Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

Reaction score
4
Απάντηση: Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

και κατι απο τις πιο ενδοξες εποχες,

[YOUTUBE]8Af4_AAXj0o[/YOUTUBE]

Reaction score
4.292
Re: Απάντηση: Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

Εγώ πάλι γιατί κάθε χρόνο πίστευα ότι πάω στην τελευταία συναυλία που κάνουν στην Ελλάδα; :137:

Κάθε φορά που αγόραζα εισιτήριο για τη συναυλία τους, άκουγα ότι ήταν η τελευταία φορά που έρχονταν στην Ελλάδα :116:

Σαν τους Πυξ Λαξ :138:

Reaction score
0

Ίσως το καλύτερο συγκρότημα που πέρασε ποτέ...Δεν πιστεύω ότι θα ξαναγίνουν τέτοια συγκροτήματα,μακάρι αλλά δεν νομίζω........

Reaction score
59

[IMGl]http://img2.pict.com/5b/fc/c2/2945270/0/15032010real.jpg[/IMGl]Real News - Kυριακή 14/03/2010

Κυκλοφορησε οτι θα δωθεί το νέο και τελευταίο cd των SCORPIONS - "STING IN THE TAIL" αποκλειστικά με την εφημερίδα Real news 8 ημέρες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του με την εφημερίδα REAL NEWS την κυριακή 14 μαρτίου 2010 !

Reaction score
5

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ !!!

Ειδικά στις μπαλάντες υπάρχει μια αίσθηση από τα "παλιά" κάτι που είχε λείψει τα τελευταία χρόνια.

Κι εννοείται οτι θα τους αποχαιρετίσουμε όπως τους αξίζει!!!

Reaction score
4

μια χαρα ηταν το δισκακιον!

κριμα που δεν εγινε καλη προωθηση απο την εφημεριδα και απ'οσο εμαθα δεν πουλησε πολυ περισσοτερο απο τα συνηθισμενα... (καπου στις 110.000 αντιτυπα εδωσε)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663

Μπορεί να εξαντλήθηκαν τα αποθέματα ενέργειας που είχαν, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα συγκροτήματα.
Κάποια από τα τραγούδια τους είναι διαχρονικά και έγιναν τεράστιες επιτυχίες με τρομερές πωλήσεις.
Πολλοί από μας μεγάλωσαν με τα τραγούδια τους και θυμάμαι τον εαυτό μου, με πόση συγκίνηση έβαλα τον ολοκαίνουργιο τότε δίσκο τους "Blackout" στο πικάπ μου και έβαλα να ακούσω δυνατά το When the smoke is going down
Έχω όλους τους δίσκους τους σε βινύλια και μερικά CD

Πάντως τελευταία όντως είχαν χάσει την αίγλη τους.
Πάλι καλά που έχουν την διαύγεια πνεύματος και καταλαβαίνουν πότε πρέπει να αποσυρθούν.
Όχι σαν τον π.χ. φρανκ σινάτρα που μας κουβαλήθηκε κάποτε παππούλης εδώ για συναυλία, επιμένοντας ότι μπορεί να τραγουδάει ακόμη.

Reaction score
0

Καιρος ηταν. Ημουν νιος και γερασα.
Το μελλον ειναι οι Dengue Fever!

Reaction score
5.879

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ !!!

Ειδικά στις μπαλάντες υπάρχει μια αίσθηση από τα "παλιά" κάτι που είχε λείψει τα τελευταία χρόνια.

Κι εννοείται οτι θα τους αποχαιρετίσουμε όπως τους αξίζει!!!
To αγορασα και εγω το αλμπουμ σε βινυλιο "TIMHΣ ΕΝΕΚΕΝ" πριν λιγες μερες.
Δεν με ξετρελλανε κιολας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.