Τί HD συσκευή έχετε?

Με τι βλεπετε HD?

• HD-DVD player

Votes: 52 10,2%
  • Blu Ray player

Votes: 98 19,3%
  • Συσκευη τυπου Media Box

Votes: 197 38,7%
  • Server

Votes: 15 2,9%
  • Παιχνιδομηχανη(π.χ.PS3)

Votes: 169 33,2%
  • HTPC

Votes: 170 33,4%
  • Δορυφορικο δεκτη

Votes: 85 16,7%

• Total voters
    509
Reaction score
0
Απάντηση: Ti HD συσκευη εχετε?

Vantage 7100S
HTPC με LG Blue Ray - HD-DVD Player και Technotrend DVB-S2
KISS DP-600

Reaction score
73
Re: Ti HD συσκευη εχετε?

Το ξέρω ότι θα φανει καπως σαν ιεροσυλία αλλα θα καταθεσω την εμπειρια μου..

Δεν εχω παρει κανενα BD-player ακόμα... Πολυ προσφατα πηρα το νεο λαπτοπ της ACER 8920G με BD (T9300/ NVidia 9500M).
Οπότε με μεγαλη περιέργεια συνεδεσα το HDMI του στο σύστημα για να δω την εικόνα του στην PHILIPS 32PF9830 (HD-Ready)

H συγκριση θα γινόταν με την εικόνα που μου δινει απο πολυ καλα DVD το ΟΡΡΟ 981.
Εβαλα το δισκακι του HITECH - Aεροπλανοφορο ΑΙΚ (αυτο επελεξα απο τα δισκακια του HITECH)

Οσον αφορά τον ηχο δυστυχως δεν μπορεσα να τον εισαγω στο συστημα... δεν ξερω τι δεν εκανα καλα
(αν καποιος ξερει ας μου πει τι δεν εκανα καλα... τον ακουγα απο τα ηχεια του λαπτοπ)
Προγραμμα PowerDVD

Οσον αφορά την εικόνα... στην 32-αρα HD-Ready ... ΔΕΝ ξετρελλαθηκα... με μεγαλη εκπληξη
είδα πως το ΟΡΡΟ 981 δίνει μια εικόνα σε πολυ καλου mastering DVD πολυ κοντα στο HD...:111:...:105:
δλδ το upscaling 1080 που λεει το κανει με τον FARUDJA πολυ καλα...
Πολυ καλη εικόνα στις σκηνες του καταστρωματος του ΑΙΚ με το ηλιακό φως... δεν λεω...
ΑΛΛΑ εχοντας συγκριση το ΟΡΡΟ 981... δεν με κανει να παω τρεχοντας να προμηθευτω ενα BD-player σημερα...:140:
Θα προσπαθησω να δοκιμασω και με αλλα δισκακια BD να δω τι γινεται...

Αποτέλεσμα.......
Θα περιμενω... και καλυτερα μηχανηματα... και πιο φτηνα... και προφανως... να ερθουν αρκετα BD-disks στα βιντεο-κλουμπς..:102:
και γιατι οχι... ισως αλλαγη της HD-Ready με FULL HD αν και στις 32" μαλλον διαφορά δεν δειχνει...

Επομένως μια παρακινδυνευμενη συμβουλή.... αν δεν εχετε τηλεόραση παραγωγης 2008 με τα σημερινά καλουδια
της επεξεργασιας HD σε TV... ΜΗ βιαζεστε να παρετε ενα BD-Player σημερα... αμεσα... ψαξτε το λιγακι
και καντε δοκιμες στην TV που εχετε με καποιο BD-Player φιλου γνωστου κλπ... ισως να κανετε αγορα
που δεν σας αποδωσει αυτα που φανταζεστε... (Βιαστικό ισως συμπερασμα αλλα το καταθετω... και ας βαρεσετε..)

Reaction score
0

Δεν έχω τιποτα απο τα παραπάνω.

Ζαχαρώνω όμως μια συσκευή τηλεδιάσκεψης υψηλής ευκρίνιας και περιμενω την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Απ ότι φαίνεται καθυστερεί όμως καθώς προηγείται το προτζεκτ για το Euro σε HD απο το πειραματικο καναλι του ΥΜΕ.

Θα περιμενω, ωστόσο στην ψηφοφορία δεν βρήκα το "άλλο" για να ψηφίσω και στεναχωρήθηκα.

Παρακαλώ να μην ξαναγίνει

Δεν πρεπει να σνομπαρουμε τις εξαγγελίες για την υποστήριξη των νεων τεχνολογιών...

Reaction score
3.085
Μόλις την απέκτησα

Μόλις απέκτησα από αγγελία το Toshiba HD-XE1 HD-DVD player.

Θα μου πεις, τώρα ξύπνησες εσύ.

Να πω την αμαρτία μου, η υπόθεση ξεκίνησε από το HTPC, στο οποίο είχα βάλει το combo drive της LG, και περνώντας από το αεροδρόμιο του Όσλο, ζαχάρωσα κάτι HD-DVD που τα είχανε σε προσφορά (άσχετα αν μετά ανακάλυψα πως πουλιόντουσαν αλλού ακόμα φτηνότερα) και τα πήρα.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, έπεσα πάνω σε μιαν αγγελία για το player, ρώτησα και ένα φίλο που το έχει πάνω από ένα χρόνο και πήρα την απόφαση να το πάρω, με την προϋπόθεση να μαζέψω όσες περισσότερες ταινίες βρω (φτηνές, φυσικά) από αυτό το φορμά, ώστε να φτιάξω μια μικρή ταινιοθήκη σε HD-DVD, για να το αξιοποιήσω.

Περιττό να πω πως σαν συσκευή είναι υπεράνω κριτικής, βαριά πάνω από 6 κιλά, και με εξαιρετική κατασκευή (το μόνο που είναι "φτηνιάρικο" είναι το συρτάρι του δίσκου, αλλά δεν περίμενα κάτι άλλο, μιας και το player όπως όλα άλλωστε δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας υπολογιστής).

Σαν DVD player δεν πρέπει να έχει ανταγωνιστές, παρά μονάχα players της πολύ υψηλής κατηγορίας τιμής. Ιδιαίτερα καλά χαρακτηριστικά του είναι ο εσωτερικός εξαιρετικός scaler και η επεξεργασία του ήχου.

Φυσικά, δεν θα έδινα σήμερα κοντά στο χιλιάρικο, που είχε πέρισυ. Αλλά τα 250 ευρώ νομίζω πως τα αξίζει, έστω κια σαν DVD upscaling player μόνο.

Reaction score
3.085
Συν το HTPC που στήνω

Τελειώνω - κι αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένος να το τελειώσω σωστά - και το HTPC μου, με το παραπάνω αναφερθέν combo drive της LG.

Το PC φτιάχνεται πάνω σε Intel E8400 Penryn 3.0GHz, Gigabyte X38 Mobo, Sapphire ATI HD3870 και Auzentech Meridian 7.1. Τα υπόλοιπα θα τα ανακοινώσω όταν τελειώσει και λειτουργήσει, στην κατηγορία HTPC.

Reaction score
3.085
Μια αδυναμία στην οργάνωση του poll

Σε αυτο το δημοψηφισμα θελουμε να δουμε ποιες συσκευες
χρησιμοποιειτε για να δειτε HD
Καθως καποιοι απο εμας χρησιμοποιουν περισσοτερες της μιας
οι επιλογες ειναι πολλαπλες και μπορειτε να ψηφισετε οσες
επιλογες θελετε, αλλα μονο μια φορα.

Παρακαλω πολυ οπως σχολιασετε μετα την ψηφο σας...
Να πω κατ' αρχάς πως ήδη ψήφισα και σεβόμενος τον κανόνα του poll, σχολίασα κι όλας την ψήφο μου.

Θά ήθελα όμως να πω πως υπάρχει μια αδυναμία στην οργάνωση της "ψηφοφορίας", αν μπορεί κάποιος να την ονομάσει έτσι.

Το γεγονός δηλαδή πως ενώ το poll θα μείνει ανοιχτό για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, σε αυτό το διάστημα οποιαδήποτε αλλαγή που ίσως προκύψει σε κάποιον από τους ψηφίσαντες, δεν θα μπορεί να εκφραστεί.

Δηλ. αν κάποιος ξεκίνησε με HTPC και μετά από κάποιο διάστημα, όσο διαρκεί η ψηφοφορία, απέκτησε κι ένα Blu-Ray, δεν θα μπορεί να το προσθέσει.

Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να βγούν βεβαίως κάποια συμπεράσματα, αλλά αυτά θα δείχνουν τις "τάσεις" της στιγμής και όχι την συνολική προτίμηση των ψηφοφόρων.

Να επεκτείνω ακόμα τη σκέψη μου λέγοντας πως, λόγω της καθυστέρησης ΚΑΙ των αρχικών υψηλών τιμών του BD, πολύς κόσμος διάλεξε αρχικά το HD-DVD, για να μη μείνει αμανάτι στο σταθμό και να "πηδήξει" στο βαγόνι της Υψηλής Ευκρίνειας.

Λογική κίνηση και καθόλου επιλήψημη. Μερικοί, οι έχοντες πιό διεισδυτικό νου, επέλεξαν τον δρόμο του HTPC, τον μόνο σίγουρο που θα τους είχε οπωσδήποτε πάνω στο τραίνο, αλλά και τον πιο δύσβατο.

Πολλοί όμως, μετά το πατατράκ του HD-DVD, στράφηκαν ή στρέφονται προς το Blu-Ray Disc.

Αυτοί πως θα εκφραστούν, εάν έχουν ήδη ψηφίσει;

Αυτά και θα ήθελα τα σχόλιά σας.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με την διεξαγωγή του poll.

Reaction score
188

htpc με skystar hd απειρες ταινιες σε mkv και αργοτερα κανα blu ray οδηγο οταν ξεφτυλιστουν οι τιμες.

Reaction score
0

ΑΜΟΙ 37' και απο χθες............

PLAYSTATION 3

Reaction score
2

MKV - Μονοδρομος για Καλό hd Video.

και άσε την Σονυ να κουρέυεται.

HTPC, φυσικά....

Reaction score
14

Καλά είναι δυνατόν τα hd-dvd να ειναι ακόμη περισσότερα απο τα μπλέ???

Reaction score
6

Αφου υπαρχεi το ps3 δεν υπαρχει μεγαλη αναγκη για αγορα bluray player.
Αλλωστε ακομα ειναι ακριβα

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Ti HD συσκευη εχετε?

Καλά είναι δυνατόν τα hd-dvd να ειναι ακόμη περισσότερα απο τα μπλέ???
ουτες θα ανησυχήσω ουτε θα εκπλαγω αν ακουσω (διαβάσω) την ιδια απορία διατυπωμένηαι του χρόνου...:116::116:

Reaction score
0

Toshiba HD DVD EP10 ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με το μηχάνημα, αλλά δυστυχώς μόλις πέσει το PANASONIC στα 300-350 Euro θα πάρω και BR...

Reaction score
0

pocorn A100, WD HDTV, Technomate HD6900, Humax 2000, Sharp 37XD1E, Opoma HD65, LG 27'' fullhd.

Oσο για αγορα ΒR, δεν το βλεπω, μια και με τα mkv και τοpopcorn μια χαρα κανω τη δουλεια μου! Επισης ο technmate σε συνδυασμο με οποιοδηποτε φλασακι η σκληρο με καλυπτει προς το παρον για high def εγγραφες

Reaction score
14

ps3 ,hd-dvd, Tvix 4500 ( η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ever μετά τον προβολέα και αφορά εικόνα..)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas