Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Κατάλαβα πως το έγραψες και συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. :444: Επίσης καταλαβαίνω γιατί μπερδεύτηκες από την απάντηση μου. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα, γιατί θα εισέλθω σε εσωτερικά θέματα του High Fidelity. Πάντως, το ότι έχει γίνει κουτσουκέλα, είναι αναμφισβήτητο.

Όσον αφορά το "τηλεφώνημα" που αναφέρεις, μπορώ να σου πω (ως άνθρωπος της Signal Projects) ότι δεν έγινε μόνο ένα... αλλά πολλά. Αρχικά έγιναν μερικά τηλεφωνήματα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο της εταιρίας για να ενημερώσει το περιοδικό σχετικά με την παρουσία της Signal Projects στο Μόναχο. Μετά έγινε ένα τηλεφώνημα από εμένα για μια επιπλέον υπενθύμιση. Μετά την φωτογράφηση του περιπτέρου και των προϊόντων, έγινε άλλο ένα τηλεφώνημα από εμένα για μια επιπλέον υπενθύμιση. Τέλος και μετά την βλακεία, έγινε ένα ακόμα τηλεφώνημα από εμένα, όχι για να διαμαρτυρηθώ, αλλά για να επιβεβαιωθώ για τις κρούσεις του κώδωνος που είχα κάνει στο παρελθόν σε ανύποπτες στιγμές.

Όπως και να έχει... δεν θα είμαι εγώ ο χαμένος και φαντάζομαι εσύ ως ομοιοπαθής (όπως ανέφερες), αλλά και ως αναγνώστης του περιοδικού, να καταλαβαίνεις απόλυτα τι εννοώ.

By the way, σε ευχαριστώ που διάβαζες τα άρθρα μου. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις σου ως αναγνώστης.

Reaction score
3.972

...αλλά για να επιβεβαιωθώ για τις κρούσεις του κώδωνος που είχα κάνει στο παρελθόν σε ανύποπτες στιγμές.

Όπως και να έχει... δεν θα είμαι εγώ ο χαμένος και φαντάζομαι εσύ ως ομοιοπαθής (όπως ανέφερες), αλλά και ως αναγνώστης του περιοδικού, να καταλαβαίνεις απόλυτα τι εννοώ.

By the way, σε ευχαριστώ που διάβαζες τα άρθρα μου. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις σου ως αναγνώστης.
[/QUOTE]

Aχ αυτές οι κρούσεις...προμηνύουνε συγκρούσεις!!
Όταν τα πράγματα δεν γίνονται σωστά, όλοι χάνουν. Πάντως κατάλαβα τώρα τι ήθελες να πείς. Γιατί πέρα απ το να ευχαριστήσεις Μιχάλη κ Βλάσση ήθελες να το βγάλεις το παράπονο κ καλά έκανες!!
Το γεγονός ότι έγραψα τις σκέψεις μου,:109: σημαίνει ότι όντως έχω εκτιμήσει την προσπάθειά σου στα γραφόμενά σου.
Καλή επιτυχία!

Reaction score
6
Nικο,

Μια Ελληνικη προσπαθεια πχ η δικη σου η δικη μου η του όποιου χ Ελληνα κατασκευαστη που με μερακι κατασκευαζει ενα χ προιον θελει το χρονο της για να προβληθει , να γινει γνωστη και να καθιερωθει στην αγορα.

Μη θελεις να βλεπουν οι αλλοι με το ιδιο ενδιαφερον τα προιοντα σου και με τον ιδιο ενθουσιασμο που τα βλεπεις εσυ. Εχουν τοσα στο μυαλο τους και τοσα πολλα προιοντα να παρουσιασουν.
Δεν υπαρχει χωρος για ολα ειτε ειναι Ελληνικα ειτε οχι.

Αλλο θεμα τωρα.
Εμεις οι Ελληνες οταν κατασκευαζουμε ενα προιον νομιζουμε οτι ολοι οι δικοι μας (Ελληνες) θα ενδιαφερθουν γιαυτο. Νομιζουμε οτι ολοι οι αλλοι σκεφτονται σαν εμας.

Εφ οσον πιστευεις στο προιον σου , δωσε του χρονο και αστο να αναπτυχθει. Μην εχεις αγχος και μην παρεξηγεις κανεναν. Μην πικραινεσαι και μην στεναχωριεσαι.

Ενα καλο προιον θα παει μπροστα αργα η γρηγορα και εκει που του αξιζει αλλά ...θελει το χρονο του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.914

Γεια σου ρε Κωστή. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το website και εκεί θα υπάρχουν σχεδόν όλες αυτές οι πληροφορίες. Θα αναφέρονται χωρητικότητες, αντιστάσεις, αυτεπαγωγές, καθαρότητες μετάλλων με πιστοποιήσεις, μονωτικά υλικά, υλικά θωράκισης κλπ. κλπ.

Έχω μιλήσει και με τον brother παλαιότερα για αυτά, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε μαζί, πέρα από την έκθεση που έγινε στην Αθήνα πέρσι για 15 λεπτάκια.
Φίλε Νικ, νομίζω πως δεν πρέπει να αρκεστείς (για την ενημέρωση των μελών του φόρουμ) στην ύπαρξη του site, όταν κ όποτε θα είναι αυτό έτοιμο.

Εφόσον είσαι κι εσύ μέλος, έχεις κάθε δικαίωμα, (να μη πω υποχρέωση) να ανοίξεις ένα θρεντ και να μας ενημερώσεις για τα προϊόντα σου, να τα προωθήσεις στο κάτω κάτω της γραφής βρε αδερφέ, σε ένα χώρο που ξέρεις πως έχει τρομερή επισκεψιμότητα, κάτι που σίγουρα δε θα έχει το site των προϊόντων αυτών.

Κάνε κάτι κι εσύ για να γίνουν γνωστά. Αφού μπορείς.

Εν ολίγοις, αυτό που κάναν κάποια περιοδικά, μη το κάνεις κι εσύ στον εαυτό σου. Συν αθηνά και χείρας κίνει.

Πολύ φιλικά, ξέρεις....:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Νικολακι....στα σιγουρα δεν χρειαζοντε ευχαριστιες φιλε μου......και γω και ο Μιχαλης ο Δολφονιδης το θεωρησαμε και χαρα μας και τιμη μας να βαλλουμε φωτο απο το περιπτερο σου μιας και καθε Ελληνικη προσπαθεια πρεπει να ανακοινωνεται πολυ περισσοτερο απο οποιουδηποτε κιαρατα ξενου........τοχω ξαναπει......η μαγκια και η γνωση δεν μας λειπει......το Ελληνικο δαιμονιο μπορει να υπαρχει και γιατι οχι να κυριαρχει παντου......ταρχ#$%δια τα εχουμε φιλε μου ......ο εσωτερικος ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ μας λειπει φιλαρακι και το team spirit !!!!!!!!!!!

Μην ξεχνιομαστε φιλε.......μου χρωστας ακροαση στο σπιτι μου με τα καλωδια σου και εγω θα βαλλω τους καφεδες στο beach.....

Kαι κανω και κατι αλλο ετσι για να γουσταρουμε ολοι....αν κανονισουμε ακροαση μπορει οποιος θελει να ερθει για παρειτσα,να γραψω ποτε θα γινει το καλωδιακο κονε και μετα παμε για κανενα ματι ομορφων κωλαρακων (αδυναμιες βλεπετε)με συζητηση φυσικα και φρεντο ανα χειρας ................

Kαι μετα εχει και φωτο στο site με τις αφεντομουτσουναρες μας ,τα καλωδια και φυσικα αναφορα με τις κομματαρες που ακροαστηκαμε........

Φιλαρακι συμφωνω με τον Κωστα μας τον Εαρ μας στο οτι να γινει απο μερια σου μια αναφορα σχετικα με τα προιοντα,να ανεβουν φωτο και ναι βρε φιλε πεσε και τα Καναδικα μυστικα των καλωδιων σου....εχεις σταθει τυχερος σε θεματα υλικων που χρησιμοποιεις σε αυτα!!!!!!!

Πες και το αλλο με την Norma cables..και την Marten speakers...ωχ μου ξεφυγε!!!!!!!!!!δεν το ηθελα Νικο μας!!!!

Βρε πεστα ολα σου λεω............ειδες τι σου ειπαν αυτoi στην Marten................

Reaction score
3.972

Νικολακι....στα σιγουρα δεν χρειαζοντε ευχαριστιες φιλε μου......και γω και ο Μιχαλης ο Δολφονιδης το θεωρησαμε και χαρα μας και τιμη μας να βαλλουμε φωτο απο το περιπτερο σου μιας και καθε Ελληνικη προσπαθεια πρεπει να ανακοινωνεται πολυ περισσοτερο απο οποιουδηποτε κιαρατα ξενου........τοχω ξαναπει......η μαγκια και η γνωση δεν μας λειπει......το Ελληνικο δαιμονιο μπορει να υπαρχει και γιατι οχι να κυριαρχει παντου......ταρχ#$%δια τα εχουμε φιλε μου ......ο εσωτερικος ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ μας λειπει φιλαρακι και το team spirit !!!!!!!!!!!

Μην ξεχνιομαστε φιλε.......μου χρωστας ακροαση στο σπιτι μου με τα καλωδια σου και εγω θα βαλλω τους καφεδες στο beach.....

Kαι κανω και κατι αλλο ετσι για να γουσταρουμε ολοι....αν κανονισουμε ακροαση μπορει οποιος θελει να ερθει για παρειτσα,να γραψω ποτε θα γινει το καλωδιακο κονε και μετα παμε για κανενα ματι ομορφων κωλαρακων (αδυναμιες βλεπετε)με συζητηση φυσικα και φρεντο ανα χειρας ................

Kαι μετα εχει και φωτο στο site με τις αφεντομουτσουναρες μας ,τα καλωδια και φυσικα αναφορα με τις κομματαρες που ακροαστηκαμε........

Φιλαρακι συμφωνω με τον Κωστα μας τον Εαρ μας στο οτι να γινει απο μερια σου μια αναφορα σχετικα με τα προιοντα,να ανεβουν φωτο και ναι βρε φιλε πεσε και τα Καναδικα μυστικα των καλωδιων σου....εχεις σταθει τυχερος σε θεματα υλικων που χρησιμοποιεις σε αυτα!!!!!!!

Πες και το αλλο με την Norma cables..και την Marten speakers...ωχ μου ξεφυγε!!!!!!!!!!δεν το ηθελα Νικο μας!!!!

Βρε πεστα ολα σου λεω............ειδες τι σου ειπαν αυτoi στην Marten................
+1000!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Nικο, Μια Ελληνικη προσπαθεια πχ η δικη σου η δικη μου η του όποιου χ Ελληνα κατασκευαστη που με μερακι κατασκευαζει ενα χ προιον θελει το χρονο της για να προβληθει , να γινει γνωστη και να καθιερωθει στην αγορα.
Φίλε Νίκο έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

ΚορακοΝικ, πούσαι ρε φίλε?

Καλή και μεγάλη επιτυχία, ειναι το λιγότερο που μπορώ να σου πώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Μη θελεις να βλεπουν οι αλλοι με το ιδιο ενδιαφερον τα προιοντα σου και με τον ιδιο ενθουσιασμο που τα βλεπεις εσυ. Εχουν τοσα στο μυαλο τους και τοσα πολλα προιοντα να παρουσιασουν.Δεν υπαρχει χωρος για ολα ειτε ειναι Ελληνικα ειτε οχι.
Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Απλά περίμενα να γίνουν τα αυτονόητα. Αυτά δηλαδή που έκανα εγώ τόσα χρόνια ως δοκιμαστής και ως υπεύθυνος κάλυψης εκθέσεων. Για εμένα, είναι αυτονόητο να καλύψεις τις Ελληνικές παρουσίες σε μια διεθνή έκθεση. Ίσως να μην χρειάζονταν οι μακροσκελείς αναφορές που έκανα εγώ για τους Έλληνες κατασκευαστές. Αλλά έστω μια αναφορά θα ήταν πολύ σωστή από κάθε πλευρά. Αυτό που έγινε στο AVSite και στο AVMentor ήταν πολύ πολύ σωστό.

Reaction score
1

ΚορακοΝικ, πούσαι ρε φίλε?

Καλή και μεγάλη επιτυχία, ειναι το λιγότερο που μπορώ να σου πώ.
Αδερφέ και συνάρωστε σε ευχαριστώ πολύ. :107:

:141:Αλλά μην μου σπας τα νεύρα και με διακόπτεις τώρα που ξεκίνησα να απαντάω στα μηνύματα:141:

Πλάκα κάνω Νικ. :138: Πάρε τηλ όποτε θες να τα πούμε.

Reaction score
1

Εφ οσον πιστευεις στο προιον σου , δωσε του χρονο και αστο να αναπτυχθει. Μην εχεις αγχος και μην παρεξηγεις κανεναν. Μην πικραινεσαι και μην στεναχωριεσαι. Ενα καλο προιον θα παει μπροστα αργα η γρηγορα και εκει που του αξιζει αλλά ...θελει το χρονο του.
Φίλε Νικ, έχεις και εδώ δίκαιο. Ένα προϊόν θα ακολουθήσει αργά ή γρήγορα την πορεία που του αξίζει.

Από την άλλη, δεν μπορώ να μην πικραίνομαι με τέτοια θέματα. Ο οποιοσδήποτε ήταν στη θέση μου θα φόρτωνε ανάλογα... και σύμφωνα με αυτά που άκουσα, μάλλον περισσότερο.

Τέλος πάντων. Θα κανονίσω να έρθω να τα πούμε από κοντά φίλε.

Reaction score
1

Φίλε Νικ, νομίζω πως δεν πρέπει να αρκεστείς (για την ενημέρωση των μελών του φόρουμ) στην ύπαρξη του site, όταν κ όποτε θα είναι αυτό έτοιμο.

Εφόσον είσαι κι εσύ μέλος, έχεις κάθε δικαίωμα, (να μη πω υποχρέωση) να ανοίξεις ένα θρεντ και να μας ενημερώσεις για τα προϊόντα σου, να τα προωθήσεις στο κάτω κάτω της γραφής βρε αδερφέ, σε ένα χώρο που ξέρεις πως έχει τρομερή επισκεψιμότητα, κάτι που σίγουρα δε θα έχει το site των προϊόντων αυτών.

Κάνε κάτι κι εσύ για να γίνουν γνωστά. Αφού μπορείς.

Εν ολίγοις, αυτό που κάναν κάποια περιοδικά, μη το κάνεις κι εσύ στον εαυτό σου. Συν αθηνά και χείρας κίνει.

Πολύ φιλικά, ξέρεις....:126:
Κωστή, έχεις δίκαιο σε αυτά που λες. :444:

Θα το κάνω και αυτό όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι ότι δεν θέλω. Απλά θέλω να ακολουθήσω τους κανόνες που είχαμε χαράξει από την αρχή της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένου και τα θέματα προβολής.

Αναμφισβήτητα, το AVSite θα βοηθούσε σημαντικά σε αυτό. Εμείς θα προτιμούσαμε να γίνει κάτι ανάλογο με αυτό που προτείνει ο Βλάσης (κόντρα επί του πρακτέου) και μετά να κάνουμε αναφορές σε specs και numbers.

Είναι μια πολιτική που έχουμε ακολουθήσει με τους "έξω" dealers που "το συζητάμε" τον τελευταίο καιρό και έχει αποδώσει.

Reaction score
1

Φίλε Βλάση, για ακόμα μια φορά σε ευχαριστώ και χάρηκα πολύ που τα είπαμε και από κοντά. Συμφωνώ με αυτό που γράφεις και ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που χαιρέτιζε τις σοβαρές Ελληνικές προσπάθειες.

Εμείς έχουμε ακόμα μερικά marketινίστικα πραγματάκια που πρέπει να φτιάξουμε για να μπορούμε να μιλάμε για μια ολοκληρωμένη εταιρία καλωδίων και μερικών λοιπών αξεσουάρ (όπως λέμε σεσουάρ :138: - αυτό το έγραψα για να τσιγκλήσω τον Κόγια να μπει στη κουβέντα μπας και με τσιγκλήσει λιγάκι που μου έχει λήψει).

Reaction score
1

Δεν ξεχνιόνται τέτοια πράγματα. Το έχω υποσχεθεί και θα γίνει με μεγάλη χαρά. :123:

Reaction score
1

Πες και το αλλο με την Norma cables..και την Marten speakers...ωχ μου ξεφυγε!!!!!!!!!!δεν το ηθελα Νικο μας!!!! Βρε πεστα ολα σου λεω............ειδες τι σου ειπαν αυτoi στην Marten................
Πριν λίγες ημέρες, ο Έλληνας dealer πήγε σε μια παρουσίαση που είχε κανονίσει η Marten Design για όλους τους dealer της. Τα ενισχυτικά που θα οδηγούσαν τα Marten ήταν Bladelious και τα καλώδια που θα συνέδεαν το σύστημα ήταν της Jorma Design.

Εμείς επειδή είχαμε "δει τα έργα" στο Μόναχο μαζί με τον σχεδιαστή της Marten, είχε κανονιστεί από Γερμανία έτσι ώστε ο Έλληνας dealer να είχε μαζί του ένα EMI/RFI Power Receptacle και μια σειρά από "φίδια". Όπως και έγινε.

Το αποτέλεσμα ήταν η παρουσίαση της Κυριακής να γίνει τελικά με τα δικά μας προϊόντα.

Reaction score
10
Κοινώς Νίκο θες να πεις ότι προτιμήθηκαν τα δικά σας καλώδια σε σχέση με αυτά της Jorma από τους ίδιους τους ανθρώπους της Marten? Αν συνέβη αυτό τότε μπορούμε να μιλάμε για μεγάλη επιτυχία!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Φυσικα Μιχαλαρα.........ειπαμε ...δεν τα εχουν μονο οι ξενοι μεγαλα...........τα εχουμε και εμεις ασηκωτα........οταν θελουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:

Reaction score
1

Κοινώς Νίκο θες να πεις ότι προτιμήθηκαν τα δικά σας καλώδια σε σχέση με αυτά της Jorma από τους ίδιους τους ανθρώπους της Marten? Αν συνέβη αυτό τότε μπορούμε να μιλάμε για μεγάλη επιτυχία!
Σύμφωνα με αυτά που μου μετέφερε ο Έλληνας αντιπρόσωπος της Marten που ήταν παρόν... ναι έγινε κάπως έτσι. Φυσικά αυτή η κόντρα ήταν off-the-record, αφού παρευρέθηκαν μονάχα οι άνθρωποι της Marten, ο Έλληνας αντιπρόσωπος της Marten και της Signal Projects, ένας άλλος Έλληνας hifidelίστας που είχε ακολουθήσει το πρόγραμμα και δύο άνθρωποι της Bladelius.

Reaction score
1

Φυσικα Μιχαλαρα.........ειπαμε ...δεν τα εχουν μονο οι ξενοι μεγαλα...........τα εχουμε και εμεις ασηκωτα........οταν θελουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:
Καλέ τι πρόστυχο που είναι αυτό το παιδί. Πα πα πα πα πα. Πως τον κάνετε παρέα εδώ μέσα. Εσύ βρε παλιόπαιδο κάθε φορά που γράφεις θα πρέπει να βάζεις σηματάκι ακατάλληλου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt