Ταινίες Αναφοράς (Εικόνα & ήχος σαν σύνολο)

Reaction score
0
Αλήθεια ποιά θεωρείτε εσείς ταινία αναφοράς προς ένδειξη δυνατοτήτων του οπτικοακουστικού συστήματος σας ή σαν τεστ για μελλοντική αγορά σας?? :wink:

Ας μήν καταφύγουμε σε ότι προτείνουν περιοδικά και οι επαγγελματίες του χώρου !! Ας περιοριστούμε σε ότι άρεσε σε εμάς απο άποψη εικόνας και ήχου !!

...ελπίζω να μην δούμε πάλι Gladiator ..... (εντάξει συμφωνώ ότι ήταν καλό)....

Θα είναι και μία ένδειξη στην διαφορά των αισθήσεων απο άτομο σε άτομο.

Ξεκινάμε?

A Beautiful mind R1

:roll:

Reaction score
5
Στα δικά μου μάτια με τα δικά μου μηχανήματα ...... οι κάτωθι τανίες με εντυπωσίασαν με την εικόνα τους.

- Gothica R1

- Finding Nemo R2

- Blade II R2

Reaction score
0
..Είμαστε σε καλό δρόμο.. θα δούμε πολλές διαφορές !!!!

αν καταλήξουμε σε μία λίστα με τις προτιμήσεις όλων θα κάνουμε και ένα poll να ψηφίσουμε το top ten !! :D

Προσοχή ζητάμε ταινίες αναφοράς σαν σύνολο εικόνα - ήχος. Μην μπερδευτούμε με το χτύπημε σε sub που υπάρχει σαν θέμα!!

Reaction score
5
Αυτό που πάντα πίστευα είναι ότι ένα σύστημα πολυκάναλου ήχου για να αξιολογηθεί σωστά χρειάζεται μουσικό περιεχόμενο σε συνδυασμό με την κινηματογραφική αίσθηση που προσφέρει ο ήχος του κινηματογράφου ποιο είναι αυτό?

Moulin Rouge!

Με την συγκεκριμένη ταινία ένα σωστά στημένο στο 90% πολυκάναλο σύστημα λογικής τιμής είναι ικανό να κάνει ένα δυκάναλο super Hi End να κοκκινίζει από ντροπή!

Και σε εικόνα άψογο!

Reaction score
49
Με τυχαία σειρά (όπως μου έρχονται στην....κεφάλα μου!)

1)Finding Nemo (2003)

2)Monsters, Inc. (2001)

3)Gladiator (2000) (γιατί όχι Δημήτρη?? :( )

4)Moulin Rouge (2001)

5)Saving Private Ryan (1998)

6)A.I.: Artificial Intelligence (2001)

7)The Perfect Storm (2000)

8)Titanic (1997)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν καταφερα ποτε να βρω την ιδανικη ταινια που να συνδυαζει και τα δυο.

Ετσι εχουμε και λεμε

ΗΧΟΣ:Master and Commander
Εικονα:Fifth Element(Superbit)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Για τους Fan του Fifth element...

Στην Home entertainment έκθεση του Σικάγο (4-7 Noέμβρη) θα υπάρχει προβολή της ταινίας μέσα από ένα πολύ "ειδικό" setup...

Παραθέτω την είδηση μέσα από τα highlits του show...

"Visitors to the Harvey Electronics room saw a beautifully reproduced, high-definition DVHS playback of The Fifth Element with a Runco projector, McIntosh surround-sound electronics, and 5.1 channels of MartinLogan loudspeakers. The visuals were so detailed that you could see flaws in the aliens' makeup! "

Ποιος είναι για ταξιδάκι αστραπή στις ΗΠΑ???

Reaction score
0
το εχω ξαναπει παλιοτερα αλλα θεωρω ως καλυτερη- ηχητικα- ταινια τον "Δρακουλα" του Κοπολλα.Επειδη οι περισσοτεροι τον εχετε καπου ξεχασμενο καντε μου τη χαρη να τον βαλετε ενα βραδυ δυνατουτσικα.
Τρομερη δουλεια και ο Rydstrom της Pixar (alla se olew tiw tainiew oxi mono sto Nemo)

Reaction score
5
Τάκη και εγώ την θεωρώ πολύ αξιόλογη και σίγουρα την συγκαταλέγω ανάμεσα στις καλύτερες. Ρίγος και ανατριχίλα! :D

Reaction score
49
Καλά κάνατε και μας την θυμήσατε!!!

Ευκαιρία για ένα βράδυ με πολύ............μπρρρρρρρρρρ :shock: :shock:

Λογικά είναι σε DD......Σωστά? :?: :?:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last