Ταμπάκης Τέλος!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σε μια ιστορική εκπομπή η Αννίτα "καθάρισε" στεγνά τον Γιώργο Ταμπάκη!

Από την προηγούμενη κιόλας εκπομπή όπου ο Γιώργος Ταμπάκης άλλαξε την "πρίμα" φωνή του σε πιο μπάσα, αλλάζοντας ουσιαστικά το "στυλ" του υπήρξε μεγάλη φιλολογία για το αν μας δούλευε τόσα χρόνια!

Μετά την φράση του "βοήθησα την εκπομπή σου" που τόλμησε να πει ο Ταμπάκης, η αντίδραση της Αννίτας ήταν άμεση! "Χάρηκα που σε γνώρισα, ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή..."

Το σήριαλ είχε και 2 σαφείς βολές από την Αννίτα. Η 1η ότι ο Ταμπάκης είχε τόσα χρόνια 2 φωνές άρα μας δούλευε και η δεύτερη ότι κάποιοι τον πλησίασαν και του έδωσαν συμβουλές...

Απίστευτο σήριαλ για έναν τύπο που η ιστοσελίδα του τις τελευταίες εβδομάδες είχε απογειωθεί...

Το σουξέ του ήταν απίστευτο...

Reaction score
7
Παλι μεσα στην ποιοτητα ο Γενικος....

Με προλαβες... :):):)

Τον αδειασε κανονικα!!
Οσο περιμενε να της εξηγησει ποια ειναι η κανονικη του φωνη, ολα ηταν καλα....

Τι το ηθελε το αλλο?

Ο Κατελης που ηταν απο πισω τι απεγινε τελικα?

Reaction score
6
Βρε μη σας δω ξανα να μου γραφετε για κουλτουριάρικες ταινιες και το ποσο βαθια και καλλιτεχνικά τα δωσε ολα ο Χ καρααγνωστος σκηνοθετης απο την Κινα... θα σας παρει και θα σας σηκωσει. :twisted:

Που μου θέλετε και Ταμπακη , την κουλτουρα μου μεσα :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η άλλη επιλογή που είχα χθες ήταν να δω τον Ραγκούση να μας πρήζει για τον Ειρηναίο... Αννίτα και πάλι Αννίτα λοιπόν!

Στο θέμα μας τώρα...

Το επόμενο σήριαλ στην χώρα θα είναι αν μας δούλευε ή όχι ο Ταμπάκης...

Επίσης ποιός τον ξελόγιασε...

Πάντως την Αννίτα ακόμα μια φορά την παραδέχτηκα!

Ξέχασα και την άποψή μου για την όλη ιστορία:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
στο τέλος όμως ό Ταμπάκης ξαναεμφανίστηκε μετανιωμένος και προσπαθούσε να βρει συμβιβαστική λύση με την Αννίτα...

όλα τα λεφτά ήταν ο Catman Δον Ζουάν (ή αλλιώς Τζον-Τζον Ζουάν σύμφωνα με δική του δήλωση)

Reaction score
50
Παιδιά αισθάνομαι τυχερός που λόγω δουλειάς το τελευταίο 2μηνο γυρνάω σπίτι αργά και ουσιαστικά δεν βλέπω τηλεόραση.......(εκτός από F1 που δεν χάνω με τίποτα.... :roll: :D )

Νίκο δεν χρειάζεται να την σπάσεις!! Βγάλε απλά το λευκό καλώδιο των 75Ω που υπάρχει στο πίσω μέρος της...... :wink: :wink: :wink:
Και πάρε κανένα DVD να δεις! :D

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Το καλο με ενα dvd-recorder με σκληρο δισκο ειναι οτι μπορεις να γραφεις οτι μπουρδα δειχνει η tv χωρις πολυ σκεψη....Λοιπον εχω γραψει την εκπομπη οποιος ενδιαφερεται ευχαριστως να του τη δωσω.

Y.Γ. Μη με διαγραψετε ρε παιδια....ολοι εχουμε κακες στιγμες...

Reaction score
50
Πω,πωωωω........
Χρόνια περίμενα αυτό το HiEnd SACD να ακούσω τις βελούδινες χροιές και τις μαγευτικές μουσικές στιγμές του συστήματός μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα αγοράσω 2.
Ένα για να το λιώσω από την χρήση και το 2ο για να το βρουν μετά από 2000 χρόνια τα ανθρωποειδή και να ξετρελαθούν.......... :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το καλο με ενα dvd-recorder με σκληρο δισκο ειναι οτι μπορεις να γραφεις οτι μπουρδα δειχνει η tv χωρις πολυ σκεψη....Λοιπον εχω γραψει την εκπομπη οποιος ενδιαφερεται ευχαριστως να του τη δωσω.

Y.Γ. Μη με διαγραψετε ρε παιδια....ολοι εχουμε κακες στιγμες...
Τέτοια κομμάτια είναι συλλεκτικά...

Κάτι σαν τις απαγορευμένες κασσέτες του Χάρυ Κλυν στην δεκαετία του '80!

Θα ήθελα μια κόπια...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Παιδια μολις συμπιεσα την εκπομπη σε MPEG4 ωστε να χωραει σε ενα cd-rom.Ευχαριστως να φτιαξω αντιτυπο σε οποιον θελει.

Reaction score
7
Επισης συλλεκτικες ειναι και οι ''ειδησεις'' του Star... οι χειροτερες θεματικα ειδησεις της ελληνικης τηλεορασης (απο θεωρητικα μεγαλο καναλι)... by far....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp