Τί HD συσκευή έχετε?

Με τι βλεπετε HD?

• HD-DVD player

Votes: 52 10,2%
  • Blu Ray player

Votes: 98 19,3%
  • Συσκευη τυπου Media Box

Votes: 197 38,7%
  • Server

Votes: 15 2,9%
  • Παιχνιδομηχανη(π.χ.PS3)

Votes: 169 33,2%
  • HTPC

Votes: 170 33,4%
  • Δορυφορικο δεκτη

Votes: 85 16,7%

• Total voters
    509

Reaction score
0
Re: Ti HD συσκευη εχετε?

Blu-ray player: Sony BDP-S350
Media Box: WD HDTV
Satellite: Topfield 7700 HSCI (high-definition with USB PVR support)

Reaction score
0

Λοιπόν το πακέτο περιλαμβάνει : TV Samsung 40'' HD , PS3 (for Blue Ray), Amplifier Pioneer VSX-LX70 ,ηχεία Crystal Audio THX , DVD player Philips και φυσικά Media Box WD TV.

Reaction score
3.085
Απορία Ψάλτου: Βηξ!. Η αδυναμία του poll. Δεν την είδε κανένας;

Πριν κάτι μήνες, στις 20-05-2008, είχα ψηφίσει και γράψει:

Να πω κατ' αρχάς πως ήδη ψήφισα και σεβόμενος τον κανόνα του poll, σχολίασα κι όλας την ψήφο μου.

Θά ήθελα όμως να πω πως υπάρχει μια αδυναμία στην οργάνωση της "ψηφοφορίας", αν μπορεί κάποιος να την ονομάσει έτσι.

Το γεγονός δηλαδή πως ενώ το poll θα μείνει ανοιχτό για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, σε αυτό το διάστημα οποιαδήποτε αλλαγή που ίσως προκύψει σε κάποιον από τους ψηφίσαντες, δεν θα μπορεί να εκφραστεί.

Δηλ. αν κάποιος ξεκίνησε με HTPC και μετά από κάποιο διάστημα, όσο διαρκεί η ψηφοφορία, απέκτησε κι ένα Blu-Ray, δεν θα μπορεί να το προσθέσει.

Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να βγούν βεβαίως κάποια συμπεράσματα, αλλά αυτά θα δείχνουν τις "τάσεις" της στιγμής και όχι την συνολική προτίμηση των ψηφοφόρων.

Να επεκτείνω ακόμα τη σκέψη μου λέγοντας πως, λόγω της καθυστέρησης ΚΑΙ των αρχικών υψηλών τιμών του BD, πολύς κόσμος διάλεξε αρχικά το HD-DVD, για να μη μείνει αμανάτι στο σταθμό και να "πηδήξει" στο βαγόνι της Υψηλής Ευκρίνειας.

Λογική κίνηση και καθόλου επιλήψημη. Μερικοί, οι έχοντες πιό διεισδυτικό νου, επέλεξαν τον δρόμο του HTPC, τον μόνο σίγουρο που θα τους είχε οπωσδήποτε πάνω στο τραίνο, αλλά και τον πιο δύσβατο.

Πολλοί όμως, μετά το πατατράκ του HD-DVD, στράφηκαν ή στρέφονται προς το Blu-Ray Disc.

Αυτοί πως θα εκφραστούν, εάν έχουν ήδη ψηφίσει;

Αυτά και θα ήθελα τα σχόλιά σας.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με την διεξαγωγή του poll.
Σήμερα (ή την Δευτέρα, εξαρτάται από την courier) περιμένω το Blu-Ray DMP-BD55 της Panasonic.

Και ερωτώ:

Όταν θάρθει, πώς θα το προσθέσω, αφού έχω ήδη ψηφίσει;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Ti HD συσκευη εχετε?

Το HTPC δεν με διευκόλυνε, και έτσι εχθές αγόρασα το WD Media Player! ακόμα είμαι στις ρυθμίσεις! απο τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται εξαιρετικό!

Reaction score
0

HTPC θα το ονόμαζα το Mac Mini μου αλλά δεν είναι ακριβώς PC ε; Αν και με το Intel inside πλέον της Apple είναι πολύ πιο κοντά. Επίσης ας μου βρει κάποιος καλύτερη look 'n feel και ευκολία στη χρήση από την εφαρμογή Plex η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από το παλιό Xbox Media Center ported in σε MacOSx. Απλά φανταστικό όποιος δεν έχει στήσει ακόμα HTPC ας σκεφτεί και αυτή τη λύση ( εξαιρετική ποιότητα κατασκευής , φοβερά κομψό για σαλόνι και φυσικά κανένα ίχνος θορύβου). Φυσικά είναι και Dual Boot το μηλαράκι με τα κλασικά Windows XP.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

HTPC με blu-ray...

Y.Γ. Ανανέωση της συσκευής λόγω εγκατάστασης του blu-ray... αγορασμένο από το καλοκαίρι από Αμερική... αλλά τώρα εδέησε να το βάλω!

Reaction score
0

PS3, PC, WD TV...

Καλά είμαστε... Ένας δορυφορικός δέκτης μας λείπει...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

HTPC με blu-ray... Km player 4 terra me Hd υλικο και πολυ μα παρα πολυ κατεβασμα ματροσκων και λοιπων!!!!!

Reaction score
0
Χρονικά....

Οσο έμενα στο πατρικό μου έβλεπα HD με ΗDMI απο το pc στην tv.
Το δωμάτιο μου ήταν δίπλα στο σαλόνι και με ένα 10m καλώδιο έκανα τη δουλειά μου. Βέβαια έπρεπε να σηκώνομαι κάθε 3 και λίγο για να κάνω ένα pause ή ενα rewind

Στο σπίτι που μένω τώρα ο υπολογιστής είναι μακρυά απο την tv οπότε αγόρασα το WD HD TV και μαζί με το home cinema είμαι καλυμένος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas