Y
Yiannis_B
Guest
Καταρχήν σου αρέσει η βενζινόκολα. Το αν θα φτάσεις σε hi-end ναρκωτικά είναι άλλο στοιχείο του χαρακτήρα σου...
ΕγώΜακάρι να είχες δίκιο αλλά δεν έχεις γιατί η αρρώστια είναι αρρώστια. Ας μην κρυβόμαστε. είναι πολλοί εκείνοι που διαλέγουν τη μουσική τους αναλόγως της συναισθηματικής της αξίας πρώτα και μετά της ποιότητας ηχογράφησης ??
Eντάξει βρε παιδί μου, δεν είπα ότι δεν γίνεται ποτέ αλλά οι περισσότεροι ακούνε μηχανήματα (για αυτό και ηχογραφήσεις) και μετά μουσική. Αφού τα ξέρεις αυτά τώρα....
Όοοχι,του...Cotton Club.Ποιος Χαιροπουλος, ο πρόεδρος του ακα;
Στον ίδιο βαθμό εξιδανίκευσης ανήκει και η άποψη ότι μία διαδικτυακή κοινότητα...συλλογικής αφηγηματικής πρακτικής (Group TherapyΈχω παρακολουθήσει λίγες φορές εδώ παρόμοια συζήτηση, όπου τελικά πάντα προβάλλεται η "εξιδανικευμένη" άποψη ότι σημασία έχει η μουσική κι ότι όπως και να ακούγεται δεν πειράζει, και αν είναι ωραίο το κομμάτι και μας αγγίζει δεν έχει σημασία πώς αναπαράγεται κλπ....Να ρωτήσω κάτι τότε....δηλαδή εμείς εδώ τί κάνουμε ρε παιδιά? Μήπως κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας? Το να υποστηρίζει κάποιος -σε ένα φόρουμ που το κύριο περιεχόμενο είναι το high fidelity- την άποψη να μην μας πολυνοιάζει η ποιότητα, αρκεί το κομμάτι να μας "αγγίζει", το θεωρώ λίγο ...εκτός τόπου...ακόμα και υποκριτικό προς τον εαυτό μας και θα μου ταίριαζε πολύ περισσότερο σε ένα αμιγώς μουσικό φόρουμ για παράδειγμα.
Προσωπικά, όσο και να μου αρέσει ένα κομμάτι, αν είναι σκ@τοηχογράφηση δεν το ευχαριστιέμαι στο σύστημά μου...γιατί αν το ευχαριστιόμουν το ίδιο, τότε πιθανότατα αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα είχα ασχοληθεί με το χώρο αυτόν, αφού θα σήμαινε πολύ λογικά νομίζω σκεπτόμενος, ότι σημασία θα έδινα περισσότερο στο μουσικό περιεχόμενο κι όχι στην αναπαραγωγή του, που είναι το βασικό περιεχόμενο του φόρουμ αυτού!!
Υπάρχουν μολυσματικές ασθένειες,με την πάροδο των οποίων επέρχεται ανοσία στους ασθενείς.Κατά τη χαϊενδική νόσο όμως,είναι ο ίδιος ο άρρωστος αντί του νοσογόνου παράγοντα που καθορίζει το ανίατον ή μη αυτής...Μακάρι να είχες δίκιο αλλά δεν έχεις γιατί η αρρώστια είναι αρρώστια. Ας μην κρυβόμαστε. είναι πολλοί εκείνοι που διαλέγουν τη μουσική τους αναλόγως της συναισθηματικής της αξίας πρώτα και μετά της ποιότητας ηχογράφησης ??
Θα τον συμβούλευα να διαμορφώσει πρώτα στο νου του επακριβώς όλα εκείνα τα στοιχεία αναπαραγωγής τα οποία θα του παρείχαν τη μέγιστη απόλαυση και να ενεργοποιήσει ακολούθως τη φαντασία του κατά την ακρόαση. Όπως έχει αποδειχθεί από την καθημερινή πρακτική εδώ και αλλού,η φαντασία παρακάμπτει δυνητικά την πρωτογενή ακουστική πρόσληψη.Έ τώρα...50+ είναι ο άνθρωπος και καθόλου δεν συμμερίζομαι τον καημό του, για να πω την αλήθεια.
Είναι όμως κάποιοι που επιθυμούν μακιγιάζ.
Θάλεγα ότι ισχύει το ίδιο για πολλά είδη μουσικής...κλπ.
αχ..........Ελλαδα, ΑΣΤΡΙΚΟ ΕΤΟς 2013, αντρες γεματοι νευρωσεις ............
... Θα τον συμβούλευα να διαμορφώσει πρώτα στο νου του επακριβώς όλα εκείνα τα στοιχεία αναπαραγωγής τα οποία θα του παρείχαν τη μέγιστη απόλαυση και να ενεργοποιήσει ακολούθως τη φαντασία του κατά την ακρόαση. Όπως έχει αποδειχθεί από την καθημερινή πρακτική εδώ και αλλού,η φαντασία παρακάμπτει δυνητικά την πρωτογενή ακουστική πρόσληψη.
κατα της 7 ειναι καλα?????Βλάση..... τι ώρα θα μιλήσουμε για τους γερασμένους πυκνωτές του Κρελ ;![]()
Το 99% του πλανήτη.Μακάρι να είχες δίκιο αλλά δεν έχεις γιατί η αρρώστια είναι αρρώστια. Ας μην κρυβόμαστε. είναι πολλοί εκείνοι που διαλέγουν τη μουσική τους αναλόγως της συναισθηματικής της αξίας πρώτα και μετά της ποιότητας ηχογράφησης ??
Εννοώ από την κοινότητα των χάϊενδ πως το λένε, όχι από το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού !!Το 99% του πλανήτη.
Κλειδωστα στην αποθηκη να σωθεις λεμεθελω να γινω μουσικακιας και οχι μηχανακιας γαμωτο μου....κανω αγωνα,το παλευω αλλα καποιες στιγμες ερχεται μια cariola εγγραφη με τονισμενες τις ψιλες και με γυρναει πισω......εχει φουσκωμενα χαμηλα και σκεφτομαι μπας και φταιει το interconect.......γιατι mi amor?
μα τι εχω Θεε μου?
Ακουγα εψες ενα ζορικο αλμπουμ των Tindersticks οπου υπαρχει μια θολουρα στο ακουσμα και σκεφτηκα μπας και γερασανε οι πυκνωτες του Krell !!!
εσεις?![]()
ΑρχήΚωδίκελλος 22 [...]
Tα πράγματα είναι πιό απλά για κάποιους που ξεκίνησαν απο τη μουσική, την ακρόαση μουσικής και "έγραψαν" χιλιόμετρα μέχρι να επιθυμήσουν αναπαραγωγέα που να τους χαρίζει περισσότερη πληροφορία.Εννοώ από την κοινότητα των χάϊενδ πως το λένε, όχι από το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού !!