Honda CRF300L

Reaction score
30.399
Τα φρένα , μπορούν να βελτιωθούν .
Αλλες δαγκάνες ,άλλες τρόμπες , άλλα τακάκια , άλλοι δίσκοι.
Το ίδιο και οι αναρτήσεις.
Αλλα αμορτισέρ , άλλα ελατήρια , ακόμη και άλλα μοχλικά.
Το θέμα είναι πόσο κοστίζουν όλα αυτά και αν τελικά αξίζει τον κόπο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.997
Δεν αξίζει φυσικά, είναι τεράστιο το κόστος και σχεδόν μηδαμινή η γνώση στο Ελλάδα για τα εξαρτήματα που θα χρειαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του αναβάτη.

Reaction score
863
Είσαι ένας εσύ, Ααααχχ!! :roflmao:

Ήταν πραγματικά, δεν έχω άποψη για τα νεότερα δικύλινδρο σε σειρά 800cc.
Τα 2004-12 ήταν ότι χειρότερο έχω οδηγήσει σε ταξιδιωτική μοτοσυκλέτα.
Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες, θα εστιάσω όμως στα πολύ σοβαρά, στη ασφάλεια. Δεν νοείται μια μοτοσυκλέτα αυτού του βάρους να μην έχει φρένα, και μάλιστα όταν ήταν φορτωμένο με συνοδηγό και τριβάλιτσο τα φρένα ήταν απλά ανύπαρκτα. Μετά του έβαλε ABS και το έκανε ακόμα πιο επικίνδυνο, έχοντας τη φτωχότερη και από τις πρώτες αργές μονάδες ABS άυξανε δραματικά τη απόσταση πέδησης στα ήδη ανίσχυρα φρένα.
Ξέρεις, τα καλά φρένα δεν τα χρειάζεσαι κάθε μέρα, μια φορά θα χρειαστούν και θα πρέπει να υπάρχουν.
Αναρτήσεις, άλλο χάος από εκεί, εν ολίγοις στο θέμα ασφάλειας ήταν από τις χειρότερες μοτοσυκλέτες που έχω οδηγήσει.
Παρόλα αυτά έγινε best seller επειδή ήταν φθηνό, σε μια εποχή που το χρήμα έρρεε.
Το Dl είχε και έχει ακόμη φρένα εξαιρετικά, φτάνει να μην φοράει τακάκια ferrodo με 8 ευρώ .
Διαδρομή αναρτήσεων επίσης καλή με κοντές διαδρομές.
Το Abs είχε κάποια θεματάκια εάν και εφόσον είχες ελαστικά φθαρμένα και υγρά φρενών που τα άλλαζαν κάθε 40000κμ.
Να μιλήσουμε για σκελετό;
Η να συγκρίνουμε τα παραπάνω με Xt η Xlv 660;
Σε κράτημα;
Πείτε μου ένα της σειράς που φρέναρε και έστριβε καλύτερα .
Γκαζι;
Άνετα κρατούσε χλμ την στιγμή που το Yamaha ταλαντώνεται στην ευθεία με πάνω από 120 χλμ και πας πέφτω δεν πέφτω.
Για το Honda ούτε κουβέντα , ένα μοτέρ είχε και έχει και τίποτα άλλο.
Καμία δε Μότο δεν κάνουμε σύγκριση με τριβαλιτσα γιατί ο αεροδυναμικός συντελεστής πάει περιπάτο.
Ακόμη κάτι.
Όσα χρόνια ασχολούμαι , εχω βαρεθεί να λέω σε όλους, ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΛΕΓΧΟΣ και ουδέποτε και κανείς δεν ασχολείται.
Όλοι όμως από αυτούς έχουν άποψη.
Μιλήσαμε για σύγκριση τριών μοντέλων και εκεί υπερτερεί το zuzuki μακράν.
Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα για κινητήρα, ηλεκτρικά κλπ κλπ αλλά υπέρ ισχύει το περί ορέξεως.

Reaction score
792
Για το xt δεν συμφωνώ, για μένα θα είναι πάντα μια σχολή που άνοιξε ορίζοντες στα μεταγενέστερα δίκυκλα.
Προσωπικά πιστεύω ότι το χειρότερο best seller ever ήταν το vstrom 650.
Επέτρεψέ μου να σε διορθώσω: Το TDM μακρά από το δεύτερο χειρότερο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.997
Επέτρεψέ μου να σε διορθώσω: Το TDM μακρά από το δεύτερο χειρότερο
Καλέ ναι, αυτό το ξέχασα :roflmao:
Το μακρινό 2002 περνούσα έξω από μια yamaha, το βλέπω το ρημάδι στημένο σε μια ράμπα και με πέφτουν τα τσαούλια καταή, απλά πανέμορφο σχεδιαστικά για την εποχή του.
Μπαίνω μέσα και να μη τα πολυλογώ και δίχως να υπάρχει η δυνατότητα test ride το αγόρασα.
Σε 2 μήνες το πούλησα, τι ήταν αυτό το πράμα... Μεγάλο μεταξόνιο, μικρές γωνίες στα χέρια, έλεγχος μηδέν, σκέτη καταστροφή οδηγικά, οπτικά όμως τότε..ναραμού!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas