Ένα από αυτά τα θέματα αφορά και τον τρόπο που κάποιοι αντιμετώπισαν την συνολική προσπάθεια που κρύβεται πίσω από το brand name της Signal Projects. Σε αυτό το σημείο λοιπόν, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάση και τον Μιχάλη, τόσο για την επίσκεψη τους στο περίπτερο της Signal Projects στην έκθεση του Μονάχου, όσο και για το ότι συμπεριέλαβαν στην παρουσίαση της εν λόγω έκθεσης, τις φωτογραφίες από το περίπτερο μας. Η συγκεκριμένη παρουσίαση, αλλά και ο τρόπος που την αντιμετώπισαν τα μέλη του AVSite ήταν και ο λόγος που με ώθησε μετά από τόσο καιρό να ξανακάνω login, με σκοπό να σας ευχαριστήσω.

Δεν σας κρύβω ότι περίμενα μια πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση από τα άλλα έντυπα και internetικά μέσα πληροφόρησης. Όχι τόσο για να κάνουν αναφορές στις όποιες καινοτομίες της Signal Projects, στην όποια ποιότητα κατασκευής, στις όποιες μετρήσεις, στην όποια απόδοση και τα λοιπά κουραφέξαλα. Αλλά κυρίως γιατί πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και κυρίως Ελληνική προσπάθεια, που άσχετα από το αν αυτά τα προϊόντα "παίζουν ή δεν παίζουν", αν "μετράνε ή δεν μετράνε" και αν τελικά "απογειώνουν τα συστήματα", θεωρώ ότι οι εκπρόσωποι του τύπου όφειλαν να κρατήσουν ενήμερους τους αναγνώστες τους.

Θυμάμαι ότι όταν αναλάμβανα την κάλυψη των εγχώριων και διεθνών εκθέσεων, τόσο για χάρη του Digital Vision, όσο και για χάρη του High Fidelity, έκανα έξτρα αναφορές και κόντρα αναφορές σε όλους τους Έλληνες κατασκευαστές, άσχετα από το ποιοι ήταν αυτοί, αν τους γούσταρα, αν μου άρεσαν τα προϊόντα τους κλπ. κλπ. Πρωτίστως σεβόμουνα την προσπάθεια, δευτερευόντως σεβόμουνα τον αναγνώστη που δικαιούταν την σωστή ενημέρωση και τρίτων... μου δινόταν η ευκαιρία να αναδείξω τα προϊόντα κάποιων Ελληνικών εταιριών.

Από την μια, μπορώ να δικαιολογήσω τα μέσα που δεν ήξεραν, δεν είχαν ενημερωθεί και δεν έτυχε να περάσουν έξω από το περίπτερο της Signal Projects. Όμως, για πείτε μου εσείς πως θα μπορούσα να δικαιολογήσω το High Fidelity που ήξερε, είχε ενημερωθεί, πέρασε και φωτογράφησε, αλλά τελικά επέλεξε να μην κάνει καμία αναφορά. Και σας διαβεβαιώνω ότι δεν ενοχληθήκαμε καθόλου για την προβολή που δεν αποκομίσαμε. Πιστέψτε με ότι αυτό είναι κάτι που δεν μας ενόχλησε καθόλου, τόσο εμένα όσο και τον Walter (συνεργάτης μου). Έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να προβληθούμε, να δοκιμαστούμε και αν αξίζουμε να απολάβουμε την εκτίμηση του κόσμου.

Τέλος πάντων, αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Για να καταλαβω, θες να πεις πως ουτε το high fidwlity εκανε αναφορα?:111:

υ.γ. Μαζι με τον Βλαση αναφερεις και εναν "Μιχαλη"
Εγω ξερω δυο.
Εναν Δολοφονακη και εναν διαβολακο που εγινε...Τεξανος:121:
Which one or both?
(δεν σε συμβουλευω να εχεις ξεχασει τον δολοφονακη, εχει...ειδικο βαρος:136:)

Reaction score
1

Δυστυχώς, μόνο εσείς και το AVMentor έκανε αναφορά και ελπίζω ότι θα γίνει κάποια αναφορά και από το about hi fi, στο οποίο γράφουν κάποιοι φίλοι μου.

Το περίεργο είναι, πως έγινε αναφορά στο AV Mentor που ανήκει στον κύριο Σταματάκο και δεν έγινε αναφορά στο High Fidelity που την παρουσίαση την είχε αναλάβει ο κύριος Σταματάκος.

Το άλλο περίεργο είναι ότι έγινε αναφορά από ξένα μέσα τα οποία ούτε καν γνώριζα και ουδέποτε είχα κάποια σχέση με αυτά.

Όσον αφορά το "ποιος Μιχάλης", αναφέρομαι στον κύριο Δολοφονάκη τον ομοιοπαθή φίλο μου. :105:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Για να καταλαβω, θες να πεις πως ουτε το high fidwlity εκανε αναφορα?:111:

υ.γ. Μαζι με τον Βλαση αναφερεις και εναν "Μιχαλη"
Εγω ξερω δυο.
Εναν Δολοφονακη και εναν διαβολακο που εγινε...Τεξανος:121:
Which one or both?
(δεν σε συμβουλευω να εχεις ξεχασει τον δολοφονακη, εχει...ειδικο βαρος:136:)
fidelity :116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Παντως ο Νικολας μαλλον εχει δικαιο διοτι ψαχνοντας τα παλιοτερα
μηνυματα ανακαλυψα αυτο εδω

Reaction score
1

Και να φανταστείς ότι μέχρι χτες το πρωί είχα σκοπό να μην αναφέρω τίποτα, αλλά μετά από μια βόλτα που έκανα σε κάποια highendομάγαζα και τους ανέφερα το σκηνικό, η γνώμη μου άλλαξε. Πέρα από το ότι με είπαν "λαλάκα" για τις θυσίες και τις υποχωρήσεις που έχω κάνει στο παρελθόν για το περιοδικό σε βάρος της δουλειάς μου, με είπαν και κορόιδο γιατί είχα επιλέξει το συγκεκριμένο περιοδικό μαζί με τον Έλληνα αντιπρόσωπο, να είναι το μοναδικό μέσο στο οποίο θα διαφημίζαμε τα προϊόντα της Signal Projects.

Reaction score
1

Ξέρω ότι δεν είναι φταίξιμο του Άλκη. Όμως εγώ δεν μπορώ συνεχώς να υποχωρώ και να κρατάω το στόμα μου κλειστό για ανάλογα περιστατικά, επειδή ο Άλκης είναι φίλος μου.

D

Deleted member 23222

Guest

Δεν θέλω να φανώ σκληρός αλλά για μένα υπάρχει και κάτι άλλο που δεν...κάτι περί συγκοινωνούντων δοχείων...αξιόπιστης ενημέρωσης και άλλα ευτράπελα...

D

Deleted member 23222

Guest

Αλλά στο καπάκι κάποιος θα μου πεί οτι πού το είδες αυτό γραμμένο?Υπάρχει αξιόπιστη ενημέρωση σε άλλα μέσα για να υπάρχει εδώ?χμμ...όχι για αυτό συγγνώμη αν σας τάραξα τη μέρα..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923

Γειά σου Νίκ!

Ρε συ, κάνε μας μια παρουσίαση των καλωδίων σου!

Πες μας για την "όποια ποιότητα κατασκευής, στις όποιες μετρήσεις, στην όποια απόδοση και τα λοιπά κουραφέξαλα"...

Πολλούς από εμάς εδώ, μας ενδιαφέρει να μας ενημερώσεις ΕΣΥ.

οκ?

Reaction score
1

Δεν θέλω να φανώ σκληρός αλλά για μένα υπάρχει και κάτι άλλο που δεν...κάτι περί συγκοινωνούντων δοχείων...αξιόπιστης ενημέρωσης και άλλα ευτράπελα...
Αγαπητέ φίλε δεν σε ξέρω, αλλά έχεις 10000% δίκαιο. :444:

Είναι γεγονός ότι μπορεί να τεθεί θέμα δεοντολογίας, όταν κάποιος γράφει σε ένα περιοδικό και παράλληλα είναι μέτοχος ή ιδιοκτήτης ή ότι άλλο, σε κατασκευάστρια εταιρία ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία που δραστηριοποιείται εμπορικά στον χώρο.

Εγώ δεν μπόρεσα να κόψω μαχαίρι την συμμετοχή μου στο High Fidelity από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η λειτουργία της Signal Projects, γιατί συνέπεσε με μια σημαντική αποχώρηση από το περιοδικό και δεν θέλησα να διογκώσω το πρόβλημα. Ωστόσο, φρόντισα να κάνω δοκιμές μονάχα σε ηλεκτρονικά και ηχεία, οι δοκιμές μου να αφορούν μονάχα συσκευές άλλων αντιπροσώπων πέρα του Concert Hall (ο αντιπρόσωπος της Signal Projects) και σιγά σιγά να περιορίζω μέχρι σημείου να κόψω πλήρως τις όποιες αναφορές μου σε καλώδια. Εξάλλου, αυτά είναι όλα γραμμένα και μπορείς να εξακριβώσεις του λόγου μου το αληθές.

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και αν έπραξα όσο πιο προσεκτικά μπορούσα, σου δίνω δίκαιο 10000% γιατί έστω και έτσι μπορεί να τεθεί θέμα δεοντολογίας.

Reaction score
1

Γειά σου Νίκ!

Ρε συ, κάνε μας μια παρουσίαση των καλωδίων σου!

Πες μας για την "όποια ποιότητα κατασκευής, στις όποιες μετρήσεις, στην όποια απόδοση και τα λοιπά κουραφέξαλα"...

Πολλούς από εμάς εδώ, μας ενδιαφέρει να μας ενημερώσεις ΕΣΥ.

οκ?
Γεια σου ρε Κωστή. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το website και εκεί θα υπάρχουν σχεδόν όλες αυτές οι πληροφορίες. Θα αναφέρονται χωρητικότητες, αντιστάσεις, αυτεπαγωγές, καθαρότητες μετάλλων με πιστοποιήσεις, μονωτικά υλικά, υλικά θωράκισης κλπ. κλπ.

Έχω μιλήσει και με τον brother παλαιότερα για αυτά, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε μαζί, πέρα από την έκθεση που έγινε στην Αθήνα πέρσι για 15 λεπτάκια.

D

Deleted member 23222

Guest

Αγαπητέ φίλε δεν σε ξέρω, αλλά έχεις 10000% δίκαιο. :444:

Είναι γεγονός ότι μπορεί να τεθεί θέμα δεοντολογίας, όταν κάποιος γράφει σε ένα περιοδικό και παράλληλα είναι μέτοχος ή ιδιοκτήτης ή ότι άλλο, σε κατασκευάστρια εταιρία ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία που δραστηριοποιείται εμπορικά στον χώρο.

Εγώ δεν μπόρεσα να κόψω μαχαίρι την συμμετοχή μου στο High Fidelity από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η λειτουργία της Signal Projects, γιατί συνέπεσε με μια σημαντική αποχώρηση από το περιοδικό και δεν θέλησα να διογκώσω το πρόβλημα. Ωστόσο, φρόντισα να κάνω δοκιμές μονάχα σε ηλεκτρονικά και ηχεία, οι δοκιμές μου να αφορούν μονάχα συσκευές άλλων αντιπροσώπων πέρα του Concert Hall (ο αντιπρόσωπος της Signal Projects) και σιγά σιγά να περιορίζω μέχρι σημείου να κόψω πλήρως τις όποιες αναφορές μου σε καλώδια. Εξάλλου, αυτά είναι όλα γραμμένα και μπορείς να εξακριβώσεις του λόγου μου το αληθές.

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και αν έπραξα όσο πιο προσεκτικά μπορούσα, σου δίνω δίκαιο 10000% γιατί έστω και έτσι μπορεί να τεθεί θέμα δεοντολογίας.
Φίλε μου θέλω πάνω από όλα να σου πω οτι τιμάωτο ψωμί που τρώς,δεν είχα σκοπό να σε κριτικάρω,ούτε περίμενα την δεοντολογία να τη τιμά ο χώρος του hi fi όπως δεν τη τιμά και ο χώρος της πολιτικής ή του αυτοκινήτου...ήταν απλά ένας μονόλογος όπως και ο δικός σου άλλωστε...Καλή επιτυχίαστα νέα σου ανοίγματα και όντως περιμένω και εγώ ενημέρωση για την εταιρεία σου.

Reaction score
1

Φίλε μου θέλω πάνω από όλα να σου πω οτι τιμάωτο ψωμί που τρώς,δεν είχα σκοπό να σε κριτικάρω,ούτε περίμενα την δεοντολογία να τη τιμά ο χώρος του hi fi όπως δεν τη τιμά και ο χώρος της πολιτικής ή του αυτοκινήτου...ήταν απλά ένας μονόλογος όπως και ο δικός σου άλλωστε...Καλή επιτυχίαστα νέα σου ανοίγματα και όντως περιμένω και εγώ ενημέρωση για την εταιρεία σου.
Μην σε ανησυχεί φίλε μου. :123: Κατάλαβα πως το έγραψες και δεν παρεξήγησα τίποτα. Απλά μου έδωσες "πάτημα" για να γράψω την άποψη μου για αυτό το θέμα και να αναφέρω κάτι σχετικό με την θέση μου.

Reaction score
3.972

Eίναι ζόρικο το θέμα που εξέθεσες φίλε μου.
Το λέω αυτό διότι από τη μία κατανοώ την πικρία σου, από την άλλη υπάρχουν πολλά αγκάθια.
Εξηγούμαι αμέσως διευκρινίζοντας ότι είμαι αναγνώστης του περιοδικού άρα κ εσού κ ότι δεν έχω καμμία εμπορική σχέση με τον εκδοτικό χώρο κλπ κλπ.
Κατ αρχάς εκείνο που με καίει γενικώτερα με τη χώρα, είναι η αδυναμία συνεργασιών. Δηλαδή και συγκεκριμένα πλέον, λίγος χρόνος μετά την αποχώρησή σου και δεν έχει απομείνει το ελάχιστο που να σου επιτρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να εξηγηθείς στα ίσα για τα γιατί κ τα διότι. Σε τι επίπεδο ήταν αυτή η ρημάδα η συνεργασία?
Παρακάτω: άλλος ο Κορακάκης γραφιάς-δοκιμαστής κ άλλος ο κατασκευαστής. Διαφοροποιήθηκες κ κάθε επαγγελματική διαφοροποίηση 'εχει τον κίνδυνο να σε πετάξει στην άλλη πλευρά του πάγκου απ αυτή που βρίσκεται το προηγούμενο συνάφι σου, έ?
Για τέλος: αυτό που ένοιωσες είναι ωραίο συστατικό για μπόλικη κ σωστή εργασία (που φαίνεται ότι το γουστάρεις) που σε φέρνει κοντύτερα στους εσωτερικούς σου στόχους απ τη μιά κ στην εύρεση άλλων κωδικών επικοινωνίας με ανθρώπους που σέβεσαι απ την άλλη.
Προσωπικά σου εύχομαι ( 'οπως κ στον καθένα που προσπαθεί για κάτι της προκοπής σ αυτή τη χώρα) υγεία κ επιμονή στα όνειρά σου!

Reaction score
10
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε αν δεν μάθουμε πότε άρχισε να ασχολείται ο Νικόλας με τη κατασκευή καλωδίων και πότε παραιτήθηκε, αν παραιτήθηκε, από το περιοδικό.

Reaction score
1

Κατ αρχάς εκείνο που με καίει γενικώτερα με τη χώρα, είναι η αδυναμία συνεργασιών. Δηλαδή και συγκεκριμένα πλέον, λίγος χρόνος μετά την αποχώρησή σου και δεν έχει απομείνει το ελάχιστο που να σου επιτρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να εξηγηθείς στα ίσα για τα γιατί κ τα διότι. Σε τι επίπεδο ήταν αυτή η ρημάδα η συνεργασία?
Αγαπητέ φίλε χωρίς να ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από το user name, είμαι βέβαιος ότι δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Αυτό το λέω γιατί αν με γνώριζες, δεν θα με συμπεριλάμβανες σε αυτή την ομολογουμένως μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που αδυνατούν να συνάψουν σωστές, ισορροπημένες και αποδοτικές συνεργασίες.

Δεν χρειάζεται να αριθμήσω τις συνεργασίες που είχα και συνεχίζω να έχω τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στον χώρο του αθλητισμού, γιατί θα γίνω κουραστικός. Ωστόσο, μπορώ να σου πω ότι σε όλες αυτές τις συνεργασίες, ήμουν αυτός που συνήθως επεδείκνυε την μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και ευελιξία.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την συνεργασία μου με το περιοδικό. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Άλκης, με τον οποίο είχα, έχω και θα συνεχίσω να έχω άριστες σχέσεις.

Εδώ λοιπόν θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ουδεμία σχέση έχει το γεγονός ότι γείωσαν κυριολεκτικά την παρουσία της εταιρίας μου στο Μόναχο, με το αν η συνεργασία μου με το περιοδικό ήταν καλή ή όχι.

Το τι σχέση έχει ο Νίκος-δοκιμαστής με το High Fidelity, δεν έχει καμία σχέση με το τι σχέση έχει η Signal Projects με το High Fidelity. Και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Άλκης.

Από την άλλη, το γεγονός ότι ένας άνθρωπος έχει το πόστο ενός δοκιμαστή και παράλληλα είναι και ο βασικός μέτοχος μιας εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο, από μόνο του μπορεί να αποτελέσει δεοντολογικό παράπτωμα. Ακόμα και αν οι ισορροπίες διατηρήθηκαν με επιτυχία και οι διαχωριστικές γραμμές δεν παραβιάστηκαν ποτέ.

Εδώ λοιπόν είναι που εντοπίζεται το πρόβλημα και αυτό είναι που προσπάθησα να αποφύγω, αλλά όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μου μήνυμα, η "γένεση" της Signal Projects δυστυχώς συνέπεσε με κάποια γεγονότα του High Fidelity που με ανάγκασαν να παραμείνω ακόμα ενεργός και να μην αποχωρήσω άμεσα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε αν δεν μάθουμε πότε άρχισε να ασχολείται ο Νικόλας με τη κατασκευή καλωδίων και πότε παραιτήθηκε, αν παραιτήθηκε, από το περιοδικό.
Φίλε Houston, ξαναμπήκα στο forumγια να ευχαριστήσω τον Βλάση, τον Μιχάλη και τα λοιπά μέλη, αλλά και για να αναφέρω την τεράστια αυτή βλακεία (κατά την προσωπική μου άποψη).

Reaction score
1

Τα εσωτερικά θέματα του High Fidelity δεν πρόκειται να βγουν από εμένα στο forum. Από την άλλη και υπό τον μανδύα του βασικού μετόχου της Signal Projects, έχω κάθε δικαίωμα να αναφέρω τέτοιου είδους βλακείες. Αν ξαναδιαβάσεις το αρχικό μου μήνυμα σκεπτόμενος ότι έχει γραφτεί από έναν άνθρωπο της Signal Projects και όχι από έναν άνθρωπο του High Fidelity, είμαι σίγουρος ότι θα το εκλάβεις διαφορετικά.

Reaction score
3.972

Αγαπητέ φίλε χωρίς να ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από το user name, είμαι βέβαιος ότι δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Αυτό το λέω γιατί αν με γνώριζες, δεν θα με συμπεριλάμβανες σε αυτή την ομολογουμένως μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που αδυνατούν να συνάψουν σωστές, ισορροπημένες και αποδοτικές συνεργασίες.

Δεν χρειάζεται να αριθμήσω τις συνεργασίες που είχα και συνεχίζω να έχω τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στον χώρο του αθλητισμού, γιατί θα γίνω κουραστικός. Ωστόσο, μπορώ να σου πω ότι σε όλες αυτές τις συνεργασίες, ήμουν αυτός που συνήθως επεδείκνυε την μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και ευελιξία.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με την συνεργασία μου με το περιοδικό. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Άλκης, με τον οποίο είχα, έχω και θα συνεχίσω να έχω άριστες σχέσεις.

Εδώ λοιπόν θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ουδεμία σχέση έχει το γεγονός ότι γείωσαν κυριολεκτικά την παρουσία της εταιρίας μου στο Μόναχο, με το αν η συνεργασία μου με το περιοδικό ήταν καλή ή όχι.

Το τι σχέση έχει ο Νίκος-δοκιμαστής με το High Fidelity, δεν έχει καμία σχέση με το τι σχέση έχει η Signal Projects με το High Fidelity. Και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Άλκης.

Από την άλλη, το γεγονός ότι ένας άνθρωπος έχει το πόστο ενός δοκιμαστή και παράλληλα είναι και ο βασικός μέτοχος μιας εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο, από μόνο του μπορεί να αποτελέσει δεοντολογικό παράπτωμα. Ακόμα και αν οι ισορροπίες διατηρήθηκαν με επιτυχία και οι διαχωριστικές γραμμές δεν παραβιάστηκαν ποτέ.

Εδώ λοιπόν είναι που εντοπίζεται το πρόβλημα και αυτό είναι που προσπάθησα να αποφύγω, αλλά όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μου μήνυμα, η "γένεση" της Signal Projects δυστυχώς συνέπεσε με κάποια γεγονότα του High Fidelity που με ανάγκασαν να παραμείνω ακόμα ενεργός και να μην αποχωρήσω άμεσα.
Αγαπητέ Νίκο σε γνωρίζω μόνο από τα γραπτά σου. Αυτό που έγραψα δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά την αδυναμία μας γενικά να συνεργαζόμαστε κ όταν αυτό τελειώνει ντε κ καλά κάποιος πρέπει να φταίει, κάποιος να πικραίνεται πολύ, κάποιος να ρίχνει λάσπη κλπ κλπ.
Δεν σου κρύβω όμως ότι η απάντησή σου με μπέρδεψε σχετικά με το γεγονός που αναφέρεις.
Ο Σταματάκος σε πρόβαλε, ο Άλκης φίλος, η συνεργασία καλή, εσύ διαλακτικός, ποιός έκανε την κουτσουκέλα?
Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι με ένα τηλεφώνημα θα μπορούσες να μάθεις από τους τέως συνεργάτες σου τι έφταιξε κ όχι ότι εσύ δεν φρόντισες τις καλές σου σχέσεις με τους ανθρώπους του περιοδικού.
Εντελώς φιλικά και ομολογών παθώς σε άλλου είδους καταστάσεις αλλά ίσως τόσο όμοιες τελικά!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt