Ταξιδάκι Θεσσαλονίκη

Reaction score
1.988
Καλημέρα.

Μάλλον....(90%) την εβδομάδα του Πάσχα θα κάνουμε μια εκδρομή οικογενειακώς. (Δευτέρα με Πέμπτη λογικα.)
Έχουμε σπίτι ελεύθερο στην διάθεση μας και σκεφτήκαμε να πάρουμε τα βλαστάρια μας (6 + 4 χρονών) και να επισκεφτούμε την όμορφη Θεσσαλονίκη.
Η σύζυγος θέλει να πάμε Έδεσσα (καταράκτες) και λουτρά Πόζαρ. Αυτές τις 2 εξορμήσεις έχει στο μυαλό της.

Εγώ να σας πώ την αμαρτία μου....απο την στιγμή που δεν θα είμαστε δίπλα σε θάλασσα να έχω τον εξοπλισμό μου και να κάνω καμιά βουτιά.....όπου και να πάμε δεν έχω θέμα. Αρκεί ότι και αν κάνουμε να αρέσει στα παιδιά, γιατί είναι γνωστό ότι όταν περναν καλά τα παιδιά περνάμε καλά όλοι..!!!!

Αν έχετε καμιά πρόταση για οικογενειακή βόλτα ή κατι να προσέξουμε στα 2 μέρη που προανέφερα....ευπρόσδεκτο!

(Κάποιος να διρθώσει το Ταξιδάκη σε Ταξιδάκι στον τίτλο παρακαλώ.....ευχαριστώ!!!)

Reaction score
1.988
Και η Κρήτη δεν θα με χάλαγε καθόλου.....να δώ και τα ξαδέρφια που έχουμε καιρό να τα πούμε απο κοντά....αλλά το μενού έχει διαδρομή προς τον Βορρά....!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Αφού θα είσαι εκεί ( Ποζαρ) , πάνε μια βόλτα και στον Άγιο Αθανάσιο, το χωριό κάτω από Καϊμακτσαλάν.
Εάν σε ενδιαφέρει λίγο η διασκέδαση, μπορείς να μείνεις εκεί και να κατέβεις μετά στα Λουτρά. Περίπου 45 λεπτά είναι.
"Κοντινή", τοποθεσία, και πολύ ωραία εκδρομή είναι και ο Άγιος Νικόλαος Νάουσας. Ειδικά την συγκεκριμένη εποχή είναι καταπληκτικά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm