Ταμπάκης for ever!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H πιο cult φυσιογνωμία των τελευταίων ετών που έχει αναδείξει η Ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι φυσικά ο Γιώργος Ταμπάκης!!!

Το επίσημο site του από όπου μπορείτε να κατεβάσετε και απίστευτα ηχητικά ντοκουμέντα!

http://www.catman.gr

Reaction score
50
Aν σας πω κάτι για τον εν λόγω κύριο θα πάθετε την πλάκα σας!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Σε κάθε εμφάνισή του (στην Πάνια ή σε κάποια νυχτερινά κέντρα....) παίρνει ούτε λίγο, ούτε πολύ........2000 ευρώ!! :shock: :shock: :shock:

Με απλά μαθηματικά σε ένα μήνα, μόνο από την εκπομπή της Πάνια παίρνει 8000 ευρώ!!!!!

Είπατε κάτι??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όντως έχει βγάλει πολλά λεφτά ο τύπος...

Και μην ξεχνάμε η πρώτη του εμφάνιση στην Αννίτα ήταν πριν αρκετά χρόνια!

Reaction score
0
πειτε μου τωρα ποιος ειναι ο "χαζος" της υποθεσης ο Κατελης ο Ταμπακης ή "εμεις" που τους φτασαμε εκει ωστε να βγαζουν αυτα τα λεφτα?????

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι ότι τελικά στην Ελλάδα δεν χρειάζονται σπουδές-διαβάσματα κλπ για να πετύχεις...

Θράσος, βλακεία και ασχετοσύνη χρειάζεται...

Reaction score
5
Αν θεωρείς το ότι βγάζει κάποια λεφτά με αυτόν τον τρόπο 'επιτυχία'..εγώ προσωπικά άλλα πράγματα θεωρώ επιτυχία στη ζωή και στην κοινωνία.

Παρόμοιες ιδέες περνάνε και στα νέα παιδιά και θέλουν όλα να γίνουν Παπαρ**. και Ρουβάς...γιατί να κουραστώ σου λένε, θα ξαπλώσω σε κανα δυο κρεβάτια και θα γίνω star...

Πιο πολλούς επιστήμονες χρειαζόμαστε, ανθρώπους με παιδεία, να κάνουν καινοτομίες και να πάρουν ρίσκα για το καλό των υπολοίπων.

Επίσης σκέψου μόνο ότι για να του δίνουν 2000 ευρώ την εκπομπή, κάποιοι από πίσω βγάζουν τα δεκαπλάσια κλπ...ποιοί είναι οι έξυπνοι;

Αυτά...κύρηγμα τέλος :)

Reaction score
7
Ασχετα με τους ταμπακηδες και τις ταμπακιερες, εχουμε μπουχτισει απο επιστημονες ολων των τομεων...
Αντιστοιχες θεσεις εργασιας δεν υπαρχουν για να δουλεψουν ολοι αυτοι οι επιστημονες.
Μια εταιρεια των 100 ατομων θελει 10 μανατζερ και 90 ''απλους''. Δυστυχως ολοι σπουδαζουν για να γινουν μανατζερ.

Το κακο προερχεται αποκλειστικα απο τους γονεις και απο τη λαλακισμενη ευχη ''Να σου ζησει. Να τον/την χαιρεσαι και να τον/την δεις οπως θελεις''.

Ποιος γονιος ρωταει το παιδι του τι του αρεσει και τι θελει να κανει?
Απο μικρα τους κανουν πλυση εγκεφαλου οτι πρεπει να μπουνε στο Πανεπιστημιο.
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να μαθει πιανο?
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να μαθει κιθαρα?
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να παει μπαλετο?
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να παει κολυμβητηριο?
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να ασχοληθει με αθλητισμο?
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να μαθει αγγλικα?
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να μαθει γαλλικα?
Ποιος ρωταει το παιδι του αν θελει και αν του αρεσει να μαθει γερμανικα?
Αλλα δεν εχει σημασια η γνωμη του παιδιου... οποτε στελνουν τα παιδια σε όόόλα τα παραπανω.
Αλλα οταν ερθει η πολυποθητη ωρα να διαβασει για το Πανεπιστημιο, όόόλα αυτα τα σημαντικα του παρελθοντος (πιανο-κιθαρα-μπαλετο-κολυμβητηριο κλπ) πανε στην ακρη, ασχετα αν το παιδι εχει κλιση σε καποιο απο αυτα....

Ετσι ειναι ομως... Πρεπει να σπουδασει το παιδι, για να εχει ενα χαρτι και να το καυχιομαστε στο σόι... Ασχετα αν θα προτιμουσε να μαθει κατι αλλο...
Τωρα αν στο μελλον δεν εχει δουλεια, δεν πειραζει. Εχει Πτυχιο...
Και επειδη εχει πτυχιο δε μπορει να κανει και οποιαδηποτε δουλεια!
Τι? Να παει να δουλεψει σαν υπαλληλος για 600€?

(τα πηρα στο κρανιο)

Βλεπω κατι τετοια στο κοντινο μου περιβαλλον και :x .

Πιο ευκολα βρισκεις καθηγητη παρα υδραυλικο!

Αυτη η νοοτροπια του υποβαθμισμου των τεχνικων επαγγελματων.... (οχι για να ευλογησω τα γενια μου), αλλα εγω δουλευω (επισημα και ανεπισημα, με ενσημα και οχι) κοντα στα 10 χρονια, πανω σε αυτα που μου αρεσαν και σπουδασα, ενω αλλοι παναπιστημιακοι ή ''ψαχνονται'' ή δουλευουν (αναγκαστικα, γιατι it's a hard life, οπως λενε και οι Queen) σε κατι ασχετο απο αυτο που σπουδασαν....

Reaction score
51
...
Απο μικρα τους κανουν πλυση εγκεφαλου οτι πρεπει να μπουνε στο Πανεπιστημιο.
...
Και νάταν μόνο αυτό...
Στην σχολή μου μπήκαμε 204 :!: :!:
και τελειώσαμε 1250 :!: :!: :!:

1046 μπήκαν από το παράθυρο.
Και υπάρχουν πολλών ειδών παράθυρα σήμερα στην Ελλάδα, όπου ο κάθε λαλα..
μπαίνει ο ίδιος , το παιδί του, ο βαφτησιμιός, ο ανηψιός, ο γείτονας, ο κουμπάρος και τρέχα γύρευε. :!:
Γιατί όλοι μας στην Ελλάδα σήμερα έχουμε γνωστό Υπουργό, Δήμαρχο, καθηγητή, στρατηγό, λοχαγό, μπαμπινιώτη , κλπ. :wink:

Reaction score
25.611
Αν θεωρείς το ότι βγάζει κάποια λεφτά με αυτόν τον τρόπο 'επιτυχία'..εγώ προσωπικά άλλα πράγματα θεωρώ επιτυχία στη ζωή και στην κοινωνία.

Παρόμοιες ιδέες περνάνε και στα νέα παιδιά και θέλουν όλα να γίνουν Παπαρ**. και Ρουβάς...γιατί να κουραστώ σου λένε, θα ξαπλώσω σε κανα δυο κρεβάτια και θα γίνω star...

Πιο πολλούς επιστήμονες χρειαζόμαστε, ανθρώπους με παιδεία, να κάνουν καινοτομίες και να πάρουν ρίσκα για το καλό των υπολοίπων.

Επίσης σκέψου μόνο ότι για να του δίνουν 2000 ευρώ την εκπομπή, κάποιοι από πίσω βγάζουν τα δεκαπλάσια κλπ...ποιοί είναι οι έξυπνοι;

Αυτά...κύρηγμα τέλος :)
σκεψου ομως οτι για να τα βγαλουν αυτα καποιος τους τα δινει: ποιος ειναι πιο χαζος τωρα? εμεις η ο catman?(ομοια και στο ποδοσφαιρο και ...)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp