Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Racing games, fighting games ... το sixaxis έχει καλύτερο grab , τι περισσότερο δίνει το wii ?

Η στο iss τι να το κάνω το wiimode ? το sixaxis θα μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στα φάλτσα ή στην στόχευση του σουτ px.
Πχ στα fighting κάνεις (σχεδόν) φυσικές κινήσεις. Στο PS3 απλά το tilt υποκαθιστά κάποιον μοχλό. Αν μπορούσες να το κρατήσεις με το ένα χέρι και να αρχίσεις τα μπουνίδια, το συζητούσαμε.

Reaction score
0
Ναι έχει δίκιο εδώ , στα fighting games θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πάντα με λίγο φαντασία και πολύ πειραματισμό .... ίσως στο μέλλον να δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Reaction score
5
Οι δύο κονσόλες αυτές απευθύνονται σε δύο διαφορετικά target group.Δηλαδή το wii απευθύνεται σε αυτόν που ενδιαφέρεται πιο πολύ για διασκέδαση και μάλλον σε λίγο πιο παιδικό ηλικιακό κοινό.Αντίθετα το ps3 απευθύνεται σε πιο ψαγμένους και συνειδητοποιημένους gamers που διαθέτουν τα χρήματα αλλά και την ανάγκη για το καλύτερο.
ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος είναι αυτό που λες, νά'ξερες...

Ο ΨΑΓΜΕΝΟΣ gamer, θέλει gameplay...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Το wii επειδή έχει καλό χειριστήριο δεν σημαίνει ότι αλλάζει παντού το gameplay.
αυτό εξαρτάται από ποια μεριά θα το δείς. είναι και σωστό και λάθος...

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα το wiinode , άλλα που προσφέρει ελάχιστα , ενώ υπάρχουν και κάποια που το ιδανικότερο είναι το sixaxis.
το sixasis μεχρι στιγμής δεν μου έχει φανεί ΠΟΥΘΕΝΑ χρησιμο. Μέχρι στιγμής έχω παίξει GTHD, F1, Motorsport, Ultimate Alliance, Lemmings... Πουθενά χρησιμο...
Αλλά και πάλι δεν σημαινει οτι σε άλλο δεν θα φανει χρησιμο. Ισχύει το απο πάνω. είναι υποκειμενικό.

Αν είχαν βάλει καλύτερα γραφικά μπορεί να το έβλεπα σαν κανονική κονσόλα, αλλά τώρα είναι σαν συμπληρωματικό... θα αγοράσω σε λίγο καιρό που θα πέσει η τιμή και θα έχουν φτιάξει πολλά ιδιαίτερα παιχνίδια να εκμεταλλεύονται το wiimode.
(Οχι port από ps3 games , γιατί όσα + να έχει ο χειρισμός του wii, τα γραφικά μετράνε και αυτά)
Μα ΕΙΝΑΙ κανονική κονσόλα! Απλά τα άλλα ειναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο κονσόλες :happy_5: όσο για τα παιχνιδια του wimote, απλά παίξει το Prince Of Persia. Δεν εχω να πω κάτι άλλο. Περιμενω και το Resident Evil 4 απο amazon για να γράψω και γι'αυτο... :respect:

Reaction score
5
Ρε παιδιά πάντως πιο είναι το πιο καλό παιχνίδι στο wii?
οτι καλύτερο έχω παίξει μέχρι στιγμής στο wii (απο GAMEPLAY Και ΜΟΝΟ) ειναι το Prince Of Persia : Rival Swords.

Αλλα ακομα δεν εχω δει Resident Evil 4 :respect::respect:

Reaction score
0
ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος είναι αυτό που λες, νά'ξερες...

Ο ΨΑΓΜΕΝΟΣ gamer, θέλει gameplay...
Εννοώντας ψαγμένος εννοώ φυσικά αυτόν που τον νοιάζει το HD,BD,High graphics και τέτοια!Στην πραγματικότητα αυτός είναι ψευτο ψαγμένος!Στην ουσία προς κάτι τέτοιο κλίνω και εγώ με τη διαφορά πως θέλω να χει και gameplay!Είπαμε HD αλλά ντάξει τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα το wii κερδίζει και το λέω ευθέως!Από την άλλη όμως δεν θέλω και συμβιβασμό στα γραφικά!Ζητάω πολλά ε?????

Reaction score
0
έχουμε πάντως το φθινόπωρο να ανοίξουμε θέματα που θα κλειδωθούν σε μια μέρα.....(μόλις έρθουν τα hot παιχνίδια)

Reaction score
5
Εννοώντας ψαγμένος εννοώ φυσικά αυτόν που τον νοιάζει το HD,BD,High graphics και τέτοια!Στην πραγματικότητα αυτός είναι ψευτο ψαγμένος!Στην ουσία προς κάτι τέτοιο κλίνω και εγώ με τη διαφορά πως θέλω να χει και gameplay!Είπαμε HD αλλά ντάξει τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα το wii κερδίζει και το λέω ευθέως!Από την άλλη όμως δεν θέλω και συμβιβασμό στα γραφικά!Ζητάω πολλά ε?????
δεν ζητάς καθόλου πολλά... αλλωστε (το είχε γράψει ο βλίζαρντ και συμφώνησα μαζί του) η νιντέντο ΕΠΡΕΠΕ να είχε πάρει το ρίσκο να βάλει καλύτερα γραφικά στο Wii. Αλλα το φαντάζεσαι με το gameplay που προσφέρει τώρα και με γράφικα στο 720p?

έστω και μαξιμουμ 720p ΣΩΣΤΑ γραφικά;;;

δεν θα έκανε 250€ τότε βέβαια... αλλά σκέψου για τι κονσόλα θα μιλάγαμε... Ποιο xbox και ποιο ps3 μου λες μετά... :cool_1::cool_1::cool_1:

Reaction score
0
Άρε πάλι πόσα θα δώσω........1700Ε για την νέα τηλεόρασή μου(Sony KDL-40D3000),700E PS3+GAME+HDMI,300E WII+GAME!!!!!!!Προς το παρόν πιο πιθανό είναι να πάρω μόνο την τηλεόραση......

Reaction score
0
ontos to wii exei fovero gameplay kai akizei os consola....
tora gia to ps3 ti na po....mia kartoula me directx 10 valte sto pc deite ta grafika kai ksexaste to ps3...

arage tha vgei NEO-GEO kainourio........:crazy_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

έχουμε πάντως το φθινόπωρο να ανοίξουμε θέματα που θα κλειδωθούν σε μια μέρα
Μα γιατί το λές αυτό? :crazy_3:

Reaction score
0
ontos to wii exei fovero gameplay kai akizei os consola....
tora gia to ps3 ti na po....mia kartoula me directx 10 valte sto pc deite ta grafika kai ksexaste to ps3...

arage tha vgei NEO-GEO kainourio........:crazy_3:
Η καρτούλα που λες βέβαια έχει όσο το PS3 γιατί για να δεις γραφικά 1920*1080 με σωστή κίνηση

Reaction score
5
Η καρτούλα που λες βέβαια έχει όσο το PS3 γιατί για να δεις γραφικά 1920*1080 με σωστή κίνηση
ναι...αλλά παίζει καλύτερα απο το PS3 :cool_4::cool_4::cool_4:

αλλα ένα PC με μία 8800GTX (γιατί για κατι τέτοιο μιλάμε) κοστίζει γενικά πολυ παραπάνω απο ενα PS3...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm