Τί προτείνεται??

Reaction score
4.922
Είδα στα πεταχτά κάτι φορητούς σκληρούς δίσκους με μικρή οθόνη μπροστά που τα συνδέεις κατυεθείαν με την τηλεόραση και παίζουν divx,cd,mp3,dvd γενικώς ότι media αρχείο τους αποθηκεύσεις μέσα.
Πώς λέγονται αυτά??
Κάποιο φθηνό έχετε στο νού σας???

Reaction score
4.922
Ναι ακριβώς κάτι τέτοιο έψαχνα και το μάτι μου είδε μια τιμή σε μια υπεραγορά που δεν θυμάμαι κοντά στα 180 ευρώ με 320gb δίσκο και μικρή οθόνη στην πρόσοψη.
Πώς το βλέπετε σαν ιδέα ?? Τι πρέπει να προσέξω??
Το θέλω για να βλέπω divx στην τι-βι κυρίως αντε και κανα mp3 στο ηχοσύστημα.

Reaction score
164
Έχω το iZak και μπορώ να σου πω ότι κάνει απλά και όμορφα ό,τι υπόσχεται. Παίρνει μικρό δίσκο από laptop, (πωλείται και άδειο, για να βάλεις δικό σου δίσκο), παίζει DivX, παίζει υπότιτλους, παίζει mp3. Υπάρχει και σχετικό θέμα για περισσότερες πληροφορίες.

Reaction score
4.922
Υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσεις και σαν αποθηκευτικό μέσο για φωτογραφίες χωρίς την βοήθεια υπολογιστή?? (πολλά θέλω εε??)

Reaction score
164
Αν εννοείς για να αδειάζεις εκεί τις μνήμες της φωτογραφικής μηχανής, όχι.
Έχω ένα τέτοιο (Archos AV400) που κάνει παπάδες, αλλά δεν παίζει υπότιτλους... Οπότε δεν στο συνιστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τί προτείνεται??

Αυτό το Epson P-5000 το έχετε δει? Το έχει πάρει ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος
Παρε ενα DVD απο τα φθηνα που παιζουνε τα παντα να εχει και USB πετατου και ενα σκληρο και εισαι οκ.Το Ιzak παντως ειναι πολυ καλο μηχανακι

Reaction score
164
Το Epson είναι πολύ καλό. Έχει οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης από το Archos και, αν θυμάμαι καλά, μεγαλύτερο δίσκο. Αλλά δεν έχει video in (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ)

Reaction score
3
Ο "φίλος" το χρησιμοποιεί περισσότερο σαν buffer για να βγάζει τις φωτογραφίες του εκεί χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει laptop. Υποστηρίζει και raw!
Το Video in σε τι χρειάζεται? περνάει από τον υπολογιστή του κάποια/ες ταινίες και το χρησιμοποιεί πχ. στο αεροπλάνο ή στα παιδιά στο πίσω κάθισμα κλπ

Reaction score
164
Ο "φίλος" το χρησιμοποιεί περισσότερο σαν buffer για να βγάζει τις φωτογραφίες του εκεί χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει laptop. Υποστηρίζει και raw!
Το Video in σε τι χρειάζεται? περνάει από τον υπολογιστή του κάποια/ες ταινίες και το χρησιμοποιεί πχ. στο αεροπλάνο ή στα παιδιά στο πίσω κάθισμα κλπ
Δουλεύει κανονικά σαν DVR, κάνοντας capture σε avi, έχει και remote και μια βάση πάνω στην οποία κάθεται όταν είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση. Έχει και video out. Αλλά και εγώ το χησιμοποιώ για άδειασμα των καρτών, ούτε που το έχω συνδέσει ποτέ στη βάση του και το remote είναι ακόμα στο κουτί του.
Οι συσκευές αυτού του είδους κάνουν αντιγραφή όλων των αρχείων που θα βρουν στην κάρτα. Απλά κάποιες κάνουν preview και τα μικρής ανάλυσης jpg που είναι ενσωματωμένα στα raw. To Archos πάντως δεν το κάνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO